Aurora Borealis 1 Mart 2010 Share 1 Mart 2010 (düzenlendi) Cat Street TANITIM Aoyama Keito ünlü eski bir çocuk oyuncudur. Çocuk oyuncu olmak çok zordur, çünkü çok fazla arkadaşınız yoktur. Keito’ nun da tek bir arkadaşı olmuştur ancak onun tarafından da ihanete uğramıştır. Aradan çok uzun zaman geçmesine rağmen Keito arkadaş edinememiş ve yalnızdır. Gittikçe güvensizleşmiş ve içine kapanmıştır. Çocukluk anılarından, çocuk yıldız olduğu zamanlardan ne kadar kaçmak istese de bir gün onu tanıyan biri çıkar ve onu yumrukladığı gibi hızla kaçar. Kaçtığı yerde ise bu sefer eski okulundan Harasawa ile karşılaşır. Kaçtıkça yersiz korkuları üstüne ütüne gelmeye başlar. Bir gün hiç tanımadığı birinden öğrencilerin serbest olduğu bir okul hakkında bilgi alır. Rei Saeki’nin de yardımı ile okula kaydolur ve yeni arkadaşlar tanımaya başladıkça, yeni duygular ile birlikte bir çok şeyi de keşfetmeye başlar.. KARAKTERLER Kouichi Mine - Ana Karakter Keito Aoyama - Ana Karakter Momiji Noda - Ana Karakter Rei Saeki - Ana Karakter Midori Mine - Yardımcı Karakter Taiyou Harasawa - Yardımcı Karakter Masanobu - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Cat Street Japonca: キャットストリート Diğer: Ribbon Road BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 8 Bölüm sayısı: 36 Yayım: 13 Tem 2004 - 13 Eyl 2007 Dergi: Bessatsu Margaret Eser: Yoko Kamio (Hikâye & Çizim) Türler: Dram, Romantik, Shoujo İSTATİSTİKLER Puan: 8.42 Sıra: 195 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 16:25 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 1802 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zhenya 1 Mart 2010 Share 1 Mart 2010 Okurken fazla sıkılmamış olmama rağmen sonuca giden yok biraz uzun gelmişti...Tabi Hana Yori Dango'ya oranla(244 chapter süren bir yeşilçam hikayesiydi ki okuduğuma hiç pişman olmadım )oldukça kısa sayılır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fırtına0606 4 Ağustos 2011 Share 4 Ağustos 2011 indirme linkleri hangi bölümde ??? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 4 Ağustos 2011 Yazar Share 4 Ağustos 2011 manganın çevirisi animeou sitesinin çevirmenleri tarafından yapılmakta idi. dağıldıklarından sonra seriye ne olduğu hakkında bir bilgim yok. Ayrıca sitemizde bu bölümde ağırlıklı olarak manga tanıtım ve incelemeleri yayınlanmakta sitemiz bünyesinde bir manga çevirisi değil ise sitemizde indirme likleri bulunmaz. sadece vaktim oldukça çeviren grupların ilgili sayfalarına bağlantı linlerini ve hangi grubun çevirdiğine dair arada bilgi veriyorum ama hepsini tek tek geri dönüp kontrol edip düzenleyecek kadar malesef şu an boş vaktm yok.34343 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap