Ryoko Yoichi 27 Ocak 2010 27 Ocak 2010 Sahsen her türlü mangayı severim. Manga olsun yeter bana ama bazı espiriler, hikayeler, konular ya da hareketler v.b. inanılmaz derecede fazla kullanılıyor. Artık mideniz bulanıyor görmekten ama bazende o kadar orjinal şeyler çıkıyor ki kalıyosunuz 'oha' diye Mesela Are You Alice'te herkesin; sadece belli birini öldürebilme yeteneğine sahip olması. Edit: Uğur spoiler butonunu bulamamışsın sanırım ,ben ekledim spoiler düzenini,şimdi istediğin kadar yazabilirsin ;)
Ryoko Yoichi 27 Ocak 2010 Yazar 27 Ocak 2010 oha! gerçekten mi? Mangasını okumadım ama cidden bu gerçekten uç bişi
Yusaku 29 Ocak 2010 29 Ocak 2010 Mangalarda gördüğünüz en uç şeyler..hımm...Bu başlığı Berserk den yüzlerce sayfa koyarak doldurmam gerekir ozaman.
zhenya 29 Ocak 2010 29 Ocak 2010 Berserk baştan sona çok uçuk bir dünyaya sahiptir zaten ...Gantz da mesela oldukça uç noktalarda seğretmekte bu aralar...Ama aklıma ilk gelen Akira dan bir sahne oluyor bu konuda...3.yada 4. ciltte sanırsam Akira bir bakıma dünyaya hükmeden üstün bir güç konumundadır(Animede sadece finalde karşımıza çıkan Akira Mangada kanlı canlı karşımızdadır) ve tetsuo da onun sağkoludur...Canlı yayında spiker veya sözcüsümü artık hatırlamıyorum ondan bişeyler yapmasını ister...Akira haliyle konuşmadan Tetsuo'ya döner telepatiyle bişeyler söyler Tetsuo Anladım falan der ve gözden kaybolur .Herkez nerde diye etrafa bakarkeb bir sonraki sayfada Tetsuo uzaydadır ve Ay'ın üzerine iniverir.Gücünü kullanarak Ayın yüzeyinde devasa bir krater oluşturur ve hiç bişey olmamış gibi geri gelir...Bunun sonucunda dünyada tsunamiler,şiddetli fırtınalar falan olur... Kabaca yazdım çünkü detayları net hatırlamıyorum ...Ama şunu eklemeden edemiycem Animesini sevmişseniz mangasını mutlaka okuyun...Katsuhiro Otomo tam bir dahi...
Yusaku 30 Ocak 2010 30 Ocak 2010 Akira'nın ciltleri neredeyse 1 yıldır hd içersinde gözümün içine bakıyorlar beni oku diye..takip etttiğim seriler o kadar çok ki bir türlü sıra gelemedi Akira'ya..gerçi 6 cilt, 2000 küsür sayfalık oluşuda bir hayli gözümü korkutuyor.:zordurum:
zhenya 31 Ocak 2010 31 Ocak 2010 Valla Otomo öyle bir manga yapmışki...Bitikten sonra 5-6 yıl fikir üretememiş
Ryoko Yoichi 31 Ocak 2010 Yazar 31 Ocak 2010 Akira'ya daha başlıyamadım ama öyle bir bahsettiniz ki, bi şu kota sıfırlansın direk başlıcam .D Konusu nedir
Yusaku 31 Ocak 2010 31 Ocak 2010 Bilim-kurgu olarak geçiyor konusu..fikir sahibi olmak için önce bir moviesini mutlaka izle derim.
zhenya 31 Ocak 2010 31 Ocak 2010 Movie manganın özeti bir nevi...Manga 1982 yılında başlayıp 1990 a kadar sürmüş ama movie 1988 yapımı yani Manga daha sona ermeden yapılmış olduğu için birçok şey esgeçilmiş... Hatta şöyle de diyebiliri movie de anlatılanlar vol1 ve vol 2 nin ortalarına kadar normal işleyip ordan direk vol 6 ya atlıyor...
Ryoko Yoichi 31 Ocak 2010 Yazar 31 Ocak 2010 O zaman ilk mangaya bakıyım. Aa keşke hemen indirebilsem :uzgun:
ozman 6 Şubat 2010 6 Şubat 2010 bolt crank-eat man ne diyebilirimki cilt 19 bölüm 4 sayfa 36 hiç bir şey bu adam (?)dan daha karizmatik,daha müthiş,daha üst olamaz.:oku: zaten okudum okudum sonra manganın sonunda hött,diyerek bir dakika monitöre kilitlenmiştim:ssok:.gerçekten gördüğüm en uç sondu.hala geçilebilirimi bilmiyorum...
Aurora Borealis 7 Şubat 2010 7 Şubat 2010 uçuk olabilir kaçık olabilir bir ölçüde her şey olabilir ama benim bu kadar manga okudum, okuyorum, inşallah okuyacağım gördüğüm en ucun ucu gözüme batanı inouneydi. sevmedim. ısınamadım. sayılır mı?
zhenya 7 Şubat 2010 7 Şubat 2010 İnoue'yi sayarsak eğer Sakura'yı da eklememiz gerekir ikiside uç noktalardalar .Ama onları en uç olarak saymasak daha iyi olur ...Sonra herkez başlar şu karakter şöyle bu karakter böyle falan filan...
vivi 31 Temmuz 2012 31 Temmuz 2012 Uzumaki mangası bu yönden baya zengin.. uç düzeyde bir spiral takıntısı var bi' kere parmak uçlarını kesmeler, salyangoza dönüşen insanlar ve bu salyangoz insanları pişirerek ve çiğ olarak yiyen başka insanlar, anne karnına geri döndürülen bebekler vs..
Akuma_Blade 31 Temmuz 2012 31 Temmuz 2012 Kamen Rider Spirits'in -yanılmıyorsam- 2. chapter'inin sonunda, bilimsel anlayış sınırlarının ötesine ile ilk kez ve /m/anlytears'ler eşliğinde tanık olan ikilinin tepkisi, bu kategoride yazabileceğim yegane örneği oluşturur.
JNXL 2 Ağustos 2012 2 Ağustos 2012 Gerçi benimkisi animeden sayılır mı bilmem. Animedyum'un dediği gibi "Medaka Box" O kadar muthiş ki kusasım bile gelmiyor çünkü onu bile çok iyi yapıyor bu hatun.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap