Aurora Borealis 18 Şubat 2010 Share 18 Şubat 2010 (düzenlendi) Koukou debut TANITIM Haruna Nagashima liseye kadar ilgilendiği iki şey vardır. Softball ve manga. Ancak lisede bunu değiştirmek istemektedir. Bir erkek arkadaş edinip romantik bir lise hayatı olsun istiyordur. Ancak Haruna için bu pekte kolay değildir. Uzun süre softballa ilgilendiği için erkeksi bir vücuda sahip olup ilişkiden anladığı tek şeyde mangalarda okuduklarından ibaretken birde hiçte çekici olamamaktadır. Bu yüzdende kimse onunla bir kız gibi ilgilenmemektedir. Yoh Komiyama ise biraz soğuk olmakla birlikte oldukça popüler biridir. Haruna ile Yoh’un yolları Haruma'nın, Yoh dan onun kendisine erkek arkadaş bulabilmesi için koçluk yapmasını istemesiyle kesişir. Ancak Yoh' un bunu kabul etmesi için tek bir şartı vardır. Haruna' nın kendisine aşık olmaması... KARAKTERLER You Komiyama - Ana Karakter Haruna Nagashima - Ana Karakter Yui Asaoka - Yardımcı Karakter Fumiya Tamura - Yardımcı Karakter Akito Jouhou - Yardımcı Karakter Asami Komiyama - Yardımcı Karakter Mami Takahashi - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Koukou Debut İngilizce: High School Debut Japonca: 高校デビュー Diğer: Osananajimi wa Gakunenchou, Enren Debut, Koukou Debut Enrenhen, Koko Debut BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 15 Bölüm sayısı: 62 Yayım: 13 Ağu 2003 - 13 May 2013 Dergi: Bessatsu Margaret Eser: Kazune Kawahara (Hikâye & Çizim) Türler: Komedi, Dram, Romantik, Okul, Shoujo, Gündelik Hayat İSTATİSTİKLER Puan: 8.31 Sıra: 307 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 10:27 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 591 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
seymayahsi 7 Temmuz 2011 Share 7 Temmuz 2011 Bu mangayı okumak istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım.Yardım ederseniz sevinirm. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 7 Temmuz 2011 Yazar Share 7 Temmuz 2011 Ana sayfaya Çevirisini yapan gurubun linki eklenmiştir.. iyi okumalar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 8 Temmuz 2011 Share 8 Temmuz 2011 Bu mangayı dün gördüm ve okumaya başladım.Bayada sardı doğrusu. Türkçe çevirilmiş kısım bitti ing devam etcem artık.Klasik shoujo türünden farklı işlenişi ile dikkatimi çekti.Kız fazla saf yalnız5g4 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 8 Temmuz 2011 Share 8 Temmuz 2011 Bu mangayı dün gördüm ve okumaya başladım.Bayada sardı doğrusu. Türkçe çevirilmiş kısım bitti ing devam etcem artık.Klasik shoujo türünden farklı işlenişi ile dikkatimi çekti.Kız fazla saf yalnız5g4 Animeyi nasıl okuyorsun Chobits haha xD Animesi çıkması gereken shoujolardandı, nedense hep gidip en salak serileri animeleştiriyorlar. Kız fazla saf ve erkeksi olmasına rağmen o saflığı çok tatlı gösteriyor. Aslında farklı bi konusu yok ama işlenişi kendisini farklı kılmış. Ben de okuyordum tr çeviri durunca beklemaye almıştım. Favori mangalarımdan zaten. İng devam edeyim ben de :3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 8 Temmuz 2011 Share 8 Temmuz 2011 Hep anime izlediğim için olsa gerek ne yazdığımı bile okumamışım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 8 Temmuz 2011 Yazar Share 8 Temmuz 2011 Çevirisine aluminia devam etmeye başladı ama haftalık güncellenmiyor.(durdurmadılar) Bir de yanlış hatırlmaıyorsam yan hikayeside vardı bu serinin one shout şeklindemiydi neydi tam hatırlamıyorum bir kaç sene sonrasını anlatan.. hikaye bittikten sonra onada göz atın hoştu.. not: Chobits legend of basarayı sana tafsiye ederim okumadıysan mangası gayet güzeldir.. ve 7 Seeds Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 8 Temmuz 2011 Share 8 Temmuz 2011 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 10 Temmuz 2011 Share 10 Temmuz 2011 Çok güzel bir mangaydı zevkle okudum bir iki chapterda biraz sıkıldım ama genele bakarsak hakkını yememek gerekir.Önerdiğiniz için teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 29 Temmuz 2011 Share 29 Temmuz 2011 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 7 Ağustos 2011 Share 7 Ağustos 2011 Manganın animesinden önce live action filmi çıkıyor.Sade bu 2 dk için diyebileceğim bana göre kız filme gitmemiş ama erkek karakter için aynısını söylemem.Artık filmi izleyince oyunculuklarını görüp değerlendiririz. High School Debut. Trailer - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 7 Ağustos 2011 Yazar Share 7 Ağustos 2011 Kızın uzak yakın alakası bile yok ama erkek jön fena durmamış yoheyi andırıyor. Gelsin hele bi izleyelim bakalım teşekkürler chobits Not: Luna Her zamanki gibi harikasın incelemelerini ve tesbitlerini okumaya bayılıyorum.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 1 Eylül 2011 Share 1 Eylül 2011 http://www.sinemalar.com/film/138579/High-School-Debut/ filmini bile yapmıslar bende şimdi başlayacağım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 3 Eylül 2011 Share 3 Eylül 2011 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 3 Eylül 2011 Share 3 Eylül 2011 bu mangayı paylaşana teşşekür ederim(çok hoşuma gitti ) luna arkadasımızın gözlemleri çok ii dediği gibi filmdeki yoh karakterini oynayan adam mangadaki cizimi andırıyor ama harunayı oynayan bayab itici geldi bana bilemiyecem orasını great teacher onizukanın dizisini yapmıslardı onizuka nın animedeki çizimi ile dizideki oynayan adam arasında dağlar kadar fark var. (bu da lunanın dediğine farklı bir örnek) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 3 Eylül 2011 Yazar Share 3 Eylül 2011 Mangayı bitirdikten sonra görmüştüm bu live action'a ait bazı resimler, Yoh'u ve kız kardeşini beğendim ama ben de sizin gibi esas kızın yanlış bir tercih olduğunu düşünmekteyim. Niye sevdiğim serilerin live action filmlerinde heroine'leri hep yanlış kadın oyuncu seçimine kurban ediyorlar ki?Daha dün Fujoshi Kanojo'nun filmine bakındım, erkek başrol seçimi mükemmelken (Daito Shunsuke!) başrol kız yine "ne alaka?" dedirtti. Daha Skip Beat'in Kyoko faciasını da unutmadım (hakikaten ona n'oldu çıktı mı?). Neyse bakalım Haruhi ve Nino yüzümü kara çıkarmadı en azından. @Worless yok yok daha çıkmadı o ama çıksın %100 izleyeceğim beğenmesemde... skip beat olsun her şekilde gideri var yaa bayılıyorum bayan aktristlerle ilgili genel bir sıkıntı bu yapçak bir şey yok ama erkek jönler cuk diye ya mangaya uyumlu oluyor yada animeye.. gerçi skip beat hariç diyorum halen oyunculuğu ile ne yapacak merak ettiğimden büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 3 Eylül 2011 Share 3 Eylül 2011 ya manga-ka lar çok iyi erkek çiziyor yada japon erkekleri öle Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 4 Eylül 2011 Yazar Share 4 Eylül 2011 hayal dünyaları kuvvetli sadece bayan mangakalar istediklerini erkekler ise olmak istediklerini çiziyorlar galiba.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 4 Eylül 2011 Share 4 Eylül 2011 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 4 Eylül 2011 Share 4 Eylül 2011 programlama vede dota oynamaktan vakit bulursam bir japon bayanla tanışma deneyim olmasını isterdim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Desdemona. 28 Şubat 2012 Share 28 Şubat 2012 Bu mangayı sevemeyen tek kişi benim sanırım. Dayanamadım, yarısında dropladım. Yoh iyiydi hoştu da, Haruna katıksız salaktı cidden. Özgüven yoksunu, erkekler için kendinden bile vazgeçebilecek bir tip. Beni sinir etmekten başka bir şey yapmadı 30 chapter boyunca. Ayrıca Yoh'un kardeşine de ayrı sinir oldum. Her şeye eğlence açısından bakan çıkarcının teki... -.-" Sanırım shoujolar bana göre değil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap