Jump to content
  • Kayıt Ol

Sıradan İnsanlar


Kyrie

Önerilen İletiler

Evin büyük oğlunun fırtınalı bir günde tekne kazasındaki ölümünden kendini sorumlu tutan küçük kardeş intihara teşebbüs eder ve oradan başlar romanımız.

Psikolojik olmakla beraber içinde biraz dram, biraz aşk bazı yerlerinde de komedi olan güzel bir romandır. Kendim birkaç kez okuduğum yine olsa okurum diyebileceğim hoş bir yapıt. Tarzı olanlara tavsiye ederim.

Ayrıca 1981'de yılın romanı, yılın filmi ödülü almış, fakat filmini önermem açıkçası romanın orijinalliğinden uzak kalmış bayağı.

Ailede bir intihar girişimiyle başlıyor olaylar zinciri. "Sıradan insanlar" (Ordinary People)'da suçluluk duygusuyla kıvranan tüm insanların ruhsal bunalımları, yalnızlıkları sergileniyor. Acı çeken, pişmanlık duygusuyla ezilen insancıkların dramıdır. (The New York Times)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 6
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • A.U

    2

  • Kyrie

    2

  • Beyazm

    1

  • Luna

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Tanıtım için çok teşekkürler Kyrie-chan.Adı da hoşmuş.Konu itibariyle beni etkiledi."Nietzsche Ağladığında"dan beri güzel bir psikolojik roman bulamamıştım.Belki bunu da o kadar beğenirim.Yakında ilk sınavımdan da azad olacağıma göre,en kısa zamanda okuyacağım bir kitap olacak.Bittiğinde yorumumu da buraya yazarım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Eski bir roman olduğu için bulmakta zorluk çekmezsin umarım. Benim okuduğum Maltepe Dersanesinin kütüphanesinden temin edilmişti, bayağı da eskiydi. :)

(Gerçi gitti-gidiyor'da görmüştüm. :D)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hımm,filme de uyarlanan bir kitapmış.Eğer bulamazsam internette sipariş ederim diye düşünmüştüm ama kitap sitelerinde de adını bulamıyorum. :dft005:Eğer bulan olursa buraya bir link koysa çok iyi olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hoş tanıtım, ilgi çekici bir konu, tanıtım için sağol.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?