NitroCharger 5 Mayıs 2010 Share 5 Mayıs 2010 NTVMSNBC şöyle bir fotoalbüm yapmış İlginizi cekeceğini düşünüyorum; http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/izlemeniz-gereken-100-anime.html Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
K4oS 20 Mayıs 2010 Share 20 Mayıs 2010 Süper bir liste olmuş diyemiyecem, eminim ki sizlerde bir sürü eksik bulmuşsunuzdur ancak, benim gözüme code geass in yokluğu fazlaca çarptı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 20 Mayıs 2010 Share 20 Mayıs 2010 Çok fanservice seriler var ama klasikler yok. Benim gözüme takılan bu oldu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 20 Mayıs 2010 Share 20 Mayıs 2010 Ay çok boş bi seçim olmuş. Anime dünyasının bel kemiğini oluşturan serilerden biri olan Code geass yok, gundam yok(biri hariç), naruto yok. Daha hangi birini sayıyım... Kalite açısından yüzüne bile bakmayacağım seriler çoğu. En çok güldüğümse Gravitation oldu xD Hiiiiiç beklemyordum listede onu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 20 Mayıs 2010 Share 20 Mayıs 2010 çok salak bir liste bekledim de beklediğimden iyi çıktı açıkcası. Boogiepop Phantom gibi bir klasigi bulundurması şaşırtıcı, trigun, eva, kenshin, grave of the butterfly var ayrıcana monster gibi nedense bir türlü popüler olamamış mükemmel bir seri var. O kadar da berbat değil açıkcası. Naruto başlarda vardı sanki birde gundam uzmanı değilim ama gundam seed olması yeterli açıkcası benim için izlenmesi gerekenlerde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap