Jump to content
  • Kayıt Ol

Seven Pounds (Yedi yaşam)


Aurora Borealis

Önerilen İletiler

Bu flim bir insanın vicdan muhasebesini anlatıyor. Bu flim bir insanın hayata ve ölüme bakışını anlatıyor. Aynı zamanda pişmanlıklarını, insaları değil insanlığı ve dostluğu, aşkı bu flim bir insanın kefaretini anlatıyor.

Ben, bir vergi memurudur ve hem kendi, hemde yakın dostları sayesinde bir şekilde yardım edeceği 7 kişinin ismini belirler. Bir amaç doğrultusunda planını uygulama başlar. Ancak hesaba hiç katmadığı bir şey olur. Hayat dolu bir kalp hastası olan Emily Ben’in olanaksız sandığı bir şey yaparak planın gidişatını değiştirir. Ben’in dünyaya bakışını altüst eder. Ben artık planından vaz mı geçicektir yoksa her şeye rağmen planı gerçekleşecekmidir.

Not: Flim ilk başlarda yavaş ilerliyor ve flashbackler yüzünden insanın biraz kafasını karıştırıyor. Vazgeçmeden sonuna kadar izlediğinizde bu yavaşlığın doğru bir şekilde kullanıldığını ve buna değdiğini görüyorsunuz. son zamanlarda izlediğim en başarılı yapımlardan biri (dram olarak) Ayrıca (ben kendisini pek sevmezdim) will smith oyunculuğu ile kesinlikle göz dolduruyor. Buna rağmen flim ilerlerken ve sonlara iyice yaklaşırken kendinizi elinizde olmadan ağlamak ister bir ruh halinde bulabiliyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Hunter

    1

  • Aurora Borealis

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Ortalama bir filmdi bence. Filmin henüz ortasına gelmeden sonunu kestirmiştim ben, sanırım o yüzden de çok hoşuma gitmedi :)

izleyeli baya oldu ama hep ayrı bir tarafından özürlüleri bulması ve onların yaşayışlarını izlemesinden hemen organ bağışı yapacağını anlamıştım :D Bi de deniz anası fanteisine girmişlerdi :D bence çok gereksiz bir olaydı deniz analarıyla intahar etmesi falan :D aşırı fantaziye kaçmışlar demek daha doğru olur sanırım

İzleyin gene de, izlenebilcek düzeyde bir film. İmdb de 6 puan vermişim :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?