Jump to content
  • Kayıt Ol

Witch Hunter Robin


elovitnas

Önerilen İletiler

witch_hunter_robin.jpg

[fieldset=KÜNYE]

Kategori: TV Serisi

Bölüm Sayısı: 26

Yapım Yılı: 2002

Firma/Stüdyo: Bandai Visual, Sunrise, Victor Entertainment

Yönetmen: Shukou MURASE

Müzik: Taku IWASAKI

Dizayn: Kumiko TAKAHASHI

Orjinal Eser: Hajime YATATE, Shukou MURASE

[/fieldset]

[fieldset=KONU]

Günümüzde insanların cadılardan haberleri yoktur fakat aslında gizli bir örgüt yüzyıllardır cadılarla savaşarak onları kontrol altında tutmaya çalışmaktadır. Bu örgütün adı STN'dir ve polis, ordu hatta hükümetler üzerinde dahi büyük etkileri vardır.

STN'in Japonya kolu olan STN-J son zamanlarda artan cadı aktiviteleriyle uğraşmaktadırlar. Fakat cadı avcılarından birinin ölmesi sonucu sıkıntıya düşerler. Bunun üzerine örgütün lideri Salomon bir "büyü" kullanıcısı olan 15 yaşındaki Robin Sena'yı STN-J'ye yardım etmesi için Japonya'ya gönderir.

[/fieldset]

[fieldset=KİŞİSEL GÖRÜŞ]

İlk birkaç bölüm sürekli cadı avlarıyla geçiyor. Grup bir olayı inceliyor ve cadıyı yakalıyor. 10.bölümden itibaren yavaş yavaş Robin'in geçmişini, Salomon'un onu Japonya'ya göndermesindeki asıl amacını, örgütün cadıları avlamasında sebepleri öğreniyoruz. Seri çok ağır ilerlemekte. Aksiyon sahneleri bile serini akışını hızlandırmaktan uzak. Bu bakımdan özellikle ilk bölümlerinin izlemesi zor bir anime. 10.bölümden itibaren seri biraz hız kazanmakta ve senaryo çok hoş bir sonla bitmekte. Müzikler serinin akışına oldukça iyi uyum sağlamış, genel olarak iyi diyebiliriz. Çizimleri ise 2002 yılında yapılmış bir anime için çok da iyi sayılmaz ama kesinlikle kötü değiller ama biraz fazla karanlık tonlar kullanıldığından bazılarını rahatsız edebilir. Gerek konusu, gerek te karakterleriyle fena sayılmayacak bir seri.

[/fieldset]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • elovitnas

    3

  • Anifly

    3

  • Neq

    1

  • martikanadi

    1

Öncelikle kişisel görüş kısmını spoilere alsan daha iyi olacak gibi

Tanıtımın güzelmiş :) hatta o kadar güzelki benim gibi zor seçen birisinin dikkatini çekti eh tabi konusu da baya ilginç ve benim sevdiğim türden :D cadılar avcılar... :kanlp:

Online anime sitesinden izlemeye başladım (açılış müziğinde çevirenin adı sürekli gözüktü kıl oldum =_= ) ortam karanlık ama benim bilgisayardan da kaynaklanıyor olabilir tabi ^^'

Tanıtım için teşekkür ederimmmm :bir numara:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

tamam alayım spoiler içine yeter ki sen iste ama spoiler namına pek birşey yok yani :) bu arada senin pc de bir sorun yok animede ki renk seçimini koyu ve karanlık renklerden yana kullanmışlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

tamam :D aslında ilk satırını okudum ve devamını okumamamk için kendimi zorladım denebilir fazla bir şey olmasa da hevesliyim ve meraklıyım bu anime konusunda :D onun için her şeyi bilmek istemiyorum :qyuz kizarma: Renk konusuna gelince karanlık olması daha iyi aslında :D ve sölemeden geçemiyeceğim ilk bölümdeki konuyu ergo proxy ye çok benzettim onda da aynı şekilde kız göreve sonradan atanıyordu :D yada ben çok dikkatliyim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

evet aslında iki seri de biraz benziyor ama ergo proxy witch hunter robine nazaran çok daha ağır bir konuya sahip. witch hunter robin'i izlerken o kadar kafa yormaya gerek kalmıyor :goz kirpma:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evet haklısın konusu daha hafif anlaşılması da o yüzden kolay oluyor :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Ben izlemeyi bıraktım kaçıncı bölümde kaldığımı bile hatırlamıyorum ama oldukça yavaş bir seriydi.... Özellikle karanlık çekimlerden hiçbir şey anlamadım :(...

Tanıtım için teşekkürler... Sanırım biraz zorlayıp izlesem iyi olacak....

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

~ Cadılar büyü yapar. Peki cadıları avlayan birisi büyü yapıyorsa!? ~

Bence temayı bunun üzerine kurmuşlar. Ağır giden bir seri 13 bölüm de işlenebilirmiş bence kötü bir seri değil izlenebilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?