Aurora Borealis 3 Mart 2010 Share 3 Mart 2010 (düzenlendi) Kimi ni Shika Kikoenai TANITIM Aihara Ryou, Ürkek ve çekingen biridir. Cep telefonu kullanmamaktadır, çünkü kullansa da nasılsa kimse onu aramayacaktır. Kendi kendine hayali bir cep telefonu tasarlar kafasında, birde melodi bulur. Sabah alarm çalar. Okula gitmek için hazırlandığı esnada, onu uyandırmak için annesi gelir. Durum garip gelir çünkü bir gün önce saati kırılmıştır ama o duyduğu melodi ile uyanmıştır. Okula gittiğinde ders sırasında gene aynı melodiyi duyar. Ses kafasının içinden gelmektedir. Ama bu deliliktir çünkü o ses hayali cep telefonun aittir. Okul dönüşü otobüste gene aynı melodiyi duymaya başlar. Ses gene kafasının içinden gelmektedir. Her ne kadar delilik gibi gelse de cevap verir. Karşısında onu duyup duymadığını soran biri vardır… KARAKTERLER Ryo Aihara - Ana Karakter Shinya Nozaki - Ana Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Kimi ni shika Kikoenai Japonca: きみにしか聞こえない Diğer: Calling You, Can You Hear Me?, Nobody Can Hear Me But You BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 1 Bölüm sayısı: 5 Yayım: 25 Ara 2003 Dergi: Shounen Ace Eser: Otsuichi (Hikâye), Hiro Kiyohara (Çizim) Türler: Dram, Shounen, Doğaüstü İSTATİSTİKLER Puan: 8.15 Sıra: 596 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 11:14 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 11438 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Antares 5 Mart 2010 Share 5 Mart 2010 Az önce okudum; gayet güzel bir mangaydı. Niyeyse aklıma okuduktan sonra "the girl leapt through time" geldi, muhtemelen zaman-atlaması muhabbetindendir. Gayet de kısa bir seri, türünü sevenler kaçırmasın okusun derim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 29 Eylül 2011 Share 29 Eylül 2011 Şu sıralar zaman öldürmek için kısa mangalara sarmıştım. Çok büyük beklentilerle de okumadım açıkçası ama 4 bölümden oluşan bir manga için hikaye ve anlatımı gayet başarılı buldum. Özellikle sonunda ortaya çıkan gerçek drama bir kat daha dram katıyor. Gece gece üzüldüm yaa... :031-32: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 8 Ekim 2011 Share 8 Ekim 2011 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap