sailor_earth 21 Mart 2010 Share 21 Mart 2010 (düzenlendi) MeruPuri: Märchen☆Prince TANITIM Airi Hoshina adlı lise öğrencisinin tek dileği mükemmel bir sevgili bulup onla hayatını sürdürmektir. Bunun için okulunda dolaşan “asla geç kalmama” efsanesini bile harfiyen uygulamaktadır. Hoshina'nın monoton ama sakin hayatı büyük annesinin ona verdiği yedi köşeli ayna ile çok şey değişir... KARAKTERLER Aram Astale Ei Daemonia Eucalystia - Ana Karakter Airi Hoshina - Ana Karakter Jeile Astella Daimonia Eucalystia - Ana Karakter Razalude Zerothuhia - Yardımcı Karakter Lei Liply Hershkia - Yardımcı Karakter Maruru - Yardımcı Karakter Nei re Puree - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: MeruPuri: Märchen☆Prince İngilizce: MeruPuri Japonca: めるぷり メルヘン☆プリンス BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 4 Bölüm sayısı: 22 Yayım: Ağu 2002 - Eyl 2004 Dergi: LaLa Eser: Matsuri Hino (Hikâye & Çizim) Türler: Komedi, Fantastik, Romantik, Shoujo İSTATİSTİKLER Puan: 8.21 Sıra: 488 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 13:31 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 665 KİŞİSEL YORUM: Spoiler mangakası Matsuri HINO'dur, 4 cilttir ve çok güzel biR mangadır. insanı sıkmaz ve sürükler. =) Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
minako-chan 21 Mart 2010 Share 21 Mart 2010 arkadaşım tawsiye etti okumak istiyorum nerden okuyabilirim bu siteden okuyabileceğimi söyledi ama okuyamadım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anemone. 23 Mart 2010 Share 23 Mart 2010 mangaLarın turce cevirisi olup olmadıgınıda belirtseniz cok makbule gecer.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 Türkçeye çevirliyordu. ingilizcelerini onemanga ve manga foxta bulabilirsiniz. Türkçesinide http://www.soulofanime.org/shoujonosekai/?tag=merupuri-turkce-manga burdan ulaşabilirsiniz. Dip not..:ancak ben otutup bu manganın çevirilerini falan incelemedim.o yüzden geri kalan detayları hakkında bilgim yok.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cyber_xx 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 Tamamını türkçe olarak indirmişdim zamanında, gerçekden süper bir manga, ama hangi siteden indirdiğimi hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sailor_earth 24 Mart 2010 Yazar Share 24 Mart 2010 shoujo no sekai adlı siteden tr çevrilmiş şeklini bulabilirsiniz :) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 31 Mart 2010 Share 31 Mart 2010 İnsanı sıkmadığı bir gerçek:okugf:Konusu güzel bence çizimlerde oldukça iyi karakterin çizimleri yerli yerindeydi .Mangada sonradan eklenen olaylarda oluyor tabi:Dİlk cheapterı okuduktan sonra hemen okusam acaba ne olacak gibi sorular aklınıza geliyo akşam uyuyamazsınız:gul gul: 9/10 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sailor_earth 1 Nisan 2010 Yazar Share 1 Nisan 2010 evet evet buna başladığımda tüm (4 cildi) 2 günde okudumm... o birinci günün sonu (gecesi) hiç geçmemiştii ahhh :D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MPQ 3 Nisan 2010 Share 3 Nisan 2010 sonları başlarındaki sevimliliği yitirse de, hatta karakterler bana göre soğuklaşsa da güzel bir manga. 4 ciltte konuyu uzatmadan toparlamaları da çok güzel. muhteşem çizimleri saymıyorum. favori karakterim jeile dir. "dağ zambağım benim" XD vampire knight ın mangakası olduğundan dolayı ayrı severim. gerçi o kadının tüm çizimleri güzel. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sailor_earth 3 Nisan 2010 Yazar Share 3 Nisan 2010 evet o kadının çizimleri gercekten güzeldir. Jeile'nin de hepsine bi çiçek ismi vermesi çok güzel... bence her kadın bir çiçeğe benzer ama doğru "dağ zambağım benim" demesine bayılıyorumm.. :cicekq: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
srn20 24 Eylül 2010 Share 24 Eylül 2010 İnternette gezerken tesadüfen görüp beğendim Tr çeviri adresini verdiğin için teşekkürler :s34: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sailor_earth 21 Kasım 2010 Yazar Share 21 Kasım 2010 ne demek igilendiğiniz için biz teşekkür ederiz... :) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap