Aurora Borealis 23 Şubat 2010 Share 23 Şubat 2010 (düzenlendi) Cossette no Shouzou TANITIM Eiri Kurahashi güzel sanatlar resim bölümü öğrencisidir. Aynı zamanda bir sanat galerisinde çalışmaktadır. Kim olduğu hakkında fikrinin olmadığı birinin resmini takıntılı bir şekilde çizmektedir. Satılacak resimler arasında kim olduğunu bilmediği bu kıza ait tabloda vardır. Kim olduğunu, resmi kimin yaptığını ve ona ne olduğunu çok merak etmektedir. Tablonun kenarına yazılmış bir isim dikkatini çeker Cossette… İsmi söylemesi ile zaten garip olan günü iyice garipleşmiştir çünkü, Cossette tam karşısında durmakta ve kendisinden yardım istemektedir…. KARAKTERLER Cossette d'Auvergne - Ana Karakter Eiri Kurahashi - Ana Karakter Hatsumi Mataki - Yardımcı Karakter Shouko Mataki - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Cossette no Shouzou İngilizce: Le Portrait de Petit Cossette Japonca: コゼットの肖像 Diğer: コゼットの肖像, Le Portrait de Petite Cossette BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 2 Bölüm sayısı: 9 Yayım: 2004 Dergi: Magazine-Z Eser: Asuka Katsura (Hikâye & Çizim) Türler: Gizem, Korku, Romantik, Piskoloji İSTATİSTİKLER Puan: 7.31 Sıra: 5289 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 13:07 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 406 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zhenya 1 Mart 2010 Share 1 Mart 2010 Bunun mangası varmıydı .Animesi pek tatmin etmemişti beni.Bir göz atmak lazım.Tanıtım için teşekkürler... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap