Aurora Borealis 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 (düzenlendi) GE: Good Ending TANITIM Yeni dönem sınıf dağılımı yapılmıştır. Herkes sınıflarına girmeye başlar. Utsumi de sınıfta yerini almıştı. Ancak yüzü yara bere içindedir. Böylesi önemli bir günde onun yüzünü bu hale nasıl getirebildiğine anlam veremez arkadaşları çünkü onlar için yeni dönem demek yeni kızlar da demektir. Ancak Utsumi’nin ilgilendiği tek bir kişi vardır tenis kulübünün lideridir. Onlar bu konuşmalara daldıklarında kapıdan içeri Kurokawa girer oda tenis kulübündedir ve onu röntgencilik yaparken yakalamıştır. Utsumi panikle Kurokawa ‘ı tuttuğu gibi sınıftan dışarı çıkarır. Ufak bir konuşmadan sonra Utsumi, Kurokawa’ya onu tenis kulübünde gördüğünü söylememesi için yalvarır. Akıllı kızımız hemen olayı fark eder. Utsumi tenis kulübünün liderinden hoşlanmaktadır ve gerçekten çaresizdir. Ona kulübe katılmasını söyler ancak Utsumi sportif biri olmadığı gerekçesiyle bu fikre yanaşmaz. Tabiki kızımız rahat durmaz ve onu bir şekilde kulübe sokar... KARAKTERLER Yuki Kurokawa - Ana Karakter Seiji Utsumi - Ana Karakter Shou Iketani - Ana Karakter Tsukasa Izumi - Yardımcı Karakter Eri Takiguchi - Yardımcı Karakter Risa Oonuma - Yardımcı Karakter Mika - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: GE: Good Ending Japonca: GE ~グッドエンディング~ BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 16 Bölüm sayısı: 158 Yayım: 19 Ağu 2009 - 9 Oca 2013 Dergi: Shounen Magazine (Haftalık) Eser: Kei Sasuga (Hikâye & Çizim) Türler: Dram, Ecchi, Romantik, Okul, Shounen, Spor İSTATİSTİKLER Puan: 7.96 Sıra: 1009 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 22:21 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 15578 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 11 Ocak 2011 Share 11 Ocak 2011 worless bu manga serisini hangi?? takım çevirmekde?? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 11 Ocak 2011 Share 11 Ocak 2011 Tatlım tanıtımda yazmıssın ama emin misin çevirildiğini duymadım :040-32: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 11 Ocak 2011 Share 11 Ocak 2011 Mangaturk'de simurg diye bir eleman çeviriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kendi bloğu da vardı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 12 Ocak 2011 Yazar Share 12 Ocak 2011 yep doğrudur Aequitas ama halen devam ediyormu bilmiyorum.. Açıkçası bu gibi notları tanıtıma ekleme taraftarı değildim başta çünkü başlayıp yarım bıraktıklarında hatalı bilgi paylaşmış oluyorum.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Saber 17 Temmuz 2011 Share 17 Temmuz 2011 pofff keske baslamadan önce devam edıyor mu etmıyor mu dıye baksaydım , yarım kalan bir seri daha : S Si-Murg Firar etmiş... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 1 Eylül 2011 Share 1 Eylül 2011 seri hala devam ediyo bende ingilizcesini takip ediyom school life,romance tarzlarını takipedenler icin güzel bir manga. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 1 Eylül 2011 Share 1 Eylül 2011 Yaklaşık 55 bölüm kadar okudum şu ana dek, bu manga bana Seo Kouji'nin çalışmalarını hatırlatıyor, ana karakter önce birini seviyor, sonra aslında diğerinin sevdiğini farkediyor, ama aslında ilk sevdiğini daha da çok sevdiğini farkediyor, araya iki üç tane artık salaklığın da ötesinde yanlış anlaşılma serpiliyor, karakterin artık hangi kızı istediğini ya da hangi kızla birlikte olacağını siz bile kestiremez hale geliyorsunuz, yine de güzel bir manga. Gel gelelim severek okuduğum Kimi no Iru Machi adlı mangayı da sırf bu sebeplerle artık sinirden bırakmıştım, maalesef Good Ending de bu yolda ilerliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 1 Eylül 2011 Share 1 Eylül 2011 ana karakterin yerinde ben olsam 3 tane kızı aynı anda idare eder dim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap