Aurora Borealis 18 Mayıs 2010 Share 18 Mayıs 2010 (düzenlendi) Gamaran TANITIM Washitzu Naoyoshi en güçlü dövüş ustasını aramaktadır. Çünkü babası tahtının varisini, belirlemek için her birinden, en güçlü olan 1 tek dövüş ustası getirmelerini istemiştir. Varis bu turnuvayı kazanan dövüşçüyü getiren olacaktır. Naoyoshi varis olabilmek için bir efsanenin peşine düşüp Ogema dojosunu bulur. Yüzlercesinin katili olan Kurogane Jinsuke’ nin kendisini temsil etmesini istemektedir ama kapıdan içeri adım attıklarında kendilerini adının Gama olduğunu söyleyen bir çocuk tarafından durdurulurlar. Geçmek için tek yapmaları onu geçmektir. Ama bu sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Çünkü o Ogame tekniğinde ustalaşmış bir dövüşçüdür. KARAKTERLER Gama Kurogane - Ana Karakter Iori Sengoku - Ana Karakter Shinnojou Sakura - Ana Karakter Zenmaru Ichinose - Ana Karakter Naoyoshi Washizu - Ana Karakter Jinsuke Kurogane - Yardımcı Karakter Kashitarou - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Gamaran Japonca: 我間乱 〜GAMARAN〜 BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 22 Bölüm sayısı: 194 Yayım: 13 May 2009 - 26 Haz 2013 Dergi: Shounen Magazine (Haftalık) Eser: Yousuke Nakamaru (Hikâye & Çizim) Türler: Aksiyon, Tarih, Dövüş Sanatları, Shounen İSTATİSTİKLER Puan: 7.87 Sıra: 1272 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 22:01 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 14582 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cmlcn06 19 Haziran 2010 Share 19 Haziran 2010 gercekten güzel bir manga bende yeni basladım hemen sardı arada bir sıkıyoro ayrı birde full dövüs biraz daha komedi filan girseydi arayı daha güzel olurdu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap