Anifly 14 Mart 2010 Share 14 Mart 2010 One Piece Temalı yarışma! Son gün 05/04/2010 Bu tarihe kadar çalışmalarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Daha detalı bilgiyi BURDAN alabilirsiniz. Arkadaşlar AGT deviantart grubuna üye olmak için bir not atmanız yada DA profilimize mesaj atmanız yeterli olacaktır. Onun dışında tüm sorularınızı da burdan yada deviantart dan yönlendirebilirsiniz. Biz neden One Piece i seçtik; Belirli forumlarda yapılan anketlere göre çoğunluk One Piece karakterlerini seviyor (anketlerde büyük fark oluşmuştur) biz de bunu kullanarak yarışma düzenlemeye karar verdik Amacımız; eğlenmek, eğlendirmek, çizim konusunda daha yüksek bir kitleye ulaşmak. (hediyemiz ise gönlümüzden kopandır ^^) Hadi bakalım biraz kalemlerimizi kapıştıralım! Sevgiler. Dilekart. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
armadaxster 14 Mart 2010 Share 14 Mart 2010 İşte beklenen yarışma. Fanart dünyası tekrar kızışıyor. Katılıyorum. *Gazı aldım* Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 14 Mart 2010 Yazar Share 14 Mart 2010 One Piece severlerini bekliyoruz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 14 Mart 2010 Share 14 Mart 2010 Çok sevdiğimi herkes bilir ama kötü çizerim ne yazık ki Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 14 Mart 2010 Yazar Share 14 Mart 2010 Herkes elinden gelenin en iyisini yapacak buna eminim ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 31 Mart 2010 Yazar Share 31 Mart 2010 Belirtilen tarihin bitimi yaklaştı. http://animegentr.deviantart.com/journal/31190144/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
armadaxster 1 Nisan 2010 Share 1 Nisan 2010 Arkadaşlar, tarih 15.04 e ertelenmiştir. Yarışmaya katılım bekleniyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SahinGzoro 12 Nisan 2010 Share 12 Nisan 2010 beni bekleyin geliyorum... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mexiss 13 Nisan 2010 Share 13 Nisan 2010 Son 2 günün acele et istersen Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mexiss 17 Nisan 2010 Share 17 Nisan 2010 Katılımlar sona erdi oylamalar başladı katılan herkese bol şans dileriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap