Aurora Borealis 1 Mart 2010 Share 1 Mart 2010 (düzenlendi) Reset TANITIM “Bu hayatta başarısız oldun. Lütfen yeniden başla.” Adamın biri bankada kafasına sıkarak intihar eder. Öte yandan başka biri çatıdan atlayarak kendini öldürmeye çalışır. Bunları başka intiharlarda takip eder. Hitomi’nin kocası da bunlardan biridir ve o kocasının durup dururken intihar ederek kendisini öldürmesine bir anlam verememektedir. Bir cevap bulabilmek amacıyla kocasının bilgisayarını karıştırır. Bir oyuna rastlar. Dystopia. Oyuna kaydolur. Kaydolduktan sonra gördüğü ilk şeyse kendisidir. Garip olansa içinde bulunduğu oda bile aynıdır… KARAKTERLER Shunsuke Kitajima - Ana Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Reset BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 1 Bölüm sayısı: 6 Yayım: 2005 Dergi: Young Gangan Eser: Tetsuya Tsutsui (Hikâye & Çizim) Türler: Gizem, Bilim Kurgu, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 7.16 Sıra: 6991 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 14:52 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 2080 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Antares 2 Mart 2010 Share 2 Mart 2010 Az önce okudum mangayı, fena başlamadı; ancak son sayısı bana kalırsa tam bir rezaletti. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap