Aurora Borealis 14 Nisan 2010 14 Nisan 2010 Muhakkak sizin için değişmeyecek özelliği olanlar vardır. (Kendisini sevdiren yada sevdirmeyen..) Elbette meraklıları için hem türü, hem çizimi,hem konusu, hem de mangakasını düşününce ayırmak zordur ve seçenek çoğalır.(yok shoujo, shounen, seinen diye ayır, yok çizim, hikâye diye ayır liste uzar bende kısaltayım dedim) Ancak tercihlerinizi en fazla 3 seçenek ile sınırlıdır Not: Anime si yapılmış mangaları, uyarlama sorusu dışında konu dışı bırakıyoruz. Çünkü onlar anime kategorisinde değerlendirilebildiğinden diğer mangalara hem haksızlık olur, hem diğer mangalara, bu avantajından dolayı ezici bir üstünlük sağlar(ör: bleach, naruto, durarara, kimi ni todoke, maid sama gibi...) Edit Uyarı: ademnia'nın dikkat çektiği konu gerek olmadığını düşünsemde, genede oluşabilecek yanlış anlamalara karşı,bir uyarıda bulunmaktada fayda var.herkes herkesle aynı zevki ve tercihleri paylaşmaz böylede bir zorunluluk yoktur. Bir kişinin seçtiği en ler hakkında diğer üyelerin yorum belirtme hakkı yoktur. Listeler kişisel zevklere göre, kişisel tercihlere göre yapılır..Kırıcı, art niyet ve kişisel zevkleri rencide edici yazılar silinecektir. İyiler… En iyi hikâye ; En iyi çizim ; En iyi (çizim) mangaka ; En iyi (hikâye) mangaka ; En iyi bay (çizim) karakter ; En iyi bay (karakteristik) karakter ; En iyi bayan (çizim) karakter ; En iyi bayan (karakteristik) karakter ; En iyi tür ; En iyi anime uyarlaması ; Kötüler… En kötü hikâye ; En kötü çizim ; En kötü (çizim) mangaka ; En kötü (hikâye) mangaka ; En kötü bay (çizim) karakter ; En kötü bay (karakteristik) karakter ; En kötü bayan (çizim) karakter ; En kötü bayan (karakteristik) karakter ; En kötü tür ; En kötü anime uyarlaması ;
eczmeltem 14 Nisan 2010 14 Nisan 2010 Ellerine sağlık worless. En iyilerin değil de en kötülerin sonuçlarını çok merak ediyorum.
Aurora Borealis 14 Nisan 2010 Yazar 14 Nisan 2010 aynen bende meltem Bazılarını seçmekte bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum. ! İyiler… En iyi hikâye Until death do us part, I'll, The breaker En iyi çizim Flowers of evil, The breaker, Basara dj - Senkou En iyi (çizim) mangaka Kyuugou, YONEDA Kou, LEE Hyeon-Sook En iyi (hikâye) mangaka NIHEI Tsutomu, TAKAHASHI Tsutomu, LEE Hyeon-Sook En iyi bay (çizim) karakter Hijikata (Until death), Masamune(Senkou), Hazumi (NightS) En iyi bay (karakteristik) karakter Hijikata (Until death), Kouichi (Cat Streets) Tachibana(I’LL) En iyi bayan (çizim) karakter Shino(The breaker), Cat (C.A.T.Confidential Assassination Trop), Jung (Seduction Is More Beautiful Than Love) En iyi bayan (karakteristik) karakter Shino(The breaker), Cat (C.A.T.Confidential Assassination Trop), Jung (Seduction Is More Beautiful Than Love) En iyi tür Seinen, Tragedy, Martinal arts En iyi anime uyarlaması Death note Kötüler… En kötü hikâye Door to heaven, Kyou, Koi wo Hajimemasu, Ai hime-ait o himegoto En kötü çizim Le Portrait de Petit Cossette, Bónd(z), Yamatonadeshiko Shichihenge En kötü (çizim) mangaka SAITO Rin, MINAMI Kanan, HAN Yu-Rang En kötü (hikâye) mangaka FUJIWARA Kaoru, SHIRAISHI Yuki, HAN Yu-Rang En kötü bay (çizim) karakter killy(Blame Academy), haguro (wolfen crest) En kötü bay (karakteristik) karakter Asai (7 seeds), haguro (wolfen crest) En kötü bayan (çizim) karakter Aoshika (wolfen crest) En kötü bayan(karakteristik)karakter Konuma(wolfen crest), En kötü tür Ecchi, Hentai, School life (tür olarak kabul etmediğim için) En kötü anime uyarlaması Gantz, Fruits basket,
sera myu 14 Nisan 2010 14 Nisan 2010 en iyi çizim:sakura gari, savage garden, totally captivated en iyi hikaye:The Cornered Mouse Dreams of Cheese, Sakura Gari, cut en iyi hikaye (manga ka): yamada yugi, touko kawai, Arakawa Hiromu En iyi bay karakter: mookyul, leo-chan, saiki souma en iyi bayan karakter: rin (fruits basket- animede bu karakter yoktu) en iyi tür: yaoi, josei, trajedi, reverse harem en iyi anime uyarlaması: junjou romantica, fma:bh, code geass gerçi code geass kitaptan çevrilme sonradan mangası çıktı diye biliyorum ama onu da ekleyim xd en kötü hikaye: Kyou, koi wo hajimemasu, desire climax en kötü hikaye (manga ka): minami haruka en kötü çizim (manga ka): Naono Bohra En kötü kadın karakter: bütün tsundereler en kötü tür: ecchi, shoujo ama çok sallama bi liste oldu bu ya iyiler normalde daha farklı olurduda aklıma gelenler bunlar şimdilik kötülerinse değişeceğini sanmıyorum. ama animeler dahil olsa en iyi çizime kimini todoke, slam dunk ve vampire knightı en iyi hikayeye berserk ve furubayı koyardım animeyle ilgisi yok tamamen mangaları yüzünden XD
ademania 14 Nisan 2010 14 Nisan 2010 Yanlış anlaşılmasın söylediklerim ama buradaki listede en kötü'lerin olmasına karşıyım.Sonuçta kimse kimsenin en iyi olarak seçtiğine laf etmez ama en kötü'lerde herkes kendi tarzını fazlası ile yansıttığından, her üye (ki buna ben de dahilim) memnun kalmayabilir.Kötü olarak seçtiklerimizi ikili konuşmalarda belirtmek bana daha sağlıklı geliyor.Umarım konuyu dağıtmamış olurum.
Aurora Borealis 14 Nisan 2010 Yazar 14 Nisan 2010 edicek her ikisine eder ama senin söylediğini dikkate alıp bir uyarı daha yazalım yukarı..
reina86 13 Şubat 2011 13 Şubat 2011 Sadece 3 isim vericem bu ücünün de hem cizim hem kurgu hemde hikaye bakimindan muhtesemler Riyoko Ikeda Yasuko Aoike Hwang Mi Ri Tabi ücüde Shoujo agirlikli bunu belirtmeyi unutmusum
Ryoko Yoichi 13 Şubat 2011 13 Şubat 2011 Kimi no İru Machi Bu kadarda olmasın. Güzel gidip böyle saçmalamaya başlayan nerdeyse tek manga. Keşke okumasaydım dediğim bir manga
magdalenawillia 18 Mart 2013 18 Mart 2013 edicek her ikisine eder ama senin söylediğini dikkate alıp bir uyarı daha yazalım yukarı..
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap