inatcikiz 17 Nisan 2010 Share 17 Nisan 2010 Yapım Yılı: 2007 Sezon: 1.Sezon Dil: Japonca Ülke: Japonya Tür: Komedi Tüm Türler: Komedi, Romantik, Dram Nam-ı Diğer: Hana-Kimi,For You in Full Blossom Hanazakarino kimitachihe Firma: Fuji TV Vizyon Tarihi: 03.07.2007 - Konusu - Bir mangadan uyarlanan bu eğlenceli 12 bölümden oluşan japon dizi filmini herkese tavsiye ederim, çok eğlenceli ve anime özelliklerinide diziye katmışlar. Dizinin hikayesi şöyle; Bir erkek lise düşünün bu liseye öğrenciler not ortalamasına göre değil, tiplerine göre, yakışıklılıklarına göre alınıyor. Japon kızın biride bu lisedeki aşık olduğu çocuğua kendini ifade edebilmek için erkek kılığına girip okula kaydını yaptırır ve olaylar gelişir. Her kararkterin ayrı özelliği var ve bu kararkterler yatakhane grubundada kendi arasında 3 e bölünüyor. 1. Grupta güçlü karateci erkeklerin bulunduğu yer, 2. grup kızımızın bulunduğu yer sonuncusuda sanatla uğraşan öğrencilerin grubu. - Oyuncular - Horikita Maki: Ashiya Mizuki Oguri Shun: Sano Izumi Ikuta Toma: Nakatsu Shuichi Konno Mahiru: Hara Akiha Kamikawa Takaya: Umeda Hokuto Matsuda Seiko: Tsubaki, the School Principal alıntıdır: yeppudaa.com Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 18 Nisan 2010 Share 18 Nisan 2010 Konusu gayet güzelmiş, birde çeviren falan varsa yada çevirildiyse link verirsen bence daha iyi olur... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 18 Nisan 2010 Share 18 Nisan 2010 Çevrildi, divxplanetten altyazıyı bulabilirsin. Şu an izliyorum 6. bölüme falan geldim. İzlemeyenelere bi iki şey söyliyim adına vurulup da başladım izlemeye ama sanırım bi daha bunun kadar saçma bi uyarlama izleyemem. Bir çok aptalca şey var. Ama en güzel tarafına gelicek olursak doğal shounen ai XD ve bu diziye müthiş bi komedi katmış. Tüm o aptallıklara katlanmaya değer. Not: doğal shounen ai ama işin aslında öyle hiçbişey yok yanı baslamadan uzaklaşmayın seriden. İzleyınce ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlıycaksınız. Sonuç olarak umarım iyi biter de ordan bı artı puan alır. Ayrıca ikinci resimde kızın solundaki arkadaşı tanıyanlar olmuştur hana yori dango dizisinden hanazawa rui karakterini canlandıran arkadaşımız shun ougiri, bu dizide epey cesur davranışlar içerisinde sağdaki de yine hana yori dangoda yan karakterlerden biriydi. Burdaki performansını daha çok sevdim, tatlı davranışları var Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 18 Nisan 2010 Share 18 Nisan 2010 İzlediğim en komik doramalardan biriydi Hana Kimi. Shounen ai ile alakalı hiç bir durum yok. Bir karakterin yanlış anlaşılma sonucu kendini istemediği bir durumda bulması ve bunun üzerine komik durumlar var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 18 Nisan 2010 Share 18 Nisan 2010 Oguri Shun ve Ikuta Toma en sevdiğim oyuncular. Gerek bu dizi olsun gerek Hana yori dango olsun gerçekten çok güzeldi. İkisi de 10 üzerinden 10. Gülmekten karnıma ağrılar girmişti zamanında Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 19 Nisan 2010 Share 19 Nisan 2010 (düzenlendi) .... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 19 Nisan 2010 Share 19 Nisan 2010 Hahaha yalnız feci sp izliosun söyliyim en can alıcı noktalardan biridir o Nakatsu karakterinin 'Ore wa Homo janai!' dediği sahne hatta çok süper diyor xD gittim gifini bile buldum Çocuğun kendini gayliği kabullendirmeye çalıştığı süreç 'gülmekten ölmek' lafıyla dahi anlatılamayacak bir duygu Şöyle söyliyim coffee prince'de o hatunun durumu yüzünden öyle düşünülmüştür büyük ihtimalle ama benim bu dizide doğal shounen ai dediğim şey o kızın erkek lisesine sızması ve bir takım enteresan olayların olması değil shun oguri(sano)'nin turşuları ahahah Adam bütün okuldaki erkeklerle öpüşmüş bunlardan üçünü beşini bizzat gösterdiler, yaşattılar hahah Bi de blue-dragon shun ogiriyi ben de çok seviyorum ama şimdi herşey bi yana gönlümü hanazawa rui roluyle çalması sebebiyle seviyorum, orda çok tatlıydı, iyi saf ve masumdu çünkü. Ama adamın oyunculuğu kötü hep köşelerdeki dergi okuyan sesssiz prens, hareketli sahnelerde de zorlayarak rol yapıyor gibi ama 'aşk adamı' tipi sayesinde rol üzerine yakışıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 19 Nisan 2010 Share 19 Nisan 2010 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 19 Nisan 2010 Share 19 Nisan 2010 Shun ve Hiro Mizushima'yı hareketli sahnelerde görmek istiyorsanız. Tokyo Dogs izleyin. Polis temalı bir drama. Ben daha izleyemedim şöyle uygun link bulsamda izlesem. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
eczmeltem 19 Nisan 2010 Share 19 Nisan 2010 İzlediğim zaman uzun süre bir daha hiçbirşeye bu kadar gülemem sanmıştım. Hele Nakatsu her ekrana çıkışında o el kol hareketleriyle kafasında düşünceleriyle öyle bir havaya giriyorki ben ne daha önce böyle bir karakter gördüm, ne de daha sonra görebileceğimi sanıyorum. Gerçekten çok özel bir diziydi. Zaten okul okuldan başka herşeye benziyor, ancak yarışma yapıyorlar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
feist 19 Nisan 2010 Share 19 Nisan 2010 arkadaşlar bu diziyi http://www.yeppudaa.com/'dan türkçe alt yazılı olarak indirebilirsiniz 12+ special bölüm var :s34: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mavi_61 13 Kasım 2010 Share 13 Kasım 2010 aşırılıklarından memnun olmasamda merakla izlediğim bir dizi oldu. Tabi ana etken Nakatsuuuuu :962129: nasıl bir şeysin sen yahu nasıl? Sano da fena değildi ama esas kızı kesinlikle sevmedim. Nanba Sempai de iyidir. aman izleyin işte Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Lisbet ~ 10 Aralık 2010 Share 10 Aralık 2010 Başından sonuna kadar kahkahayı garantileyen harika bir yapım Sadece Sano kısımları biraz sıkıcı O kadarda olsun Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ReinXeed 23 Nisan 2011 Share 23 Nisan 2011 Seri hakkında sadece, 'Nakatsu rulz 'em all' diyebilirim. YouTube - Nakatsu - Homo ja nai! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 23 Nisan 2011 Share 23 Nisan 2011 Bende indireyim genelde live action ve j-filmlerinin vasat olduğunu düşünürüm ama bir izleyelim bakalım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 2 Mayıs 2011 Share 2 Mayıs 2011 Kral dizidir, en sevdiklerim arasındadır. Komedi kırıp geçirir söylemesi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 11 Mayıs 2011 Share 11 Mayıs 2011 Kesinlikle harikaydı. Bol bol drama izleyen biri olarak en beğendiğim j-dramalar arasıdna top 5e girer. Nakatsu'nun ''ore wa homo ja nai!'' replikleri hala kulağımda çınlar xD Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Muukun 11 Mayıs 2011 Share 11 Mayıs 2011 İzlediğim ilk ve şimdilik tek live action serisidir, iyi ki bir arkadaşım komik sahnelerini youtube'dan izletmiş de ben de başlamışım bu diziye. Hatta o komik sahnelerin bir kısmından sonra ''allaaammmm dayanamıyom, hemen indirip izlemeliyim'' diye bir tepki vermiştim. O kadar sevdim yani. Çok fazla şapşallık içermesi belki herkese hitap etmeyebilir ama sahip olduğu bu komedi tarzını ne kadar övsem yetmez benim için. Bunun yanında önemli ve erdemli değerlere de değiniyorlar. Arkadaşlığı ve dostluğu ön plana çıkarıyorlar. Gençlik ateşinin farkına varmamızı sağlıyorlar. Nakatsu'yu idol'üm bile yaptım xD Bu harika komediyi kaçırmadığım için mutluyum (= Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 14 Mayıs 2011 Share 14 Mayıs 2011 Yeni versiyonu bu yaz başlıyor. Sevenlerine hayırlı olsun. http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-05-12/hana-kimi-manga-gets-new-show-with-akb48-atsuko-maeda Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 14 Mayıs 2011 Share 14 Mayıs 2011 dizide sevmediğim ve son derece yapay gelen pek çok unsur olsada diğer dizilere göre daha çok sevdim.Nakatsu tek başına izletiyordu seriyi.Gerisi hikayeydi benim için. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 14 Mayıs 2011 Share 14 Mayıs 2011 Kore'nin de buna el atacağını duymuştum. Konu o kadar tuttu ki nerdeyse amerika dışında live actiona dönüştürmeyen ülke kalmadı Açıkçası kore versiyonunun japon versiyonundan daha iyi olacağını düşünüyorum. Hem oyuncular hem görsellik açısından. Aslında bir söylenti ama oyuncuların şunlar olacağı nette dolanıp duruyor, umaırm öyledir çünkü muhteşem bir kadro ve dizinin raitingini belki de ikiye katlayacak cinsten. Choi Minho(Shinee grubundan)- Izumi Sano Yoona -Mizuki Ashiya Kim Heechul(super junior grubundan) - Shuichi Nakatsu Lee Taemin(Shinee grubundan)-gay rolünde Açıkçası doğruluğuna pek inanmadım çünkü Gay rolünde oynatacakları çocuk Taemin daha 17 yaşında ve film için de olsa masum konseptinin tehlikeye atılacağını düşünmüyorum ki bu saflık ve utangaçlıkla o rolün altından kalkacağı da muamma. Yoonaya gelirsek kıza yakın zmanda bi drama teklifi gelmişti ama şirketi yoğunlutan dolayı kabul etmedi. Şimdi nasıl olduysa kabul ettiler (?!) Kim Heechul'a gelicek olursak King of the fanservice diyorum Bu role bu dünyada daha fazla uyacak birini düşünemiyorum. Minho role gider gibi geliyor pek bişey söylemeye gerek yok onunla ilgili. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 16 Mayıs 2011 Share 16 Mayıs 2011 Sevenlerine müjdeyi vereyim. Ben de az önce öğrendim. Japon versiyonun ikinci sezonu bu temmuzda geliyormuş. Ancak ashiya mizuki karakterini oynayan kız değişmiş. İkinci sezon olduğuna göre hikayenin devamıdır diye düşünüyorum, öyleyse oyuncu değişikliği saçma oldu :S Daha fazla bilgi için, http://mydramalist.info/dramas/view/8295#relations Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 16 Mayıs 2011 Share 16 Mayıs 2011 Mizuki değişebilir önemli değil. O diğer en önemli karakterler değişmesin yeter bana. Shun, Toma, Yuma, Hiro olsun yeter. Eğer haber gerçekse çooook sevindim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 16 Mayıs 2011 Share 16 Mayıs 2011 Bence de mizuki umrumda değil Ama mizuki değişince ötekilere ne olacak diye bi düşündüm ondan içim içimi yiyor şu an =.= Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 16 Mayıs 2011 Share 16 Mayıs 2011 Favori Kamen Rider'im olan Hiro Mizushima maalesef bu dizide olmayacak sanırım zira kendisi oyunculuğa bu yıl oynadığı Beck itibariyle jübilesini yaptı. Kanımca bu dizinin devam serisi değil spinoff olması daha olası. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap