Jump to content
  • Kayıt Ol

Noein - Mou Hitori no Kimi e


martikanadi

Önerilen İletiler

adsqh9.jpg

Tanıtım...

"Haruka" adında ilk okula giden küçük bir kız mavi kar yağdığını görür ve hayatı değişir..

Arkadaşları ile hayalet avına çıktığında kendisini yakalamaya çalışan ejder şövalyesi "Karasu" ile karşılaşır ve onu tanıdığını hisseder. Ejder şövalyeleri kendi boyutlarını kurtarmak için ejder kolyesini bulmaya çalışan bir gruptur. Shangri-la adında diğer boyutlarla kendi boyutunu birşeltirip yok etmeye çalışan boyuttan kurtulmalarının tek yolu ise ejder kolyesini bulmaktır.. Aramaları sonucu "Karasu" kendi geçmişine ait boyuta gider ve orada ejder kolyesini bulur.

Ancak ejder kolyesini kendi boyutuna götürecek midir yoksa kendi dünyasında bırakacak mıdır? Geçmişte yaptığı hataları tekrar etmemek adına neler yapacak ?

Kendi yorumum:

İzlediğim en iyi serilerden birisi diyebilirim. Çizimleri ilk başta göze çok kötü gelse de alıştıkça oldukça hoş karşılamaya başlıyorsunuz.. Birden fazla boyut ve birden fazla gelecek peki hangisi gerçek gelecek? Gelecek belirlenmiş midir yoksa hala değiştirme imkanımız var mı?... Ejder kolyesi nedir veya kimdir ?...

İzlerken kafanızda binlerce soru oluşturan ve bu sorularla resmen kafayı yedirten bir seri diyebilirim...

80511720zj5.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 9 ay sonra...
  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Squaw

    1

  • martikanadi

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Afişine ve türüne (Slice of Life türü bana en çok hitap eden türlerden birisidir anime yapımlarında) aldanıp da değerlendirmeye almıştım ve izleyip de noktalamaya ancak fırsat bulabilidim :D

İzlerken birçok soru işaretini de bünyenize yerleştiren bir seri,bu iyi bir özelliği mi derseniz de benim için kesinlikle en kötü taraflarından birisi çünkü birçok soru işareti yerleştirirken,cevaplarını sunmak adına insanın kafasını daha da karmaşıklığa itmiş yapımcılar bunu yaparken de birçok kopukluğu yanında getirmişler maalesef.

Çizimleri benim sevdiğim türde,izlediğim süre boyunca hiçbir göz tırmalamasına sebebiyet vermemiştir,aksine karakterler yanımda olsa ısırma derecesine gelecek şekilde tatlı bile buldum.Serinin en iyi yanı müzikleri,benim için seriyi izlediğim süre boyunca beni oyalayan en iyi şey oldu hatta,seriyi izlemeyi düşünmeyenler için en azından müziklerini edinin derim özellikle de kapanış müziği ile seri içerisinde yer alan esntrumental melodiler içine çekiveriyor izleyeni.

Konuya nazaran finali iyi şekilde tasarlanmış,gerçi hoş böylesi bir açıklık daha doğrusu boşluk da yaşatmadı değil bana ama seriyi izlerken aynı şeyleri dönüp dönüp tencit pilavı gibi sunmasından kaynaklanan sıkıldığım o kadar çok nokta vardı ki finali noktaladığımda içimde bir ferahlık oluştu sanki :D

Tavsiye edebileceğim bir seri mi olarak düşünürsem de sadece karmaşıklık beni etkilemez ve animelerde yer alan kendini tekrarlıktan yaşanan 'gel-git' (geçmiş ve gelecek değil kastettiğim,karakterlerin aynı karakterlerle aynı sorunları yaşaması) olayları beni sıkmaz diyenler uğrasın derim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?