bedifeci 18 Mart 2010 Share 18 Mart 2010 Gruba çevirdik ,bütün dostlarımızı bekliyoruz.Ara kısmının altıında simgesi var.Ayrıca https://www.facebook.com/groups/amtfansub/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
armadaxster 19 Mart 2010 Share 19 Mart 2010 Abi bunu grup şeklinde kursaydık daha güzel olmaz mıydı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 19 Mart 2010 Share 19 Mart 2010 Ben bulamıyorum .... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 19 Mart 2010 Yazar Share 19 Mart 2010 Abi bunu grup şeklinde kursaydık daha güzel olmaz mıydı? Çaktırma ,acemiliğimize geldi:006:. Grup halinde olacağına ,bireysel yaptık. Çok önem verdigim bir yer değil aslında ama düşününce dağınık haldeki anime severleri sitemize ve diğer anime sitelerine yönlendirmek için ideal diyebileceğimiz bir sisteme sahip ,demem o ki faydalanacağız.:bulqdum:Son olarak burayla zor ilgileniyoruz orayla ilgilenmek zor olur sadece orası araç olacak. Gruba çevirme özelliğimiz varsa bilen varsa söylesin. Ben bulamıyorum Bizi bulmak harbiden zor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 19 Mart 2010 Share 19 Mart 2010 Gruba nasıl çevrilir bilmiyorum ancak bu bireysel profilden bir gup oluşturabilirsiniz http://www.facebook.com/groups.php Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kordiseps 20 Mart 2010 Share 20 Mart 2010 Bence de Bedifeci. Grup olarak tekrar aç istersen. Hatta adını da biraz daha uzun tutarsan aradığımızda kolayca bulabiliriz. Diğer gruplarla karışmaz. animemangatr facebook gibi:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 20 Mart 2010 Share 20 Mart 2010 Bir ara bir grubumuz vardı. Savage kurmuştu hatta. Pek rağbet olmamıştı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 22 Mart 2010 Share 22 Mart 2010 Bu arada bu hesabın grup yerine kişi şeklinde olmasının şöyle bir avantajı var. Ne düşünüyorsun kısmına güncellemeler yazıldıkça arkadaş listesinde olan herkesin ana sayfasında görme imkanı oluyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sky_King_Goko 6 Ağustos 2010 Share 6 Ağustos 2010 yine de güzel olmuş.hemen arkadaş olarak ekliyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 6 Ağustos 2010 Share 6 Ağustos 2010 Grup gayet güzel olmuş. hemen ekledim:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Cynthia 6 Ağustos 2010 Share 6 Ağustos 2010 Gruba çevrilsin bence. Şirket grubu şeklinde yaparsanız adminler kendi adlarıyla değil, Animemangatr adıyla güncelleme, yorum vs yazabiliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 22 Ağustos 2010 Yazar Share 22 Ağustos 2010 Gruba çevirdik ,bütün dostlarımızı bekliyoruz.Ara kısmının altıında simgesi var.Ayrıca https://www.facebook.com/groups/amtfansub/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap