Jump to content
  • Kayıt Ol

Assasin's Creed 2


Nomad

Önerilen İletiler

Oyunda ana karakter Ezio adlında bir gençtir.Serinin ilk oyununda tanıdığımız Altair'in torunudur.Yeni olarak karakterimizde 2 el bıçağı ve sol kolunda bir tabanca bulunmaktadır.Oyun Rönesansta geçmektedir.Mekan ise İtalya'dır. Oyun boyunca Leonardo Da Vinci bize icatlarıyla yardım etmektedir. Oyun içerisinde Büyük Kanal,San Marco Basilikası ve Rialto Köprüsü bulunmaktadır.

Oyun içerisinde serbest takılıyoruz.İstediğimizi yapabiliyoruz şehirde.Oyunda icatlar kullanabilecez.Ve tabiki suda yüzme özelliğimiz olucak,minik botları kullanmakta cabası.Hikayede ailemiz katledilmiştir ve bizde intikam almak için silahlarımıza kuşanıyoruz.Karakterin akrobatik hareketleri ise maymunlara taş çıkartır.Internet üzerinde gameplay videolarını izleyebilirsiniz.

Oyunun yapımcılığı Ubisoft üslenmiştir.

Sınırlı sürüm hakkında:

Oyunun siyah ve beyaz olmak üzere iki sınırlı sürümü olacak. Siyah sınırlı sürümde oyunun bir bölümünde kazanılan pelerinli "Usta Süikastçi" Ezio heykelciği, oyun içinde 3 bölüm daha fazla, oyunun geliştirilmesiyle ilgili bilgi veren "Gizli Anlaşma" kitabı ve oyunun bestecisi Jesper Kyd tarafından hazırlanmış oyunun müzikleri olacak. Diğer "Beyaz Sürüm" Avusturalya'da Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak, kişisel bilgisayara çıkmayacak. Bunda da Ezio heykelciği olacak. Eğer erken sipariş verilirse t-shirt de satın alınılabilecek.

Oyun PS3 ve Xbox 360 için piyasa çıkmıştır.PC için hala beklemekteyiz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 13
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • spartiate

    2

  • sonvaynard

    2

  • Nomad

    2

  • swordsman

    1

pc için salı günü çıkıyor, mutlaka oynanmalı, ilk oyunun tekdüzeliğini yıktılarını ve çok farklı bir dövüş sistemi oldugunu söylüyorlar ama ilk oyun bence gercekten mükemmeldi, bunun daha mükemmel oldugu ortada! Neyse az kaldı görcez artık nasıl birşey oldugunu, gördükten sonra yorumlarımı tekrardan yazarım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu oyun insanı delirtir(miş.) Çünkü Ubisoft bir sistem çıkarttı,oyunu internet bağlantın olmadan oynayamıyorsun. Bir de sunucularında problem varmış. Sırf korsan oyunu engellemek için.

Lütfen ama,böyle yaparak Orjinal oyun alanların sayısını da düşürecekler!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

PS3 te oynadım gerçekten harika bir oyun 3 günde bitirmiştim, 1. oyundan çok daha güzel ve kesinlikle ilk oyun gibi tek düze değil. İlk oyunu benim gibi çok sevenler kesinlikle buna bayılır...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

o.0 Sonunda oyun hakkındaki şeyleri koyabileceğimiz bir bölüm var demek, iyiymiş. Bende PS3'te bitirdim. Bu kadar sürükleyici pek oyun yoktur, bir RPG kadar zevk vermesede eskisi gibi tek tuşla oyunu bitiremiyoruz. *-* Tanıtım için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk oyuna göre çok iyi deniyor ama ben de ilk oyunu fazlasıyla sevenlerdenim o yüzden ikincisini daha bir merak ediyordum.Ama yeni koruma sistemi maalesef bırakın sorunlu olmayı, aksine fazlasıyla iyi çalışıyor.Save dosyaları ubisoft'un kendi sunucularında olunca haliyle internetsiz oynanmıyor.Artı sunucularında sadece kısa süreliğine ve çok az oyuncu için problem çıkmış.Onu da korsan olarak oynayamayan (yani bizler) kişilerin sunucuya saldırması ile olmuş.Yine de bir yolu bulunur diyorum, elbette her zamanki gibi kırılır diyorum. :goz kirpma:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Piyasada kırılamıyacak tek şey var gibi şuanda; Oda Blu-ray. Açıkcası kırılırsa dahi kopya oyun alanlar zarar geçecektir. Gerçekten olağanüstü bir durum ama her nasılsa hala Xbox 360 orjinal oyun satışında PS3'ü geçiyor. Bu arada "Ademani" kesin oyna derim oyunu. 1 gece arkadaşında sabahlasan dahi bitirebilirsin. *-*

İyi oyunlar...

Edit: Ayrıca şimdi fark ettimde; Oyun "Macera/Aksiyon" sınıfındadır tamam. Lakin RPG ile uzaktan yakından alakası yoktur. Oynarken herhangi bir rol yaptığımı hatırlamıyorum. Onu değiştire bilirsek sevinirim. Tekrardan iyi oyunlar dilerim...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Pardon bi an rol yapmayla karıştırdım, düzelticem.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 6 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Sırf ps3'ü bu oyun için aldım yani Assassin's Creed 1 için almıştım, Assassin's Creed serisi gerçektekn mükemmel. Bakalım Brotherhood nasıl olacak, beta live paketi psn plus üyeleri için yayınlanmış olmalı..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 hafta sonra...

bu tarz oyunları çok fazla oynamıyorum ancak oynayan bir canavar tanıyorum ve o oynarken muhakkak izler eşlik ederim. (kardeşim) bir gecede bitirdik. Başarılı bulduğum serilerden biridir. görsel olarak oldukça iyiydi. bu tarz oyunların tek sevmediğim yani birini öldürüken baya bi çabalaman gerekiyor. bu oyunda en azından bu açıdan bakınca mantıklı ve keyifli.. (mesela bu oyunda öyle bir şey yok ama bazı oyunlarda örn: bir şarjör boşaltılması da bir yerde bayıyor saçma ) biraz abartılı bulsam da assassin serisi güzel..

bu arada

"Bu oyun insanı delirtir(miş.) Çünkü Ubisoft bir sistem çıkarttı,oyunu internet bağlantın olmadan oynayamıyorsun."

oynanabiliyor..

malesef blue ray dışında ki bütün oyunlar cracklenebiliyor.. onu da gerçi yakında halledeler ya korsanlar..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

ps3 versiyonu daha dün elime geçti, önümüzdeki haftasonu biraz zaman ayırmayı düşünüyorum... bakalım nasıl bir oyunmuş, umarım fazla cambazlık istemeyen oyunlardandır:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...
ps3 versiyonu daha dün elime geçti, önümüzdeki haftasonu biraz zaman ayırmayı düşünüyorum... bakalım nasıl bir oyunmuş, umarım fazla cambazlık istemeyen oyunlardandır:)

oynadım ve gayet ne tşekilde "beceremedim" diyebilirim:neqoluyor: bu yaştan sonra damdan dama atlamak, hoplayıp zıplamak bana göre değilmiş; demekki neymiş, fps oynamaya devam:P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?