Jump to content
  • Kayıt Ol

Home (Yuva)


Kyrie

Önerilen İletiler

110609145943_sonstige_home__2009_.jpg

Çekimleri 3 yıl süren ve 54 ülkede, havadan çekilen görüntülerle inanılmaz bir görsel mesaj sunan belgeselin yönetmenliğini Yann Arthus-Berntrand üstleniyor.

90 ülkede, milyonlarca izleyiciyle buluşan bu görsel şölenin anlatıcılığını Glenn Close yapmış.

Gezegenimizin geleceğini kurtarmak için hala geç değil. Ancak YUVA’nın (Home) alanında birbirinden deneyimli isimlerden oluşan ekibinin de söylediği gibi, karamsar olmak için artık çok geç!

İnsanlık geçtiğimiz birkaç kısa on yılda, gezegenin yaklaşık dört milyon yıl süren evrimle kurulan dengesini altüst etti. Ödenecek bedel ağırdır, fakat artık karamsar olmak için çok geçtir. İnsanlığın, bu gidişatı tersine çevirmesi, Dünya’nın zenginliklerini yağmaladığının farkına varması ve tüketim kalıplarını değiştirmesi için hemen hemen 10 yılı var.

Yann Arthus-Bertrand bu filmle, 50’den fazla ülkeden, hepsi havadan çekilmiş eşsiz görüntüleri bize sunarak, kendi şüphelerini ve endişelerini bizimle paylaşıp, hep birlikte yeniden inşa etmek zorunda olduğumuz büyük yapının temel taşını koyuyor.

Olağandışı zamanlar için olağandışı biretkinlik YUVA (Home), bir film olmanın ötesinde, tüm Dünya’da başlıca etkinlik olacak.

Gerçekten insanlığın, doğa dengesine verdiği zararı gözler önüne serip, geçmişimizden haberdar olmamızı sağlayan 90 dakikalık muhteşem bir belgesel.

Tanıtım Divxplanet'ten alıntıdır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 6
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Kyrie

    2

  • bedifeci

    1

  • Beyazm

    1

  • Niigata

    1

En Çok Yazanlar

Kaliteli bir belgeseldir.Müzik seçimleride iyidir.Olmazsa ilerde bir tanıtım yaparım ,Özellikle fransızca seyretmenizi tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evet müzikleri de çok kaliteli, birkaç link vermek istedim fakat istediğim şekilde bulamadım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Belgesel çok iyi, dünyanın başlangıcından itibaren sanayi ve zirai gelişmlerden bahsediyor, müzikleri çok hoş gerçekten. Teşekkürler Kyrie.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Belgeselin tamamını henüz izleyemedim ama kısım kısım izlediğim bölümleri de etkileyiciydi, müzikleri gerçekten çok güzel,en kısa zamanda izleyebilmeyi umuyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

insanoğlunun giderek artan açgözlülüğünü tüm çıplaklığı ile gözler önüne seren bir eser. Elinize sağlık sayın Kyrie,çok yerinde bir tanıtım.

Home sweet home...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Guest Cheza

Evet çok güzel bir belgesel, 2 ay önce izlemiştim. Herkese tavsiye ediyorum. Tanıtım için sağol kyrie.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?