Antares 3 Mart 2010 Share 3 Mart 2010 (düzenlendi) Uzumaki TANITIM Kuruzou-cho kendisini gölgeleyen siyah deniz feneri ve her akşam üstü çalan sirenleri dışında herhangi bir garipliğe sahip olmayan, küçük ve sıradan bir kasabadır. Gosima Kirie ve arkadaşı Saito Shuichi bu izole kasabanın sıradan insanlarındandır. Bir süre sonra Kirie ve Shuichi kasabada meydana gelmeye başlayan garip olaylara tanık olurlar. Başlangıçta sadece Shuichi’nin babasını etkilediklerini sandıkları tuhaf olayların aslında tüm kasabayı ele geçirmekte olan sarmallarla ilgili olduklarını anlarlar. Tanıtım: anime.gen.tr'dan KARAKTERLER Shuichi Saito - Ana Karakter Kirie Goshima - Ana Karakter Azami Kurotani - Yardımcı Karakter Mitsuru Yamaguchi - Yardımcı Karakter Kyoko Sekino - Yardımcı Karakter Chie Maruyama - Yardımcı Karakter Shiho Ishikawa - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Uzumaki İngilizce: Uzumaki: Spiral into Horror Japonca: うずまき Diğer: The Spiral BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 3 Bölüm sayısı: 19 Yayım: 12 Oca 1998 - 30 Ağu 1999 Dergi: Big Comic Spirits Eser: Junji Ito (Hikâye & Çizim) Türler: Zihinsel Karmaşa, Dram, Korku, Romantik, Doğaüstü, Piskoloji, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 8.11 Sıra: 666 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 17:04 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 436 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hilda 14 Mayıs 2013 Share 14 Mayıs 2013 Bu manganın sonu beni pek tatmin etmedi, yani tamam anladık belli aralıklarla bu olay aynı kasabada yaşanıyor ama asıl soru neden yaşandığıydı ve cevapsız kaldı. :/ Final sahnesinde Shuichi ile Kirie'nin kurtulmasını hatta sırrı tamamen çözüp bir çözüm yolu bulmalarını bekliyordum ama bu da olmadı. Yine de sevdim ben seriyi, mangada okuyucuyu germek gerçekten çok zordur ama mangaka bu zorluğu çok rahat aşmış bence. *-* Bu serinin filmi de var, ilgilenenlere duyurulur... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap