smygon 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 “2010 Türkiye’de Japon Yılı” adı altında bu sene Türkiye’nin bir çok yerinde düzenlenecek aktiviteler arasında yer alan “Seminar on Anime and Anime Show”‘un İzmir’deki ev sahibi “İzmir Ekonomi Üniversitesi” olarak açıklandı. Japonya Tanıtma Vakfı, İzmir Ekonomi Üniversitesi – Anime ve Manga Kulübü ve İzmir Ekomi Üniversitesi – Japonca Bölümü’nün organizasyonunu yaptığı etkinliğe, Naruto, Saiyuki, Flame Of Recca, Vampire Princess Miyu, Tokyo Underground ve Revolutionary Girl Utena gibi animelerin yönetmeni Hayato Date konuk olarak katılacak. 1 Mart 2010′da İzmir Ekonomi Üniversitesinde yapılacak etkinlikte bir de cosplay (Kostüm Partisi) yer alacak. Yapılacak etkinliklere, diğer üniversitelerin Anime, FRP, Sinema kulüpleri ve her yaştan anime severi aramızda görmekten, İEÜ – Anime ve Manga Kulübü olarak mutluluk duyarız. Katılım Ücretsizdir. İEÜ – Anime ve Manga Kulübü Başkanı Ata Egemen ÇAKIL İLETİŞİM: İEÜ – Anime ve Manga Kulübü Tel: (0536) 373 42 90 E-Posta: imaginary32@gmail.com İzmir Ekonomi Üniversitesi Sakarya Caddesi, No:156 35330 Balçova – Izmir (232) 279 25 25 (232) 278 77 56 Etkinlik Web Bağlantısı: http://www.tr.emb-japan.go.jp/Japonya2010/Activities/Anime/Anime.htm alıntıdır Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Beyazm 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Süper ya, yakın olmadığıma üzüldüm ama şimdi, yakındaki arkadaşların yerinde olsam hiç affetmezdim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 21 Ocak 2010 Share 21 Ocak 2010 Böyle bir şey İstanbulda da olacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 21 Ocak 2010 Share 21 Ocak 2010 Konuyu Anime Haberleri başlığı altına açmıştım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
smygon 21 Ocak 2010 Yazar Share 21 Ocak 2010 pardon görmemişim...:S yetkili arkdaşlar siler nasılsa Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 21 Ocak 2010 Share 21 Ocak 2010 Benim için bir problem yok arakdaşım. Yetkililerin işi hangi konunun silineceğine karar vermek. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap