Aurora Borealis 11 Nisan 2010 Share 11 Nisan 2010 (düzenlendi) Shinobi Life TANITIM Beni-Sama’ yi korumaya hayatını adamış ve bir Ninja olan Kagetora bir saldırı sonucu göle düşer ancak düştüğü göl geleceğe açılan bir kapıdır aynı zamanda. Bir anda kendini gelecekteki Beni-Sama’nin yanında bulur. Gerçek prenses olan Beni-Sama’ya inanılmaz benzemesine rağmen aslında gerçek Beni-Sama olmadığının da farkındadır. Beni aslında Beni-Sama’nın torunudur ve zengin bir iş adamının da kızıdır. Bu yüzden sürekli tehlike içerisindedir. Beni ise, Kagetora ile karşılaştıklarından ise onun önce bir oyuncu falan olduğunu düşünür. Ancak kendini onun yanında güvende hissetmiştir. Artık Kagetora gelecekte ki Beni’nin de koruması olmuştur. Ancak geçmiş ve gelecek aynı olsa da her iki Beni de birbirlerinden farklıdırlar. Geçmişe dönmek ve Beni-sama’ yı korumak ile gelecekte Beni ile yaşamak arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. KARAKTERLER Kagetora - Ana Karakter Beni Fujiwara - Ana Karakter Hitaki - Ana Karakter Rihito Iwatsuru - Ana Karakter Hikiira Renkaku - Ana Karakter Zhen Li Hua - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Shinobi Life İngilizce: Shinobi Life Japonca: シノビライフ Diğer: Ninja Life BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 13 Bölüm sayısı: 64 Yayım: 6 Şub 2006 - 6 Nis 2012 Dergi: Princess Eser: Shouko Konami (Hikâye & Çizim) Türler: Aksiyon, Komedi, Dram, Fantastik, Dövüş Sanatları, Romantik, Shoujo, Doğaüstü İSTATİSTİKLER Puan: 7.94 Sıra: 1055 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 15:57 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 3565 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap