Jump to content
  • Kayıt Ol

Anime Dünyasından bir yıldız daha kaydı


fudy

Önerilen İletiler

Yıllardır birçok yabancı fansub grubunun trackerlığı görevini sürdüren a.scarywater 12 Mart'tan itibaren aramızdan ayrılıyormuş. Tracker sahibinin son duyurusu aşağıdaki gibidir.

Due to my lack of time and money to keep maintaining this site, it will be shut down by March 12, 2010.

It has been a good ride, but all things must come to an end -- and seven years, in internet time, is very close to an eternity.

Thank you all for putting up with me for all these years, and special thanks to jaf, who is the only reason this site is still operational, since he has been running it day-to-day for a long time.

A debt of gratitude is also owed to Swift Communications who, by providing a server free of charge, have halved the monthly costs for several years as well -- the remaining server is rented from ThePlanet, at $189/month. Ads alone have not been paying for that server for quite a while, but thank you for putting up with them nonetheless :-)

I should list many, many more people, and I should give much, much more text here. Alas I would surely forget some even then. So to all those who I have not mentioned, thank you. Also a big thank you to all who have donated over the years, however large or small a sum it may have been.

If you need to talk to me, please drop me a line.

--mxs

Özellikle download yapmakta olan arkadaşlar konuyla ilgilenirse sevinirim. Tracker kapanıp dosyalar taşınacağı için grubu takip edip dosyaların yükleneceği yeni trackerdan indirmeye devam etmelisiniz. Yeni tracker olarak en güçlü aday çoğunuzun bildiği site Nyaatorrents görünmekte.
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 6
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Kisiliksiz

    1

  • Antares

    1

  • fudy

    1

  • nasu

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

scarywater ı genelde eski ve bulunması zor seriler için kullanıyordum, onun için biraz da olsa kapanacak olmasına üzüldüm :\ Üstelik scarywaterın gruplara göre torrentleri ayırması ve gayet basit bir arayüze sahip olması, onu çok iyi bir torrent sitesi yapıyordu...umarım benzerleri yakında çıkar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kimi grubun sitesine ulaşılamasa da torrentine ulaşılabiliniyordu. Kötü oldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Saizen yeni tracker'ı olarak NyaaTorrents'i açıkladı; grupların çok büyük kısmı oraya kayacaktır tahminimce.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gruplar NyaaTorrents ve Anirena'ya geçeceklerdir.

Kapatılmasına üzüldüm.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok faydalı bir siteymiş hakikaten. Tamda kapanacağı haberini duyduktan sonra burayı keşfetmem kötü oldu üzüldüm.:dft005:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?