Tenbatsu 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 Warner Brothers, en ünlü anime ve manga serilerini beyaz perdeye aktarmaya hazırlanıyor. Şimdiye dek "Death Note" ve "Akira"nın haklarını satın alan ve birden fazla manga uyarlamasını projelendiren Warner Brothers, şimdi de "Bleach"i sinemaya aktarmak için kolları sıvadı. Tite Kubo'nun yarattığı ve daha sonra animeye uyarlanan "Bleach"e yeniden hayat verecek kadro henüz kesinleşmedi. Yapımcılığını Peter Segal, Michael Ewing ve manganın Amerika'daki dağıtımcısı Viz Media'nın üstleneceği "Bleach" filmiyle ilgili detaylar ilerleyen haftalarda belli olacak. Kaynak: MSN Aktif Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 Oyuncuları kimlerden seçecekler acaba diye düşünüyor insan. Bakalım nasıl bir şey çıkacak... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 ahaha bende msnden duyup yazmaya gelmiştim sen önce davranmışsın ama iyi hazırlarlarsa güzel olur özellikle byakuyanun kılıcı falan Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
swordsman 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 Dragon ball örneğinden rezalet olacağını tahmin ediyorum, bence abd kapitalizmi:gul gul: animeye dokunmamalı...:qtehlikeli::qtehlikeli: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 Ne gerek vardı ki? Bula bula bunu mu bulmuşlar yaa daha kaliteli yapımlar varken :S Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 sonu diğer animelere benzemesin... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fudy 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 Yazık olacak güzelim seriye zaten oldu olacağı kadar. Bir yandan ikide bir fiiler yayınlamalar diğer yandan mangada yaşanan inanılmaz kalite düşüşü seriyi bitirdi resmen. Daha da alçalmadan serinin sonlandırılması gerek kanımca. Bu tür uyarlamalar vakit kaybı. Gidin adam gibi yeni yazılan senaryolara film çekin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zhenya 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 Valla Death Note ve Akira tamamda ...Bleach ne ayak...Para var huzur var adamlarda tabi...Mangada boş boş geçen Chapterlerden oluşunca hepsini bir filme sıkıştırırlar artık...Bleach Movie 2..Aizen's Plan falandiye devam filimleri çekmesinlerde... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 24 Mart 2010 Yazar Share 24 Mart 2010 Akira'nın filmi mi var? Kaç bölümlük Anime'yi bir filmde nasıl işleyecekler merak ediyorum. Yani inşallah böyle bir düşünceleri yoktur. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 Akira'nın tv animesi de mi vardı?? Ben yalnızca normal anime filmini izlemiştim. O filmdeki konuya sadık kalınacaksa 2 saatlik bir film rahat çıkar. Mangasından farklı olmuş olur ama, yapacak pek bir şey yok. Her halükarda mangasından çoğu yeri kesecekler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hei_(BK201) 24 Mart 2010 Share 24 Mart 2010 Adamlar kendi çizgi romanlarını bile düzgün yapamazken (Örn.:Spiderman). Bleach'i düzgün yapacaklarını hiç sanmamcgass4... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 akiranın serisi yok diye biliyorum :S belki arkadaş başka seriyle karıştrmıştır dragon ball çekildimi filme haberini duymuştum geçen sene nisanda türkiyeye gelmesi gerekiyordu dimi XD warner brosun çektiği speed racer var o görsellik açısından iyiydi başkada hiçbişeyi yoktu ama eğer benim kafamdaki gibi olursa bleachden güzel film olur ama bakalım bakalım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
eczmeltem 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 Beceremezler, bıraksınlar. Boşuna bizim gibi filler bitsinde konu başlasın diye bekleyen zavallı bir kitle daha yaratmasınlar. Hem ancak İchigo'yu siyah bol kimonoyla " Arkadaşlarımı koruyacağım" diye oradan oraya uçarken düşünemiyorum. En karizmatik oyuncu bile komik duruma düşer. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
swordsman 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 Boşa ümitlenmeyin en azından bizim zevkimize uymuyacağı kesin, animeleri sevdiremediğim arklarıma bari bir dragon filmiyle birazda olsa ısındırırım dedim ama acayip ezik bir filmdi, sadece kızın güzel oldugunu söylediler hepsi o... Bleach'te olacaklar belli, ichigo 15 dk'da shinigami olur belki orayıda atlarlar, geri kalan kısmının bir kaç bleach dünyasınında kuralları ezilerek, genel konuyla alakasız azıcık alakalı bir şeyler yapacaklarını düşünüyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 25 Mart 2010 Yazar Share 25 Mart 2010 akiranın serisi yok diye biliyorum :S belki arkadaş başka seriyle karıştrmıştır dragon ball çekildimi filme haberini duymuştum geçen sene nisanda türkiyeye gelmesi gerekiyordu dimi XD warner brosun çektiği speed racer var o görsellik açısından iyiydi başkada hiçbişeyi yoktu ama eğer benim kafamdaki gibi olursa bleachden güzel film olur ama bakalım bakalım Akira'nın TV serisinden bahsetmiyorum/ruz. Akira Live Action olacak yani bildiğimiz sinema filmi çekilecek. Hatta Leonardo Di amcamız oynayacak diye haberler var. http://www.akira2019.com/live-action-film.htm Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 Akira'nın tv animesi de mi vardı?? sorusuna cevap verdim ben ama sen önce akiradan bahsedip sonra o kadar bölümlük animeyi nası film yapıcaklar deyince ikimizde yanlış anlamışız galiba yada ben yanlış anladm Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 25 Mart 2010 Yazar Share 25 Mart 2010 Kim yanlış anladı önemli değil. Şimdi her şey düzeldi . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zhenya 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 Vallla ilk mesaja göre yorum yapmıştım ...Suçsuzum ...Bleach in oyuncu kadrosu nasıl olucak acaba...Yani o tüm shounen aleminin en gereksiz ana karakterlerini kim oynuyacak acaba... (İchigo ve İnoue ikilisi için geçerli bu tanımım ve tamamen kişiseldir sevenlere de saygım sonsuz .) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kisiliksiz 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 MangaHelpers'ta konuya şu resimle başlık yapmış: Bleach izlemişliğim yok. Ama yüzüm güldü. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 Ben Blood ı izlemiştim sinemada efektler güzel ama gerisi boş ... Drangolball duymamıştım bile... Umarım iyi olur keyifle izleriz... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kisiliksiz 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 Drangolball duymamıştım bile... Biri sana "Bak 'Dragonball' filmi al izle" dese hemen bahane uydurup kaç. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 25 Mart 2010 Yazar Share 25 Mart 2010 MangaHelpers'ta konuya şu resimle başlık yapmış: Bleach izlemişliğim yok. Ama yüzüm güldü. Neden olmasın. Seslendirmeler nasıl olacak merak ediyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kisiliksiz 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 Neden olmasın. Kimonoyu çekik gözlülere yakıştırıyorum. Amerikalı giyince, özenti havasındaymış gibi geliyor gözüme. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 MangaHelpers'ta konuya şu resimle başlık yapmış: Bleach izlemişliğim yok. Ama yüzüm güldü. buna ben de güldüm bizimki gibi amerikan aksiyon filmleri dışında film izlemeyen bir toplumun animelere olan ilgisini arttıracaksa bırakın çeksinler sonuçta para bizim cebimizden çıkmıyor ya bize ne:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 DragonBall sanırım 13 bölümün özeti gibi olmuştu. Bazı karakterler konusunda iyi iş başarmış olsalarda filmi izlediğiniz zaman noluyo nan moduna girersiniz. Filmin ismi Goku günümüz yılında olmalıydı. Goku partiye katılıyordu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap