Underfined 13 Nisan 2010 Share 13 Nisan 2010 Çoğu Sekirei seyircisinin merakla beklediği Sekirei 2.sezon Pure Engagement sonunda kesinlik kazandı.2 sezonun bölüm sayısı hakkında bilgi verilmezken Konusunun 1.sezonun devamı olduğu açıklandı.Ha unutmadan 2.sezonun yayın tarihi Temmuz 2010 olarak belirlendi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cmlcn06 13 Nisan 2010 Share 13 Nisan 2010 cok sevindim bu habere gercekten keske daha önce cıkarsalar temmuza daha cok var neyse bekleyecegiz tesekkürler bilgilendirme icin sabırsızlıkla bekleyecegim hic yoktan iyidir Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mertak 13 Nisan 2010 Share 13 Nisan 2010 Vay be. Hele şükür gelebildi. Haber için sağ ol. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cyber_xx 15 Nisan 2010 Share 15 Nisan 2010 Nihayet kesin bir şeyler duyurulmsına sevindim. Beklemekden kına gelmişdi. Gerçi yayınlanmasına baya süre var ama neyse sayılı gün çabuk geçer Bu arada bilgilendirme için sağolasın.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yondaime 15 Nisan 2010 Share 15 Nisan 2010 Devam etseydi dediğim bir animeydi. Artık devamının da geleceğini öğrendik sayenizde bilgilendirme için teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ex0rcisT 15 Nisan 2010 Share 15 Nisan 2010 Harika bir haber, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Devamını merakla beklediğim bir seriydi. Mangası'da devam ediyor ve 2.sezon'da seriyi bitirmezlerse, 3.sezonundaçıkacağınıdüşünüyorum ,tabi o günleri görürmüyüz artık kaç yıl sürer acaba. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ersin_kiraz 16 Nisan 2010 Share 16 Nisan 2010 Bu duyduğum en güzel haberlerden biri:2813:.Devamı gelmeseydi yazık olurdu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 16 Nisan 2010 Share 16 Nisan 2010 Güzel haber biraz ikkitouseni hatırlatsada seri konu olarak oldukça sağlamdı.Bende üçüncü sezonun olacagını düşünüyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 19 Nisan 2010 Share 19 Nisan 2010 Güzel haber biraz ikkitouseni hatırlatsada seri konu olarak oldukça sağlamdı.Bende üçüncü sezonun olacagını düşünüyorum. bende aynısını düşünmekdeyim reklamları http://www.youtube.com/watch?v=pOwj_hg5jm0 not: 2 temuzda yayına başlanacak...! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Garrett 20 Nisan 2010 Share 20 Nisan 2010 Waybe Olaya bak 2 Temmuz Doğum günümdür hehehehe , ii haber Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bonjour 23 Nisan 2010 Share 23 Nisan 2010 Haber için teşekkürler.. http://www.sekirei-tv.com/special/movie_pv02.html son video yayınlandı izleyin derim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
asi1302 9 Mayıs 2010 Share 9 Mayıs 2010 2. video süper sabırsızlıkla bekliorum bilgilendirme için arigato:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mavi_ay 22 Mayıs 2010 Share 22 Mayıs 2010 umarım çevirisi naruto bleach gibi hızlı olur Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mavi_ay 22 Mayıs 2010 Share 22 Mayıs 2010 benim bide en çok merak ettiğim bu ateş kullanan oğlan merak ediyorum nasıl bi kadına dönüşecekqıhım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 22 Mayıs 2010 Share 22 Mayıs 2010 o zaten bir kadındı sadece gizilik olarak görünüyordu hepsı bu mangasini oku orda herşey daha net Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Garrett 16 Haziran 2010 Share 16 Haziran 2010 ilk Bölüm Çıktı Arkadaşlar umarım Çevrilmeye başlar :gul gul: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap