Tenbatsu 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Kinnikuman, Dragon Ball ve en son One Piece'in animesinde çalışan ünlü seslendirme sanatçısı Daisuke Gouri'nin Pazar günü hayatını kaybettiği açıklandı. 57 yaşındaki aktörün en çok tanındığı rollerden biri Dragon Ball'daki Mr. Satan rolüydü. Gerçek adı Yoshio Nagahori olan sanatçı, meslek hayatı boyunca onlarca karaktere sesiyle can vermişti. Gouri en son, daha önce kısa rollerdeki başka karakterleri seslendirdiği One Piece'te Jimbei karakterini üstlenmişti. Tokyo Shimbun gazetesinde yer alan habere göre sanatçının ölümünün intihar olduğu düşünülüyor. (Kaynak: ANN / AGT / Azure) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cmlcn06 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Allah rahmet eglesin baska diyecek birsey bulamıyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
secret_senshi 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 anaaa yazık olmuş bende 57 yaşında ölmüş diyince kaza maza sandım neden intihar etmiş acaba? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 20 Ocak 2010 Yazar Share 20 Ocak 2010 Kesin değil sadece intihar olduğu düşünüyormuş. Herkesin kendine göre dertleri var bu dünyada işte. Benim de var senin de vardır ama bizimkiler intihar sebebi olacak kadar değiller demek ki . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gezz+ 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Üzücü bir olay gerçekten. Allah rahmet eglesin baska diyecek birsey bulamıyorum Burada söylenmesi uygun mu bilmiyorum ama "Allah rahmet eylesin" ölen müslümanlara söylenir. Gayrimüslimler için de ayrı bir söz vardı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 20 Ocak 2010 Yazar Share 20 Ocak 2010 Üzücü bir olay gerçekten.Burada söylenmesi uygun mu bilmiyorum ama "Allah rahmet eylesin" ölen müslümanlara söylenir. Gayrimüslimler için de ayrı bir söz vardı. Toprağı bol olsun deniyormuş gayrimüslimler için. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Üzüldüm. One Piecede seslendirdiği karakter daha yeni girmişti animeye. Seside tam uygun olduğunu düşünüyordum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Huzur içinde yatsın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
punisher999 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Mekanı Cennet Olsun Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Astragedy 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Anime dünyası için bir kayıp daha oldu demek.. Üzüldüm, toprağı bol olsun.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yondaime 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 toprağı bol olsun ne diyelim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
armadaxster 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Allah rahmet niyaz ediyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap