Aurora Borealis 28 Ocak 2010 Share 28 Ocak 2010 (düzenlendi) I'LL TANITIM Maç Tachibana için oldukça sıradan ilerlemektedir. Arka arkaya attığı smaçlarla olayı şova çevirmiştir. Öte yandan Takımın koçunu da çileden çıkartmaktadır. Zaten yenmektedirler ve üstelik alt tarafı basit bir maçıdır. Özetle o bu işin eğlencesindedir. Ancak maçın ilerleyen dakikalarında rakip takımda bir oyuncu değişikliği yapılır. Rakip takımın oyuncuları bundan pek memnun olmasalar da 11 numara Hiiragi’ nin oyuna girmesi ile oyunun tekdüzeliği ve yönü birden değişir. Topu kaptığı gibi rakiplerini tek tek geçen Hiiragi Tachibana ile karşı karşıya kalır. Hiiragi gayet şık bir şekilde geçmesine rağmen Tachibana yı dirseğiyle yere indirir ve diskalifiye edilir. Birbirlerine meydan okuyan iki rakip aynı takımda yer alırsa ne olur? KARAKTERLER Akane Tachibana - Ana Karakter Hitonari Hiiragi - Ana Karakter Sumire Yoshikawa - Ana Karakter Kyoko Minefuji - Yardımcı Karakter Yoshiki Yamazaki - Yardımcı Karakter Gaku Takayanagi - Yardımcı Karakter Koji Kanemoto - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: I'll Japonca: I'll アイル Diğer: I'll (Generation Basket), I'll CKBC BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 14 Bölüm sayısı: 88 Yayım: 6 Kas 1995 - 6 May 2004 Dergi: Shounen Jump (Aylık) Eser: Hiroyuki Asada (Hikâye & Çizim) Türler: Dram, Okul, Shounen, Spor, Gündelik Hayat İSTATİSTİKLER Puan: 7.83 Sıra: 1428 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 22:55 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 1293 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ryoko Yoichi 2 Şubat 2010 Share 2 Şubat 2010 Hmm, ilgimi çekti. Bakıcam Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 1 Aralık 2011 Share 1 Aralık 2011 Animesi pek ilgimi çekmedi, tipik kasıntı adamlardı. Ne biliyim geriyor artık bi yerden sonra sırf havalı olabilmek için kasıntı olan böyle karakterler. Sırf 'bromance'(ovv ne de severim) tagı altında değerlendirildiği için bakmıştım umdugumu da bulamadım arkadaş s.ai ye devam Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap