Jump to content
  • Kayıt Ol

İdol Shoko Nakagawa'nın Hayatı Shoujo Manga Oluyor


bLueeekun

Önerilen İletiler

Kodansha'nın Nakayoshi dergisi, çarşamba günü piyasaya çıkan sayısında son zamanlarda Japonya'daki popüler idollerden olan Shoko Nakagawa'nın hayat hikâyesini Nakagawa Shoko Monogatari (Shoko Nakagawa's Story) adlı bir shoujo mangaya uyarlayacaklarını duyurdu.

Manga 3 Mart'ta, derginin bir sonraki sayısıyla birlikte başlayacak.

Nakagawa'nın daha önce kendi manga denemesi olsa da, biyografisinin anlatılacağı mangayı Asumi Hara (Saikyo Seitokai Tsubakiyo) çizecek. Hikâyede Nakagawa'nın gençliğinde yüzleşmek zorunda kaldığı bazı okul zorbalıkları ve babasını kaybetmesi gibi konular da anlatılacak. Kendisi de sanatçı olan babası Katsuhiko Nakagawa, Shoko 9 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

“Shokotan” lakaplı sanatçı; röportajlarında anime ve manga kültürüyle yakından ilgilendiğini defalarca göstermesi, bazı amatör çizimlerini kişisel blogundan yayınlaması, cosplay gibi hobileri ve çeşitli uğraşları sonucu da dikkatleri çekmişti.

Tengen Toppa Gurren-Lagann serisinin açılış parçasını söyleyen Shoko Nakagawa, Eyeshield 21 serisinde de rol almıştı. Aynı zamanda Los Angeles'taki Anime Expo 2008'in onur konuklarındandı.

Kendi yarattığı karakter Sukashi Kashipanman; cep telefonu websitelerinden ulaşılan bir anime serisine uyarlanmış, daha sonra DVD'de çıkmış, Nintendo DS oyununa ve aylık Comic Dengeki Daioh'ta Arima Honda'nın kaleminden bir de manga uyarlamasına kavuşmuştu. Üstelik şu anda LAWSON marketlerinde satılan resmi bir çöreğe bile sahip. Karakter, son olarak Amerika'daki bir live-action projesine esin kaynağı oldu.

Alıntı: AGT

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?