Jump to content
  • Kayıt Ol

Jın


zagato

Önerilen İletiler

Jin.jpg

Jin; 2009-10-11 ve 2009-12-20 tarihleri arasında, Japon TBS kanalında yayınlanan 11 bölümlük fantastik bir dizidir. Ayrıca IMDB puanı 8.8/10 'dir.

Minakata Jin (Japonlar önce soyadı yazarlar!) (Aktör Osawa Takao) oldukça başarılı bir beyin cerrahıdır. Gelen ciddi hastaları oldukça başarılı şekilde ameliyat etmektedir, tabi başka şansı yoksa. Çünkü geçmişinde yaşadığı bir trajediden dolayı ameliyat yapmaya korkmaktadır. Bu sebeple genelde hastaları diğer doktor arkadaşlarına yönlendirmekte ve karşılığında onların gece nöbetlerini tutmaktadır.

Bir gece ağır yaralı, kimliği belirsiz bir hasta gelir. Çekilen filmler sonucunda hastadaki tek sorunun dış yaraları olmadığı ve beyninde bir tümör olduğunu görür. Gece tek doktor olduğu için başka şansı yoktur, ameliyatı kendisi yapacaktır. Tümörü alırken farkederki aynı bir cenine benzemektedir. Bir kavanozda saklar.

Ertesi gece aynı hasta bir çanta dolusu medikal alet ve kavanozdaki tümör ile kaçmaya çalışır. Onu takip eden Dr. Jin hastanenin çatısında tam adamı sıkıştırmışken çanta ile birlikte çatıdan düşerler...

Dr. Jin gözlerini açtığında artık bildiği Tokyo'da olmadığını fark eder. Gecedir, karanlıkta kılıç ve bağırış sesleri duyar. Bir grup savaşçı bir Samuray ve yardımcısını sıkıştırmış ve doktoru da görünce ona da saldırmıştır. Ancak Samuray yaralanmak pahasına onu kurtarır. Dr. Jin, yardıma gelenlerin sayesinde Samuray'ı evine götürüp ilkel şartlarda onu ameliyat eder. Sabah uyandığında fark edecektir ki hala Tokyo'da dır ancak yıl 1862!!

Artık Dr. Jin, geleceği değiştirmek pahasına bildiği tıbbi teknikleri kullanıp-kullanmamak, dahası kendi vicdanına geçmişte yaşadığı olaydan dolayı güvenip-güvenemeyeceğine karar vermek zorundadır!

Henüz 3. bölümü bitirdim, gerçekten çok güzel kurgulanmış ve gerçekçi bir dizi. Oyunculuk süper!!. Hiç sıkılmadan bir oturuşta bitire bilirsiniz (Şu sıralar ALES'e hazırlandığımdan "bir oturuşta" ya yetecek zamanım yok:uzqgun:)

Serinin Torrent Linkleri için:

http://isohunt.com/torrents/?ihq=JIN+704x396

Türkçe Altyazı İçin:

http://divxplanet.com/sub/m/23586/Jin.html

Sahne Resimleri:

227a276828.jpg

jin04.jpg

JIN_Ep1.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • kralgoku

    1

  • zagato

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?