Susano'o 17 Mart 2010 Share 17 Mart 2010 (düzenlendi) Watashitachi no Shiawase na Jikan TANITIM Kendi hayatına 3 kez son vermeyi denemiş olan bir piyanist olan Juri ve 3 kişiyi öldürmek suçu ile idama mahkum edilmiş Yuu... Hayatlarında bir anlam görmeyen, yaşama sevinçlerini gerçek manada kaybetmiş iki gencin arasında doğan imkansız bir aşk ve acıklı bir son. KARAKTERLER Yuu - Ana Karakter Juri Mutou - Ana Karakter Jirou Inoue - Yardımcı Karakter Monica - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Watashitachi no Shiawase na Jikan Japonca: 私たちの幸せな時間 Diğer: Watashi-tachi no Shiawase na Jikan, Our Happy Hours, Our Happy Time BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 1 Bölüm sayısı: 8 Yayım: 28 Mar 2008 - 22 Ağu 2008 Dergi: Comic Bunch Eser: Sumomo Yumeka (Çizim) Türler: Dram, Müzik, Romantik, Gündelik Hayat, Piskoloji, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 8.92 Sıra: 15 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 19:31 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 11734 KİŞİSEL YORUM: Spoiler Bu tür kısa hikayeleri insanı çok fazla yormadan, yoğun hisler yaşatabilmesinden ötürü çok severim. Hayatlarında derin yaralar barındıran iki insanın arasında geçen bu öyküyü bir oturuşta bitireceğinizi düşünüyorum. Özellikle son bölümde gözyaşlarınız sel olup gidebilir. Mendil bulundurmanızı tavsiye ederim. Ayrıca kapak biraz yanıltıcı olabilir, manganın çizimleri epey güzel. Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 17 Mart 2010 Share 17 Mart 2010 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 17 Mart 2010 Yazar Share 17 Mart 2010 Katılıyorum. Editi de kolay. Bir editör bulabilirsem çevirmeyi düşünüyorum. Kesinlikle Türkçe okunmayı hak eden bir manga. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 17 Mart 2010 Share 17 Mart 2010 Benimde tanıtıma koymayı düşündüklerimden biriydi. Güzel bir dram (veya tradeji). Sahara Mizunun diğer hikayelerini de okumuştum. nasıl desem biraz bana diğer mangakalarla ile kıyasladığım da tarzı, yağlı boya ile sulu boya arasında ki fark gibi geliyor diğerleri daha yoğun, çoşkuyu hissettiriyorken, sahara daha durgun ve toy.. Güzel tanıtım ellerine sağlık Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 17 Mart 2010 Yazar Share 17 Mart 2010 Çok ilginç, sen söylemesen dikkatimi çekmemişti worless. Kapakta Sahara Mizu ismi geçiyor, ama MAL'da Yumeka Sumomo'nun listesinden bulup indirmiştim. Ortak çalışmaları olduklarını biliyorum ama, burada bir hata mı var anlayamadım. Edit: Bu ikisi aynı kişi mi gerçekten? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nasu 17 Mart 2010 Share 17 Mart 2010 Sanırım "bugün hangi mangayı okudunuz" postlarından birinde görmüştüm bu manga ile ilgili çok güzel yorumları. Susano'o da eğer tanıtım yapma zahmetine girdiyse gerçekten de iyi bir esere benziyor. Okuyalım bakalım~ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 17 Mart 2010 Share 17 Mart 2010 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 17 Mart 2010 Yazar Share 17 Mart 2010 Anladım, Luna. Bilgi için teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 17 Mart 2010 Share 17 Mart 2010 çizimler tamamen Sahara Mizu (yumeka) ye ait hikayede payı var. Gong Ji-Young ile ortak denebilir ama hikayeye bakarak mizunun daha aktif olduğunu düşünmüştüm keza diğer kişi hakkında hiç bir bilgim yok yumeka dediğinde sahara zaten ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum. nick name gibi birşeydi birinden biri. çok sıkı takip ettiğim biri değil ama böyle bir durumu vardı galiba lunada yazmış ben yazana kadar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 17 Mart 2010 Yazar Share 17 Mart 2010 Gong Ji-Young, Güney Koreli bir yazar. Ondan eminim. Hikaye de kendisine ait. Mangaka kendisinin izni ile mangaya uyarlamış. Arada değişiklik yapmış mıdır bilmiyorum ama, pek sanmıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
armadaxster 17 Mart 2010 Share 17 Mart 2010 Mangaya Türkçe düzenleme yapılacak, müsait olduğumda başlıyorum. Tanıtım için teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 17 Mart 2010 Yazar Share 17 Mart 2010 Bu guzel bir haber oldu, tesekkurler armadaxster. En kisa zamanda cevirilere basliyorum, neyseki manga cevirmek cok vakit almiyor. Zamani iyi kullanabilirsek okuyuculari cok bekletmeden bitirebiliriz. Henuz okumamis olan meraklilara da bizden takip etmelerini tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 18 Mart 2010 Share 18 Mart 2010 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
suspusningi 19 Mart 2010 Share 19 Mart 2010 Buraya bakarsanız ilk bölümü çevrilmiş arkadaşlar; http://cd-manga.blogspot.com/search/label/Seinen Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Desdemona. 28 Şubat 2012 Share 28 Şubat 2012 Kısacık ama çok çok çok güzel bi' manga! Son 2 chapter boyunca ağladım sanırım, fena etkiledi beni. Şimdi bile düşününce ağlayasım geliyor. Yuu'nun idam için götürüldüğü sahne hele... Kesinlikle okunmalı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 28 Şubat 2012 Share 28 Şubat 2012 Bu hikayeden yola çıkılıp senaryolaştırılımış kore yapımı bir film de mevcut. Göz atmak istersen detayları burada Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hilda 3 Ağustos 2013 Share 3 Ağustos 2013 Harikaydı. Okuduğum seriler arasında beni en çok sarsan seri bu oldu, son 2 bölümü ağlayarak okudum. Çizimleri de çok iyiydi, karakterlerin mimikleri o kadar iyi çizilmişti ki yüzlerindeki hüznü çok net görebildim, hissedebildim. Yuu'nun doğduğu gün, yaşamayı istemeye başladığı gün idam edilmesi, Juri'nin piyano çalmaya tekrar başlaması ve özellikle annesine "seni affettim" demesi... Cidden beni en çok etkileyen sahneleri oldu. Okuyun, okutun bu seriyi! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap