martikanadi 15 Şubat 2010 Share 15 Şubat 2010 The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk Diğer Adları: ???—??? ?the Aegis of URUK?, Druaga no To ~the Aegis of URUK~ Kategori: TV Serisi Tür: Macera, Fantastik, Komedi Bölüm Sayısı: 12 Tanıtım Tırmanıcılar adı verilen insanlar her Anu yazı geldiğinde Druaga Kulesi’ne çıkar ve oradaki yaratıkları öldürerek şan şöhret ve para kazanmayı amaçlarlar. Ancak Kulenin en üst katında Mavi Kristal Asa vardır ve bu Asa’yı kazanan kişinin dileği yerine gelir. Pek çok kişi bu kadar zorlu bir tırmanışı ve savaşı göze alamaz ve sadece biraz para kazandıktan sonra geri döner. Bazıları ise sadece kulenin en üst katına çıkmayı amaçlamışlardır… Kahramanımız jil sadece çok güçlü bir kahraman olmayı isteyen birisidir bu nedenle kulenin en üst katına çıkmayı amaçlar ve kendine tırmanışta yardımcı olacak bir ekip kurar… Gerçi ekip Kaaya adında bir kızın etkisiyle kurulmuştur. Anu yazı gelmiştir ve tırmanış başlamaktadır ancak bu sefer kulenin en tepesine çıkmayı amaçlayan birçok insan vardır. Jil’in takımı sadece kuledeki canavarlarla değil rakipleriyle de mücadele etmek zorundadırlar… Yorum İlk bölümden itibaren oldukça eğlenceli ve sürükleyici geçen bir seri olmakla beraber bazı eğlence unsurları abartıldığı için seriye sıkıcılık katmaktadır. Sonu nedeniyle izleyenleri hüsrana uğratmaktadır. Ancak çizimleri oldukça güzel ve canlı özellikle son bölümdeki bazı yaratıklar oldukça gerçekçi diyebilirim… ( Ancak Ateri bölümleri sinirimi bozdu. ) İnsanın kafasını karıştıran allak bullak eden sürekli soru işaretleri bırakan bir seridir. 2. sezonun gelmesini, sanırım bu sezonu izleyen herkes dört gözle bekleyecektir… Karakterler Jil Yardım sever, iyilik dolu kalbi olan, güler yüzlü ve güçlü başkarakterimizdir. Altında yatan gerçek sebepleri düşünmeden olaylara balıklama atlamaktadır. İnsanlara yardım etmek için elinden geleni yapar. Kaaya Jil’in ekibinden büyücü bir kız. Tam olarak ne düşündüğü ne istediği belli olmayan sırlar içinde yaşayan biridir. 2. esas karakter dememiz mümkün. Ahmey Daha önce orduda bulunmuş, ekipte tırmanış tecrübesi olan tek kişidir. Oldukça güçlüdür ve arkadaşları için her şeyi yapabilir. Melt Takımın ikinci büyücüdür. Aristokrat bir aileden gelmesine rağmen bütün servetini tüketmiş bir alkoliktir. Ancak takıma girdikten sonra kendini toparlamış ve arkadaşlarıyla savaşmaya başlamıştır. Çok ve boş konuşan sürekli dırdır eden mızmız bir çocuğu anımsatır. Coope Melt’in yardımcısıdır. Henüz bir çocuk olmasına rağmen olgun bir kişiliğe sahiptir. Melt’in bütün işlerini yapar hatta Melt’in dövüşmesini bile sağlar.. Takımda yemek yapabilen tek kişidir. Neeba Jil’in üvey abisidir. Sırlara sahip biridir. Kardeşini çok sevmektedir ancak sırları onu başka yollara sürükler… Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nasu 15 Şubat 2010 Share 15 Şubat 2010 Tanıtım için teşekkürler. İzlediğim güzel animelerden biriydi. RPG tarzı senaryosu çok hoşuma gitmişti, açılış ve kapanışı da cabası. Atari bölümü ise benim en sevdiğim bölümdü. Özellikle Jil ilerlerken bizimkilerin aşağıda keyif sürmesi felan. Ahmey'in ölmesi beni çok üzmüştü, zaten sonu da resmen insanı "@_@" hâline getiriyordu. Bittiği zaman 2.sezonunun çıkmasını sabırla beklemiştim. Bence fantastik-kurgu severlerin seyretmesi gereken güzel bir anime. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 15 Şubat 2010 Yazar Share 15 Şubat 2010 Ben hala ikinci sezonu indiremedim ama merak ediyorum umarım o da en az bunun kadar güzeldir.... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nasu 15 Şubat 2010 Share 15 Şubat 2010 Ben hala ikinci sezonu indiremedim ama merak ediyorum umarım o da en az bunun kadar güzeldir.... İkinci sezonun tamamını bulmak zor olabilir, bu lisans olayları yüzünden çoğu grup sonlara doğru bırakmıştı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Neq 19 Şubat 2010 Share 19 Şubat 2010 @martikanadi tanıtım için teşekküler, yorumuna da aynen katılıyorum. 1 ve 2.sezonu izledim ve benimde abartılı bulduğum bir konu "Aaa, ben ana karakterdim, bunu ben yapmam lazım!" gibi işlemeler bazı noktalarda can sıkıcı noktalara ulaşabiliyor. Konu anlatımında da "sanki buralar boş kaldı bişilerele doldurmaka lazım" gibi düşünülmüş bu da kafa da soru işaretlerini artırıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
BooGeMaN 21 Şubat 2010 Share 21 Şubat 2010 İzlediğim güzel bir seriydi özellikle 2 sezonunda açılış müzikleri harikaydi animenin ilerleyişi de fena değildi sonu na falan fazla kafa yormadım çünkü biraz internetten araştırdığımda animenin eski bir rpg oyunundan yapıldığını birde atari bölümününde aslında oyunun ta kendisi olduğunu öğrenince çok güldürmüştü beni Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ecursed 21 Şubat 2010 Share 21 Şubat 2010 1.sezonun fansub i var mi acaba? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
alevvv.... 21 Şubat 2010 Share 21 Şubat 2010 tanıtım için sağol XD güzelll:=)=):) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MangaMKB 10 Mart 2010 Share 10 Mart 2010 güzel bişeye benziyo teşekkürler! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hayalett 18 Mart 2010 Share 18 Mart 2010 açıkcası iz bırakan bi anime değil..bazı yerler o kadar saçma geliyo ki ilerleyen bölümlerde üzülemiyorsun bile..yine de oldukça komik izlenebilir bir anime.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ecursed 28 Ağustos 2011 Share 28 Ağustos 2011 birinci sezonu yeni bitirdim fena bir seri sayilmaz =) bu arada ikinci sezonu ceviren bir arkadas varmiydi acaba ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 28 Ağustos 2011 Share 28 Ağustos 2011 birinci sezonu yeni bitirdim fena bir seri sayilmaz =) bu arada ikinci sezonu ceviren bir arkadas varmiydi acaba ? Yedigemicide altyazısı olması lazım ben öyle hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ecursed 28 Ağustos 2011 Share 28 Ağustos 2011 Yedigemicide altyazısı olması lazım ben öyle hatırlıyorum. bilgi icin tesekkürler,almancasinida bulamamistim türkce izlemek daha bir zevkli olacak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap