özz 22 Şubat 2010 Share 22 Şubat 2010 başka bir başlığa yazdığım mesajı gönderdiğimde mesaj kısmı görünmüyor sebebini anlamış değilim. 2 kere denedim olmadı. 2. bir sorunum da anasayfa bende açılmıyor, "erişim izniniz yok" gibi bir mesaj veriyor. site gidip geldiğinden beri bu böyle düzelir diye bekledim ama düzelmedi. 3. sayfanın altında çıkan son mesajlar kısmı bende gözükmüyor artık, acaba herkeste mi bu böyle? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 22 Şubat 2010 Share 22 Şubat 2010 Hmm, bende böyle bir sorun yok. Başka kimsede var mı acaba? Emin olmamakla birlikte, acaba uploader ve encoder birleştirilip fansubber yapıldığında yetkilerde mi bir sıkıntı oldu acaba diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zaman Efendisi 22 Şubat 2010 Share 22 Şubat 2010 Konu ile hemen ilğileniyorum arkadaşlar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 22 Şubat 2010 Yazar Share 22 Şubat 2010 teşekkürler, anasayfa ile ilgili problem hala devam ediyor ama diğerleri normale dönmüş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shiniori 23 Şubat 2010 Share 23 Şubat 2010 dostum bende site sorunu yasamıstım editpost.php hatası ama bana inanmadılar yok bizdeki saglam calısıyoda senin pc inde sorun falan filan var diolar al işte buna ne demelki simdi bak seninde sorunların oluyo site icin... ah ah sakalımız yokki sözümüz gecsin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 23 Şubat 2010 Share 23 Şubat 2010 İki konu birbirinden farklı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 23 Şubat 2010 Yazar Share 23 Şubat 2010 dün yaşadığım sorun yine başladı gönderdiğim mesaj görünmüyor, sabah gönderdiğim bir "mesaj da yetkilinin onayından geçmeli" diye uyarı verdi. bu mesajım bu başlıkta çıkarsa bazı başlıklarda sorun yaşıyorum demektir. sebebi ne? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
aoshi 23 Şubat 2010 Share 23 Şubat 2010 bir sorunum da anasayfa bende açılmıyor, "erişim izniniz yok" gibi bir mesaj veriyor. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Çok önemli bir sorun değil aslında, ama yinede haber vereyim dedim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 23 Şubat 2010 Share 23 Şubat 2010 Bu olay sadece fansubber yetkili arkadaşlarda yaşanıyor. Yetkiyi yeni verdigimiz için bir takım sorunlar var.En geç gece düzelltecegimizi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
OosakiNana 23 Şubat 2010 Share 23 Şubat 2010 İkidir bende de oluyor... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zaman Efendisi 23 Şubat 2010 Share 23 Şubat 2010 İkidir bende de oluyor... Bu sorun ile ilğili bir sorun değil bahsetdiğiniz sorun. Şuan forum genel olarak güncellenmiştir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 23 Şubat 2010 Yazar Share 23 Şubat 2010 ağlayacağım artık sabahtan beri fansub ve altyazı çalışmaları bölümüne mesaj gönderemiyorum, "mesajınız moderatörler tarafından onaylanacaktır" gibi bir uyarı çıkıyor ve sanırım bu sadece bende böyle ilgilenebilirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 23 Şubat 2010 Share 23 Şubat 2010 Biraz daha sabır halletmeye çalışıyoruz özz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fudy 23 Şubat 2010 Share 23 Şubat 2010 Mesajlarını biriktir. Sorun düzelince toplu atarsın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shiniori 24 Şubat 2010 Share 24 Şubat 2010 Mesajlarını biriktir. Sorun düzelince toplu atarsın. ya fudy üstad sen basımın tatlı belasımısın hangi siteye gitsem karsımdasın senden kurtulus yok usta conan movie 6 cıkmazsa iki elim yakında olucak bilgin ola Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 24 Şubat 2010 Yazar Share 24 Şubat 2010 Mesajlarını biriktir. Sorun düzelince toplu atarsın. senin çeviri başlığına da mesaj göndermiştim 2 kere hem de bu arada dün gönderdiğim mesajlar bugün görünüyorlar ama bugün gönderdiklerim yine görünmüyor, aynı uyarıyı veriyor bu çok sinir bozucu (biraz sabırsız bir kişiliğe sahibim kusura bakmayın) bu durum verilen ünvandan dolayı, ayarlarda sorun çıkmasından oluyorsa, ismimin renkli görünmesi benim için önemli değil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 24 Şubat 2010 Share 24 Şubat 2010 Düzelir Özlem merak etme, sıkıntı fansubber görevinin yeni tanımlanmış olmasından kaynaklı, yetkilerin tanımlandığında sorun kalmaması lazım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap