Jump to content
  • Kayıt Ol

Blockade Billy


Kyrie

Önerilen İletiler

King hayranlarına müjde!

Bilenler bilir, Amerika’daki beyzbol hayranları için Nisan ayı büyülü bir aydır. Sonbahara kadar sürecek beyzbol ligi bu ayla birlikte başlar. Bu yıl, Nisan ayının anlamı biraz daha artıyor; çünkü korku türünün kralı Stephen King Blockade Billy isimli kitabını görücüye çıkartmaya hazırlanıyor.

Hayranlarını şaşırtarak spor alanına yönelen King, Blockade Billy isimli bu yeni kitabında da karanlık sırların eksik olmayacağını garanti ediyor. King ve yayınevi Cemetery Dance kitabın beyzbol sezonuyla birlikte piyasaya çıkacağını duyururken, kitapla ilgili bazı önemli bilgileri vermeyi de ihmal etmediler.

Kitaba konu olan beyzbol oyuncusu William “Blockade Billy” Blakely, gerçek hikâyesi en koyu beyzbol taraftarlarınca bile bilinmeyen bir sır küpü aslında. Adını rekor kitaplarından çıkarttıran ilk ve tek oyuncu olmasının yanı sıra, bir zamanlar beyzbol oynadığını kanıtlayacak her türlü veriyi de ortadan kaldırmaya çalışan biri.

Ortada bu girişimlerinin nedenini açıklayacak büyük bir sır var ve bunu da sadece çağımızın en yetenekli yazarlarından King açığa çıkarabilecek. Hem beyzbolu hem de bu oyuna yıllarını vermiş kişilerin beyzbol hakkında konuşmasını seven King, kendisinden beyzbol hikâyesi yazmasını isteyen insanlara da istediklerini vermiş oluyor bu kitabıyla.

Şu anda baskıda olan kitap, Nisan ayının sonuna doğru Amerika’da piyasa çıkmış olacak. Çok geçmeden ülkemize de gelmesini diliyoruz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Kyrie

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?