Jump to content
  • Kayıt Ol

Zodiac Online


Anifly

Önerilen İletiler

ZO rengarenk bir dünya sunuyor oyuncularına. Konsept olarak de eski Çin mitolojisini ve kültürünü barındırıyor bünyesinde. Oyuna girerken ufak bir karakter yaratma işlemi gerçekleştiriyoruz. Devamında da üç sınıftan (Zodiac Envoy) birisiyle yolumuza devam ediyoruz. Fakat seçtiğimiz sınıfın aslında çok da büyük bir anlamı olmadığını sonradan anlıyorsunuz. ZO ya adım attığımız yer görünüşünden ötürü dikkatimizi çekmeye yetiyor. Sebebi ise senaryodan başka bir şey değil... ZO da oyuncu olarak cennetteki zodiac kahramanlarından birisini canlandırıyoruz. Amacımız ise fazlasıyla klişe dünyayı yok etmeye çalışan kötülüğe karşı savaşıyoruz. Oyunda aldığımız ilk görevle birlikte cennetten dünyaya iniyoruz. Her oyuncu oyunun başında bir adet zodiac sembolü ediniyor, bu sembollerin esprisi ise düşündüğünüzden daha fazla çünkü her birisi çin falında bir yere sahip. Oyun içerisinde ise kaderinizi bolca etkileyecekler. Bu semboller sayesinde kaderinizin birleştiği bir arkadaş ya da düşman bulmanız içten bile değil.

Oyun dışarıdan görüldüğünden çok daha detaylı. Oyunda dört ana stil altında 48 adet combat skill ve diğer birçok ''living skill'' ve ''zodiac skill'' mevcut. Bir karakterin kendi başına tasarlayabildiği ve tamamen kendisine ait evi sözkonusu. Oyunda herhangi bir sınıf limitiniz yok herhangi bir yetenek hrehangi bir sınıf tarafından kullanılabiliyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Anifly

    2

  • Mortifera

    1

En Çok Yazanlar

Ayy çok şirin gözüküyor. Benim eski angels online gibi. Ama developer berbattı. İgg olmadığına sevindim. Çünkü igg demek, eninde sonunda 600$'dan fazla harcamak zorunda kalacaksın demek oluyor :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Benim şimdilik Luna Online ım var :) ama daha sonra zo ya başlamak istiyorum grafikleri çok iyi ve mortifera nın sölediği gibi çok şirinn:023: (bu smiley çok şirinmiş)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?