Antares 3 Mart 2010 Share 3 Mart 2010 (düzenlendi) Hellsing TANITIM Avrupa’da vampirlere karşı verilen savaşta en önde savaşan kurum olan Hellsing Institute ve onun gizli silahı Alucard, son görevde bir köyü neredeyse tamamen zombi haline getiren ve onların kanıyla beslenen bir vampire karşı savaşmaya giderler. Aynı köye bir süre önce gönderilen polis güçleri saldırıya uğramış ve içlerinden sadece acemi polis memuru Seras Victoria sağ kalmıştır. Tam vampirin eline düşmüşken içeri Alucard girer ancak dövüş sırasında Seras yaralanır. Ona ölmek üzere olduğunu söyleyen Alucard, Seras’a iki seçenek sunar: Ya orada ölecektir ya da Alucard’ın kanını içerek yeniden doğacaktır. Seras ikincisini seçer. Araştırmaları esnasında yeni bir tür vampir ile karşılaşırlar. Bu tür doğuştan ya da bir vampir ısırığı ile değil yapay yollarla oluşmaktadır. [Tanıtım yazısı AGT'den alıntıdır] KARAKTERLER Alucard - Ana Karakter Seras Victoria - Ana Karakter Integra Fairbrook Wingates Hellsing - Ana Karakter Alexander Anderson - Ana Karakter Walter C. Dornez - Yardımcı Karakter Pip Bernadotte - Yardımcı Karakter Schrödinger - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Hellsing İngilizce: Hellsing Japonca: ヘルシング Diğer: Hellsing Cross Fire, Crossfire BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 10 Bölüm sayısı: 92 Yayım: 1997 - 30 Eyl 2008 Dergi: Young King OURs Eser: Kouta Hirano (Hikâye & Çizim) Türler: Aksiyon, Tarih, Korku, Vampir, Doğaüstü, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 8.46 Sıra: 157 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 10:08 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 267 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 16 Mart 2010 Share 16 Mart 2010 mangasını okumadığım animesini izlediğim yapımlardan biri. tanıtıma ben koyabilmek isterdim. çünkü benim için özeldir hellsing. eminim ki animesi gibi mangasıda güzeldir. mangayı okumadığım için değerlendiremeyecek olsam da tanıtım için teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap