Jump to content
  • Kayıt Ol

Buz Devri 3


Anifly

Önerilen İletiler

Scrat yine asla ele geçiremediği meşe palamudunun, (ve bu sefer belki aşkın da) peşindedir. Manny ve Ellie yavruları minik mamutun doğmasını beklemektedirler. Miskin Sid, bulduğu dinozor yumurtalarından çıkan yavrularla kendine geçici bir aile kura fakat bu, Sid için pek de iyi olmayacaktır. Kılıç dişli kaplan Diego da arkadaşlarıyla ilişkisinde çok yumuşak bir tavır sergileyip sergilemediğini sorgulamaktadır. Sid’i başına aldığı belalardan kurtarmak için çıktıkları yolculukta kendilerini birden gizemli bir yeraltı dünyasında bulan ekip, karşılaştıkları dinozorlar, aklını kaçırmış gibi duran değişik hayvan türleri, yeni bir bitki örtüsü ve tek gözlü, acımasız dinozor avcısı gelincik Buck ile heyecan dolu ve bir o kadar da eğlenceli bir maceranın ortasında kalırlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 14
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • secret_senshi

    3

  • Anifly

    3

  • Susano'o

    1

  • Cynthia

    1

Türkçe seslendirme harika. Normalde filmlerde altyazıyı tercih ederim fakat Ice Age, Türkçe dublaj izlenmeli. Üç seslendirmecimiz de harika iş çıkarıyor, özellikle Yekta Kopan. Yapılan ince esprilerle serinin yetişkinlere de hitap ettiği oldukça açık. Üçüncü filme gittiğimde salonda çocuktan çok 20 yaş üstü gençler vardı ve anıra anıra güldük. :spit:

İlk iki filmin DVDsini de aldım zibilyon kere izlememe rağmen, üçüncüsünün fiyatının düşmesini bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de bunu 30 yaş üstü gençlerle izlemiştim :D ve biz de acayip gülmüştük. Özellikle Türkçe izlenmeli bence de. Hatta Türkçe seslendirmesinin İngilizcesinden daha başarılı olduğunu düşünüyorum. İngilizcesindeki sesler karakterlere Türkçesindeki gibi cuk oturmuyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

katılıyom her iki yorum yorumada seslendirme acayip başarılı belki orjinal izleseniz o kadar gülmezsiniz ama trsinde gülmekten nefesiniz kesilcek eklemeler yapmışlar yapmasalarda ben anne oldum nasıl bu kadar süper söylenebilir ki?:ozgurluk:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aynı şekilde düşünüyorum..Kesinlikle Türkçe izlenmeli..Espriler tam oturmuş..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de ilk seriden itibaren seslendirmelerine bayılıyorum özellikle sid in sesine :hehe: içerik olarak scrat ı da unutmamak lazım resmen dünyanın şeklini değiştiriyor bir palamut yüzünden :spit:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Acaba sevmeyeni var mıdır merek ettim doğrusu?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Filmin önceki bölümlerine yaraşır bir devamı, izleyen herkesin beğeneceğini umuyorum. Özellikle sincabın bu bölümdeki performansı harikaydı.:hehe:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sevmeyeni varmıdır bilmiyorum ama annem bile izliyor :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Harika bir 3. film olmuş, ilk iki filmde olduğu gibi bu film de çok güzeldi. :birnumara: İzlerken başa sara sara bir türlü bitirememiştik filmi arkadaşlarla :hehe: baştan sona güzel olmuş ama kesinlikle sincabın ve ona eşlik eden bir başka arkadaşının olduğu sahneler paha biçilemezdi :hehe:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ben en çok fındık mıdır ceviz midir ona da duygusal açı verilmesine hasta oldum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Normalde film ya da animasyon serilerinin ilk kısmından sonraki bölümler genelde orijinallikten uzaklaşmış oluyor ama, bu seri gerçekten harika. Kesinlikle izlenmeli.

Ben de abimlerle izlemiştim, muhteşem bir ortamda. :hehe:

Bu arada farklılık olması için Türkçe izlenebilir ancak, orijinal dille izlemeyi her zaman için tercih ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Son filmini de beğendim:ozgurluk:. Baya emek harcanmış yeni karakterler filme hoş oturmuş. Böyle animasyonlar çoğalırsa hangi yaşta olursam olayım seyrederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Bence üçlemenin en iyisiydi özellikle buck mükemmeldi "b nin uzatılmışı" hehehehe.... Sinemada izledim Rusça izledim ve son olarak altyazılı izledim ama Türkçe izlememiştim bulursam izleyeyim...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

Geçende izledim güzeldi özellikle dinozorların olması ilgimi çekti ve de şu yeni sansar karakteri filmin yıldızıydı itiraf edelim genelde yan karakterler çok sivrilmez ama bu sansar aşırı sivrilmişti filmde bence ayrıca belirtmek istediğim aramızda kalsın mamutlara ve onların bebek hazırlıklarına fazla tahammül edemesem de güzeldiwew445Aklımda kalan en eğlendiğim kısım ise:

Adını unuttum sıradan bir vadi ismi olan qdislers cehennem vadisi mi ne öyle bir şey ordan geçerlerken sis tabakasında gülme krizine girmişlerdi ya orası:gul gul:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?