Jump to content
  • Kayıt Ol

Goth Cage


Aurora Borealis

Önerilen İletiler

Tür..: Fantasy, Horror, Romance

Yazar/Çizer..: Suzuki Yasushi

Konu..: Bu nedir diye baya bir evirdim, çevirdim. Yayınlanmış 3 hikâyeden oluşan (devamı için net bir şey yok) kısa hikâyeler diyebilirim. Daha doğrusu Suzukinin peri masalları

1. Hikâye Glass Magic; toplasınız beklide 5-6 sayfa bile değildir herhalde saymadım. Sindrella masalından esinlenilmiş gene bir hizmetçi kız var. Dileği güzel bir prenses olmak ama bedeli karşılığı

2. Hikaye The Feeling of Pain;Suzukinin karanlık peri masalı “şeytan şeytandır.” Tutsağı ve şeytan arasındaki kısa hikâyedir. Buda toplasanız toplasanız 5-6 sayfa ya vardır ya yoktur.

3. Hikaye The Pair; en kısasından Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberinin mini mini hikayesi diyebiliriz. Bu da toplasanız her halde 6-7 sayfadır.

Kişisel not..:Resme aldanmayın mı desem bilmiyorum. Aslında manga kalıbına hiç ama hiç uymayan bir yapımdır. Ama birçok yerde manga diye geçiyor. Çok fazlasıyla sanatsal geldi bana. “Çok vaktim yok bir bakıp gideyim” diyorsanız benim gibi, o zaman için alternatif olabilir. Tamamı renkli, çizimler dediğim gibi oldukça sanatsal olmuş. Yağlı boya resim sergisi gibi:) Türkçesi yok. Zaten dediğim gibi, normal oneshot kadar belki ya vardır, ya yoktur. Fazla uzun cümleler de yok zaten.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Aurora Borealis

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?