Aurora Borealis 14 Ocak 2010 14 Ocak 2010 (düzenlendi) Emerging TANITIM Misaki sıradan bir öğrencidir. Onun için bu gün aslında oldukça sırdan bir gündür elini kesmesinin dışında. Okula gitmeden Ooshima için bento hazırlamıştır. Ooshima oldukça iri kıyım olduğundan diğerleri onu barbar olarak nitelendirmektedir ama o sadece aslında iyi bir sporcudur. Öte yandan şehrin bir başka yerinde bir şirkette çalışmakta olan yamada kendisini hasta hissetmektedir. Sürekli öksürmekte ve terlemektedir. İş yerindekiler soğuk algınlığı olduğunu düşünür dinlenmesi için ona izin verirler. Bu arada okul bitmiş olan Misaki ve arkadaşları da evlerine dönmek için yola çıkmışlardır. Misaki ışıklarda hiç tanımadığı Yamadayı görür. Adamın gözlerinden burnunda kan gelmektedir. Kavgaya ettiğini düşünür. Ama bunları düşündüğü saniyeler içinde adamın ağzından burnunda gözlerinden oluk oluk kan akmaya başlar ve etrafındaki herkese de püskürtür. Zaten şişman olan adam iyice şişmiştir. Polis çağrılır ve otopsi için adam hastaneye kaldırılır. Otopsi doktoru Misakinin abisidir. Acaba bir adamın bu hale gelmesinin sebebi nedir… KARAKTERLER Sekiguchi - Ana Karakter Onodera - Ana Karakter Akari Misaki - Ana Karakter Mori - Yardımcı Karakter Ooshima - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Emerging Japonca: EMERGING エマージング BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 2 Bölüm sayısı: 22 Yayım: 22 Eyl 2004 - 21 Ara 2004 Dergi: Morning Eser: Masaya Hokazono (Hikâye & Çizim) Türler: Dram, Korku, Piskoloji, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 7.12 Sıra: 7481 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 19:35 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 10970 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme
Ryoko Yoichi 21 Ocak 2010 21 Ocak 2010 İlk bölümünü okuduğum güzel bir manga Biraz sıkıyor. Sonraki bölümleri okumaya başlasam tek seferde soluksuz bitirceğimi biliyorum ama insanın canı istemiyor Gerilimi de fena değil.
Yusaku 21 Ocak 2010 21 Ocak 2010 Drama, Horor, Seinen...tam benlik bir mangaya benziyor..hemen bir göz atmak gerek...tanıtım için teşekkürler.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap