Jump to content
  • Kayıt Ol

Sukitte li na yo- Say “I Love You”


Aurora Borealis

Önerilen İletiler

(düzenlendi)
Suki tte Ii na yo.

TANITIM

Mei Tachibana lise öğrencisi olup hiç ama hiç arkadaşı olmayan ve de edinmeyen biridir. Okuldakiler tarafından tartaklanmakta ve alay konusu olmaktadır. Kendisi her ne kadar bu duruma üzülse de umursamaz görünmektedir. Sakin, kendinden emin, yaralı ama dim dik duran bir karakteri var. Yamato Kurosawa ise klişe mangalarda ki gibi oldukça popüler biridir. Yamato Mei’yi oldukça ilginç bulmakta, hatta hoşlanmaktadır. Ancak Mei’nin bundan haberi yoktur. Bir gün merdivenlerden çıkarken sınıf arkadaşlarından birinin eteğini tutmasıyla Mei’nin, bu yanlış anlamadan kaynaklı Yamato ya attığı tekmeyle tanışırlar.

 

KARAKTERLER

Mei Tachibana - Ana Karakter

Yamato Kurosawa - Ana Karakter

Kai Takemura - Yardımcı Karakter

Aiko Mutou - Yardımcı Karakter

Megumi Kitagawa - Yardımcı Karakter

Asami Oikawa - Yardımcı Karakter

Nagisa Kurosawa - Yardımcı Karakter

28605.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Romaji: Suki tte Ii na yo.

İngilizce: Say I Love You.

Japonca: 好きっていいなよ。

Diğer: Sukitte Ii na yo.

 

BİLGİ

Kategori: Manga

Cilt sayısı: Bilinmiyor

Bölüm sayısı: Bilinmiyor

Yayım: 24 Şub 2008 - ?

Dergi: Dessert

Eser: Kanae Hazuki (Hikâye & Çizim)

Türler: Romantik, Okul, Shoujo

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 8.07

Sıra: 741

Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 16:08 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 11767

 

Düzenlendi: (Aurora Borealis)
Güncelleme
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 17
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Aurora Borealis

    7

  • sera myu

    3

  • Luna

    3

  • yuuki_cross

    1

Hımm, senin manga seçimlerine bayılıyorum worless qnoluyo . Eminim bu da güzeldir, fazla zorlamazsa okumayı deniycem :sok aglama:

Tanıtım yaparken one going mi, tamamlanmış mı, devam mı ediyor, kaç cilt-chp. felan bunları da eklesen çok hoş olur qgüll

Yetişkinlere yönelik demişsin de +18 uyarısı mı yoksa josei tarzı felan mı yansıyo biraz?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

:)o kadar değil canım tv de gördükleriniz kadardır. (gerçi ben tv izlemeyeli çok çok uzun zaman oldu) zaten ağırlığı romantizm. sadece türüne böyle bir madde koyduklarına göre gelecek bölümlere açık kapı bırakmış olabilirler diye düşünüyorum.

aslında ilk dediklerini cilt sayısı vs.. bende yazayım dedim. ancak öyle bir şey ki bir yer devam ediyor derken diğeri bitti diyor. öyle çok mangam hiç oldu. tekrar ettiğim mangalarım var. ya da devam ediyor diyor ancak bir bakmışsın durdurulmuş.

bu manganin 3 cildi yayınlanmış bölüm olarak 9. bölümü yayınlandı. devam ediyor şimdilik. umarım bir kazaya kurban gitmez bu seride. okumakta zorlanmaz sın. öyle kalabalık shoujolar gibi değil dingin bir manga

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Arkadaslar manga tanıtımlarında Lutfen! manganın turkce cevirisi olup olmadıgınıda yazarsaniz seviniriz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bu benimde hassas olduğum bir konu olduğundan, tantımı sonun kadar okursan en sonunda canım şunu belirtmiştim. "Türkçesi baktığım kadarı ile yok. Çizimler güzel ve çok kalabalık bir manga değildir."

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 ay sonra...

:) tanıtıma koyduğum ve okuduğun tüm mangalar hakkında ki düşüncelerini yazamandan ve okuma fırsatı vermenden büyük memnun.

Bir noktada ufak bir farklı bakış açısı getireceğim.. Düşünüyorumda ben 16 lı yaşlardaykeni bıraktım lise de bir kişiyle çıkmadım. benim zamanın senin zamanın muhabbeti yapmak değilde zaman çok hızlı değişiyor. şimdi yeğenlerimle konuşuyorum aman allahım ben mi çok yavaşım onlar mı çok hızlı aklım almıyor..

"2. takıldığım nokta, ulen 16 yaş nedir ki, ilk chapter'da kızımız dert yanıyor yaa, 16 yaşına kadar kimseyle çıkmadığı için kendini uzaylı gibi hissediyor falan, ulen zaten 2 yaş düşsen çocuk oluyorsun, hadi 20 dese anlayacağım ama 16 yaşında zaten yeni yeni başlanır flört olayına, bu kadar abartılması falan garip XD"

aslında abartı değil mangakanın burda yaptığı bana göre ironik gelen (ironiklik tamamen benim tecrübelerimle ilgili ) bir gerçek

benim gördüğüm böyle düşünen hakkatten o yaş içerisin de insanlar mevcut.. yadsımıyorum ama zamanın bu kadar hızlı değişmesine yetişmiyorum...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Diyorum işte bence 16 değil de 20'li yaşarda olsaydı karakterler ve liseli değil de üni.li olsaydı, esas kızımızın duyduğu sıkıntı daha anlamlı olur, karakterlerin yedikleri naneler de daha inandırıcı gelirdi.

Buna bende katılıyorum lise dönemlerinde geçen mangalarda genelde eleştirdiğim ve beni rahatsız eden o cinselliğin abartılı, badozlama, yersiz, zamansız ve rahatsız edici bir biçimde anlatılmasını beğenmiyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 hafta sonra...

manganın tamamını okumadım ama okuduğum kısımlarıyla söylüyorum beni çok etkilemedi açıkcası aklımda hiçbir iz bırakmadı bitek çocuğun suratına yediği tekmeyi ve saçlarının nasıl asimetrik olduğunu hatırlıyorum :biyik gulme: çizimleri de bana çok güzel gelmedi ama bu kadının bi one shot serisini okumuştum o seride resmen tiksindim diyebilirim kadınların güçsüz çizildiği mangalardan pek haz etmiyorum. Skip Beati çok sevmemin en büyük sebebi bu zaten qdislers

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bu mangada ki kız aslında ezik sayılmaz sera daha çok içine kapanık daha böyle günümüzdede olan insanlardan. bir kaç mangasına daha bakmıştım ama o bahsettiğin oneshot ları ben direk elemiştim.(ısabetli bir karar almışım yorumundan sonra:)) yeni bir iki mangası daha var ancak onlarda pek iyi olmayacak gibi geliyor ancak bunun tarzı ve hikayesi güzel, hoş. ama skip beat -ki kendisi benim baya ayak diretip okumadıklarımdan dı, animesini izledikten sonra mangayı üşenmeden okumuştum onun ile bir çok shoujo mangayı kıyaslamak direk diğer mangaları ezmek olur:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ben ezik lafını one shotlar için söyledim ama sen söyleyince düşündüm şimdi bu mangadaki kızı içine kapanıktı evet ama hatırladığım kadarıyla kıza bayağı bir işkence ediyordu diğer öğrenciler bunun sebebi hiç ses çıkarmamasıydı bu kimine göre içine kapanıklıktır belki ama bence ezikliktir. yok zaten skip beatle bunu manga olarak kıyaslarsam çok acımasızlık olur ben manga olarak değil 2 bayan karakter olarak söyledim ama yine acımasızlık olur mu? evet olur haklısın xD

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bu kızın milleti garip bir ezme tarzı var, boş bir anında bir göz at:) bazen içine kapanık insanları biz içine kapanık sanırız ama aslında sadece onlar insanlarla konuşmama haklarını kullanırlar.bunu görebiliyorsun bunda ama kesinlikle dışlanmanın verdiği bir durumdan kaynaklı onu kabul ediyorum. o kadarda güçlü değil. ama senin de dediğin gibi skip beat best

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Merak ediyorum bu manganın adı SUKITTE II NA YO mu yoksa SUKITTE LI NA YO mu? Bana kalırsa ikincisi ama Türkçeye çeviren grup ilkini yazıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

好きっていいなよ。 (Japanese) olarak geçiyor. Görüldüğü gibi ii değil ri (li) olması gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?