Jump to content
  • Kayıt Ol

Napoleon: Total War


Anifly

Önerilen İletiler

[/url]

napoleontw.png Sonunda resmi açıklama geldi. NAPOLEON: TOTAL WAR 2010 Şubat ayı içerisinde bizlerle birlikte olmak için hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün yayımladığımız haberde Napoleon: Total War’ın sadece Steam üzerinden DLC olarak satılacağını yazmıştık. Ancak resmi açıklama ile tüm bilgiler değişti.

Aral İthalat’dan gelen bilgiye göre: “Oyun Empire’ın eklenti paketi olacak ve ayrıca ana paket gerektirmeden de oynanabilicek ve Türkiye’de çeşitli mağazalarda satışa sunulacak. ”

Yazının devamında oyundan görüntüler ve resmi açıklamaya ulaşabilirsiniz. Ayrıca yazının devamında verilen linkte Napoleon: Total War’ın ihtişamını gözler önüne seren bir video linki var. Öyle veya böyle, Akka kalesinde bekliyoruz….

TOTAL WAR™ EFSANEYİ CANLANDIRIYOR

Napoleon: Total War™ ile Napolyon Bonapart’ın Hayatını Yönetin

LONDRA & SAN FRANCISCO (19 Ağustos 2009) – SEGA Europe Ltd. ve SEGA of America, Inc. bugün The Creative Assembly’nin bol ödüllü Total Wars RTS serisinin yepyeni hikaye tabanlı kolunun ilk oyunu olan Napoleon: Total War’u duyurdu. Napoleon: Total War serinin türe yön veren 3D savaşlarını karada ve denizde sürdürmeye devam edecek. Sıra tabanlı oyun, hikayeye dayalı üç farklı kumpanya içererek Napolyon Bonapart’ın en ünlü savaşlarındaki yükseliş ve düşüş öyküsünü anlatacak.

napoleon-total-war-1.jpg

Napoleon: Total War’da efsanevi Fransız generali Napolyon Bonapart veya rakip uluslardan biriyle oynama şansına sahip olacaksınız. Napolyon’un en büyük üç askeri seferinde savaşmanıza imkan sağlayacak olan oyun ilk iki seferde sizi İtalya ve Mısır’a götürerek bu korkutucu komutanın ilk yıllarını anlatırken, üçüncü sefer Moskova’ya yürüyüşünün ve tüm zamanların en ünlü savaşlarından olan Waterloo Muharebesi’nde Wellington Dükü ile karşılaşmasının hikayesine yoğunlaşacak.

napoleon-total-war-2.jpg

“Napoleon: Total War’da gerçekten de Napolyon olacaksınız – karşılaştığı sorunlarla yüzleşmek, kazandığı savaşları kazanmak ve kurduğu İmparatorluğu kurmak, hatta daha iyisini yapmak için,” diyor The Creative Assembly Yaratım Direktörü ve Total War serisinin yaratıcısı Mike Simpson. “Ancak oyun karşı tarafın generalleri rolünde de oynamanıza izin vererek oyunculara tarihi değiştirme imkanı da sağlıyor.”

napoleon-total-war-3.jpg

Napoleon: Total War tamamen 3D kara ve deniz savaşları, ayrıntılı sefer haritası ve derin diplomasi sistemi gibi önceki oyunların tüm özelliklerini alarak başarılı Total War serisini bir adım ileriye götürüyor.

Tanıtım:totalwar-turkiye

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 10
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Anifly

    3

  • bedifeci

    2

  • Susano'o

    2

  • lantis

    2

En Çok Yazanlar

Bir yanlış anlaşılma var galiba. Başlıkta anime oyunları yazıyor. Oyun tanıtımları yaptığımız ayrı bir başlık da yok.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gerekli başlık şu an yok onun için Beyazm ın bilgisiyle bu başlık altında kısa süreliğine açılmıştır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

konu yerine taşınmıştır,

tanıtım için teşekkürler anifly

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bölümü ben açmadım ama olsun, bedifeci açmış bölümü ben sadece taşıdım

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Oyunun gameplaylerini izledim.Total War serisini yakından takip etmişimdir.Gerçekten güzel bir oyun çıkarılmış ortada.Savaş alanları genişletilmiş.Ve tabiki en çok hoşuma giden bir diğer olayda savaş anının gerçekçiliği.Inanılmaz derecede mukemmel;atılan toplar,piyade çarpışması. Bi tek tanıtım videosunda Napolyon biraz egoist çıkmış :lol: Napolyon ve onun büyüklük kompleksi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

Total War oyunları adına genel bir başlık açsak? Ben oyunu oynamaya başladım (Rome), daha üçüncü savaşta teknik(?) sorunlar yaşadım.:aglama1:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Strateji oyunlarını tek geçerim ama nedense buna başlıyamadım ,tarihsel dokulu oyunlar hoş oluyor.

Bu aralar Starcraft oyunu gündemimde bu ara oynayıp bilgi vereyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çıktı bile internete düştü.Ben ilkinden başlıyacağım. O biri 7gb boyutunda ,sanırsam yeniside bu oluyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?