Aurora Borealis 18 Mayıs 2010 Share 18 Mayıs 2010 (düzenlendi) Veritas TANITIM Gangryoung, liseye gitmekten olan bir öğrencidir ve sürekli dayak yemekten sıkılmıştır. “Birden çok adamla kapışmak filmlerde olan bir şeydir…. Gerçek olansa iki yumruk tek yumruktan üstündür…” diye düşündüğü ve gene dayak yediği bir anda o zamana kadar gördüğü en güçlü kişi tarafından kurtarılmıştır. Artık düşünebildiği tek şey onun kadar hayır daha güçlü yok, yok en güçlü olmaktır. Yoochun’dan, dövüşmeyi öğretmesini ister ama bu çok da kolay olmaz. Hem eğlenmek hem de işin gırgırında olduğundan Yoochun ona, dövüşmeyi öğretmeye karar verdiğini söyler ancak ilk başlarda sadece eğlence ve gırgır gibi başlayan eğitim, Gangryoung ciddiyeti ile gerçek bir eğitime dönüşür. Gangryoung’ un eğitimi sandığında daha kısa sürmüştür. Her ikisi de belki bir gün tekrar karşılaşırız düşüncesi ile kendi yollarına dönmüşlerdir. Ancak tekrar karşılaşmayı beklerken Gangryoung, ustasının ölüm haberini alır. Bu haberin ardından kendini hiç bilmediği, dövüş sanatları üzerine eğitim veren ve ustaların varisleri ile dolu bir okulda bulur. “Büyük güç büyük sorumluluk gerektirir.” KARAKTERLER Gangryong Ma - Ana Karakter Vera Linus - Ana Karakter Han Rud - Ana Karakter Gu Honse - Ana Karakter Shin Jeeha - Ana Karakter Jinyup - Ana Karakter Yoochun - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Veritas Japonca: 베리타스 Diğer: Veristas, Truth BİLGİ Kategori: Manhwa Cilt sayısı: 10 Bölüm sayısı: 81 Yayım: 2005 - 2010 Dergi: Booking Eser: Joon-shik Yoon (Hikâye), Dong-Hoon Kim (Çizim), Star Berry (Hikâye) Türler: Aksiyon, Komedi, Dram, Ecchi, Dövüş Sanatları, Okul, Shounen, Süper Güç, Doğaüstü İSTATİSTİKLER Puan: 7.78 Sıra: 1651 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 17:13 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 10249 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cmlcn06 20 Mayıs 2010 Share 20 Mayıs 2010 severek okudugum bir manga daha dogrusu ilk okudugum manga bu manga sayesinde mangalara merak sardım simdi 7 manga takip ediyorum 1 manga bitirdim 1 tanede yarıda bıraktım gelecek bölümler azda olsa tahmin edilsede gayet begendigim bir manga herkese öneririm Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 8 Haziran 2010 Share 8 Haziran 2010 bence breakerstan daha ii yapılmış . tavsiye ederim .breakerstan daha cok karakter durumu var. cok keyifli ama ana karakter tiplemesi king of figtherstan shingo yabuki karakterine benziyo dikkat ettinizmi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 9 Haziran 2010 Yazar Share 9 Haziran 2010 andırıyor. hiç dikkat etmemiştim. The breaker da çok fazla karakter olmayabilir ancak çok karakter olması iyi veya kötü olmasın da temel kriter değil bence. Veritası seviyorum. İyi bir manga. çeviren grupta hakkını veriyor. Ancak ikisinin arasın da kaldığım da tercihim "bana göre" daha fazla şeye sahip olduğundan (kastım şu ikisi de dövüş ağırlıklı olmasına karşın the breaker hem çizim + altrnatif türleri de etkili kullanmış örn: dram gibi)) the breaker olur. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 9 Haziran 2010 Share 9 Haziran 2010 Veritasın 50inci bölümlerinden sonra drama olayı artıyor. ama daha çok karakter daha çok komedi unsuru sunuyor. bide herbirisinin farklı amacları olunca haraketleri de ii oluyo mesela yardımcı karakter honsae tiplemesi ile ganryung un tartısmaları cok komik. ama breaker tamamıyla drama Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 9 Haziran 2010 Yazar Share 9 Haziran 2010 doğru dediğin gibi artıyo ama veritasın temeli daha çok komedi, the breaker drama ağırlıklı seyreden mangalar. Veritas tek bir karakterden yola çıkıp bir çok karakteri de yardımcı unusur olarak kullanıyor.( bu avantaj mı? devantaj mı? gerekli mi? gereksiz mi? başlı başına ayrı bir konu) Veritasın dramı yok değil ancak dramı tam olarak kullanılmıyor. kullandığında da dramların da bile mizansel var. dramdan baya uzak tarzı bence. ancak the breaker da yardımcı karakterler değil ana karakterin üzerinden hikayeye devam etmek ön planda ve dram'a ağırlık verip, mizanseli arka planda bırakıyor. Bence iki mangayı kısyalama yapmak çokta doğru değil. her iki manganın ortak tek noktası dövüş ağılıklı olması hal böyleyken aslın da kısyalamak bir yerde çok da doğru değil değil mi? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 10 Haziran 2010 Share 10 Haziran 2010 her halde canım biri komedi unsurlarını barındırıyo .Öbürü ise daha drama. ama veritasta drama unsurları (olacak o kadar daki gibi) komedile karıstırılmıs. breakersta ise tam tersi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 10 Haziran 2010 Yazar Share 10 Haziran 2010 güldürürken düşündürür diyorsun yani Verista güldürürken düşündürebilir.. The breaker güldüreceğinde güldürür, düşündüreceğin de düşündürür diyelim.. neyse iki mangayı da sevdiğimden daha fazla kıyaslama yapmayacağım... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 10 Haziran 2010 Share 10 Haziran 2010 gerek yok ikiside güsel . ama ben komediyi seven bi adamım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 19 Mart 2011 Share 19 Mart 2011 Geçen hafta okumaya başladım ama 40 ta sıkıldım ve bıraktım beklediğim bir konuda zerre kadar gelişme olmadı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 19 Mart 2011 Yazar Share 19 Mart 2011 hangi konuda gelişme bekliyordun? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 19 Mart 2011 Share 19 Mart 2011 Romantizm yoktu.İleriye dönük aldığım spoilerlerdede zerre kadar yok deyince umudum tükendi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 19 Mart 2011 Yazar Share 19 Mart 2011 veritasta The breakerdaki gibi romantizm ve dram bulamazsın daha mizansel ve dövüş ağırlık aksiyon severlere yönelik until death do us part'ı tavsiye edebilirim okumadıysan Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Vermillion 10 Nisan 2011 Share 10 Nisan 2011 Vay anasını ve ilk seri biteli bayağı oldu ama Part 2'den ses yok.Yazık oldu güzelim seriye. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 10 Nisan 2011 Share 10 Nisan 2011 Tesadüfen bulduğum bir mangaydı ama bir oturuşta 20 bölüm okumuştum. Serinin animeye uyarlanıcak kadar kaliteli olduğunu düşünüyorum ama devam etmiyor artık yarım kalmış iyi yapımlardan bir tanesi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap