ozman 17 Ocak 2010 Share 17 Ocak 2010 2 sene önce de çıkmıştı...Yeni yayın döneminde Cartoon Network Naruto'yu yayınlayacak(GECE KUŞAÐINDA) Fos çıkmaz bakalım; http://tr.wikipedia.org/wiki/Cartoon_Network_%28T%C3%BCrkiye%29 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 17 Ocak 2010 Share 17 Ocak 2010 Sürekli çıkan bir haber ama hepte fos çıkıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 17 Ocak 2010 Share 17 Ocak 2010 Verdiğin linkte Ben 10 haberi doğru çıktı. Sanırım bu sefer doğru olacak gibi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Underfined 17 Ocak 2010 Share 17 Ocak 2010 Aynı haberi bende paylaşmıştım fos harbiden Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Darkcity87 17 Ocak 2010 Share 17 Ocak 2010 wikipedianın içeriği isteyen herkes tarafından değiştirilebilindiği için hiç güvenmeyin resmi sitesinde bile öyle bir haber yokken oraya giren kişi nereden biliyormuş istersem bende eklerim wikideki sayfanın altına hemen bleach le one piece de şu tarihte yayınlanacak diye ama hiç bir anlamı olmaz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bonjour 17 Ocak 2010 Share 17 Ocak 2010 Ben 10: Alien Force yarın saat, 07:30 ve 16:30'da TNT'de başlıyor... Hemen ardından da Bakugan yayınlanıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap