Aurora Borealis 3 Mart 2010 Share 3 Mart 2010 (düzenlendi) The Breaker TANITIM Shin-woo Okulun arkasında okulun serserileri tarafından dövülmüştür. Bu sırada duvarın tepesine tünemiş olan ve okulu röntgenlemek le meşgul olan Chun-woo olaya hiç müdahale etmemiştir. Birde sınıfa girerken suratı darmadağın halde iken Sae-hie ile karşılaşır. Bu başına gelebilecek en kötü şeydir. Sınıfta ise daha güzel bir sürpriz onu beklemektedir, çünkü röntgenci adamın onların öğretmeni olduğunu öğrenir. Artık bu şekilde devam etmek istememektedir. Bunun için bir dövüş kursuna yazılmaya karar verir. Kursa kay dolmak için yola çıktığında birkaç serserinin yeni öğretmenlerini tartakladıklarını görür. Tam yardım istemeyi düşündüğü sırada gördüğü şey karşısında şok olur. Öğretmeni bu iri kıyım herifleri bir çırpıda yere sermiştir. Ertesi gün okulda gene okulun serserilerinden dayak yer ve elindeki tüm parası da gider, birde üstüne gene Sae ile karşılaşınca iyice delirir ve çatıya çıkar. Atlamak ile atlamamak arasında gidip gelirken, Öğretmeni Shin Woonun da sayesinde çatıda parmaklıklara asılı bulur kendini. Ancak Shin woon tam onu tutup çekerken parmaklıklar kırılır ve aşağı düşmeye başlarlar. Düşmesine düşmüşlerdir, ancak hiçbir şey olmamıştır… KARAKTERLER Shi-Woon Yi - Ana Karakter Chun Woo Han - Ana Karakter Shiho Lee - Ana Karakter So Chun Hyuk - Yardımcı Karakter Sae-hie - Yardımcı Karakter Kangsung - Yardımcı Karakter Sosul Jang - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: The Breaker Japonca: 브레이커 BİLGİ Kategori: Manhwa Cilt sayısı: 10 Bölüm sayısı: 72 Yayım: 1 Haz 2007 - 20 Tem 2010 Dergi: Young Champ Eser: Jin-Hwan Park (Çizim), Geuk-jin Jeon (Hikâye) Türler: Aksiyon, Komedi, Dram, Dövüş Sanatları, Okul İSTATİSTİKLER Puan: 8.67 Sıra: 62 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 16:52 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 8586 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dewwil 3 Mart 2010 Share 3 Mart 2010 :023:Güel bir manga ya benzior Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 4 Mart 2010 Yazar Share 4 Mart 2010 çok güzel yaa aksiyonu da süper yer yer koparıyor. animesini en çok istediklerimden biri. keşke keşke keşke Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Jiraiya 4 Mart 2010 Share 4 Mart 2010 Tek kelimeyle harikadır, bütün bölümlerini bir çırpıda okumuştum şimdide sürekli güncel bekliyorum eheh. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yondaime 19 Mart 2010 Share 19 Mart 2010 mangasını türkçeleştirmeye başlamaları güzel oldu. Gerçekten güzel bir seri tavsiye ederim bakmayanlara. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Doumeki Shizuka 19 Mayıs 2010 Share 19 Mayıs 2010 mangasını türkçeleştirmeye başlamaları güzel oldu. Gerçekten güzel bir seri tavsiye ederim bakmayanlara. çevirisini yapan var mı? güzele benziyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 19 Mayıs 2010 Share 19 Mayıs 2010 Çeviriliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cmlcn06 20 Mayıs 2010 Share 20 Mayıs 2010 ceviriliyor ceviriliyor demissinizde kim ceviriyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 20 Mayıs 2010 Yazar Share 20 Mayıs 2010 http://www.animemangatr.com/forum/turk-fansub-takimlari-ve-calismalari/2039-pandemonium-ceviri/ araştırırken yeni bir şeyler keşfetme şansınızı elinizden almak istemedik. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Underfined 26 Mayıs 2010 Share 26 Mayıs 2010 Vallahi konusu klasik gibi duran bi manga olsa bile beni baya sardı..İlk okumamda 20 bölüm okudum ve gözlerim acayip ağrıdı Yani bu da demek oluyor kaçırmayın derim ama bazen gereksiz +18 ler var bence onları koymasalardı da olurdu... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 26 Mayıs 2010 Yazar Share 26 Mayıs 2010 The breaker da +18 gerektircek bir ayrıntı ben hatırlamıyorum.hafif bir ecchi'lik mevcuttu ama... hangi bölümlerdir? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Underfined 26 Mayıs 2010 Share 26 Mayıs 2010 Yani aslında tam +18 değil eve eechi tarzı olabilir.Şu ShinnWoo ya dövüş öğretecek öğretmeni ve şu sağlık öğretmeni hiç yerinde duramıyorlar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 26 Mayıs 2010 Yazar Share 26 Mayıs 2010 hım anladım mangakanın muzipliği bence onlar biraz.. bir an dumur oldum acaba yanlışlıkla chapter falan mı atladım diye. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Underfined 26 Mayıs 2010 Share 26 Mayıs 2010 Yok abla ne atlaması ya Aman diyim yanlış yönlendirme yapmiyim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Bombastic 12 Eylül 2010 Share 12 Eylül 2010 Bunun anime çıkması gibi bir olayı war mı acaba ? Bilgisi olan war mı ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 13 Eylül 2010 Yazar Share 13 Eylül 2010 şu an anime için bir girişim yoktur. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
unspokens 25 Ekim 2010 Share 25 Ekim 2010 bunun çevirisi var reklam olmasın die şöyle diyim khreyi çeviren site yapmakta çeviriyi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bluerosealp 2 Haziran 2012 Share 2 Haziran 2012 teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
vademou 3 Haziran 2012 Share 3 Haziran 2012 one piceden sonra en sevdiğm mangalardan kesinlikle tavsiye edilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xhocax 3 Haziran 2012 Share 3 Haziran 2012 en sevdiğim manga serisi 2.serisi yeni dalgalanmalar devam ediyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 4 Haziran 2012 Share 4 Haziran 2012 Çok süper bir mangadır 1 veya 2 gün içinde birinci sezon tüm bölümleri okudum. Asıl olarak son 10 chapter o kadar heycanlıydıki gecenin saat bilmem kaçında uyku gözlerimden akarken okumaya devam ettim. Tanıtım güzel ama spoiler vermeden seriyi tam anlamıyla tanıtmak imkansız bence okuyun görün. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 4 Haziran 2012 Share 4 Haziran 2012 güzel bir mangadır takipçisiyim tavsiye ederim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 22 Şubat 2013 Share 22 Şubat 2013 25.chaptera kadar geldim 2 gündür de okumaktayım. oldukça sürükleyici. Bir ara başlayıp bırakmıştım manga/manhwa okuma gibi bir huyum yoktur pek. Fakat okudum mu da dibine vuruyorum. Başlarda epey GTO'ya benzettim. Sonuç olarak okul ve çapkın öğretmen durumu falan var. Sürükleyici olduğunu söylemeliyim ama biraz ağırdan alıyor sanki. Başından kaldırmayacak şekilde yazılıp çizilmiş. Çizimleri zaten oldukça iyi. Koreliler bu konuda Japonlardan daha iyi mi ne? Belki de çizim tarzları bana uyuyor demeliyim. Okurken kendi kendime soruyorum Kmanga'lar neden animeleştirilmiyor diye? Çokta güzel olurdu hani. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 6 Temmuz 2013 Share 6 Temmuz 2013 Okuması keyifli bir manga (çok fazla klişe var ama görmezden geleceksiniz artık) , kullanılan komedi unsurları da güzel (ecchi sahneleri demiyorum tabi ). Çizimleri de gayet hoşuma gitti benim. Yalnız okurken yoruyor insanı, o da şu sebepten, ana hikaye tüm bölümlere yayılmış durumda ve yan hikaye neredeyse hiç yok, karakterler bir beladan çıkıp bir başka belaya geçiyorlar ve bölümler boyunca uzuyor bu durum. Bu da bir bölüm bitirdikten sonra diğer bölüme geçme isteği (zorunluluğu) doğuruyor. Hikaye kurgusundan dolayı seri değil de filme uyarlanabilir bence, güzel de olurdu hani. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 19 Temmuz 2013 Yazar Share 19 Temmuz 2013 Yanlış görmüyorum değil mi? gundamaster, özz = manga.. Vayy bayıldım bu değişime.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap