Jump to content
  • Kayıt Ol

Devil May Cry 2


cmlcn06

Önerilen İletiler

Devil_May_Cry_Anime_Dante_by_ForteZ.jpg

Devil may cry, şu aralar 5.inci oyunu ve animesininde 2.inci sezonunu çıkarmaya hazırlanıyorlar.Animesi biraz daha önce çıkacak ama bunu yapmadan animesinin ilk sezonunun blu-ray versyonunu çıkardılar.12 bölümün yanında bir özel bölüm ile izleyiciyi memnun etme isteği 1920x1080 görüntü ebadında gayet iyi oluyor.

ALINTIDIR ("haber kaynağı: www.ayeshadow.tr.gg" )

evey beyler ne düsünüyorsunuz cogu kisi animesini begenmesede adamlar 2. sezon icin kolları sıvamıs oyununu oynamadıgım icin animesi bana gayet güzel gelmisti (cogu begenmeyen kisi oyununu oynayanlardan cıkıyor) sizin düsünceleriniz nelerdir bence ben olsada izlerim olmasada ama cıkarsa kesin izlerim :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 19
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • cmlcn06

    3

  • Akuma_Blade

    2

  • spartiate

    1

  • exista

    1

ben oynunu oynamadım. oynanam da şu saatten sonra.. belki de bundan dolayıdır bilemem ancak bir çok kiş beğenmemiş olsa da ben beğenmiştim. benim sevdiklerimden biri habere sevindim. kesinlikle izlerim...

not: 10 luk değildi ama uyuzluğumdan 10 vermiştim :)

yazana not: sadece beyler mi?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Oyunlarını oynadım ki zaten en sevdiğim oyun serilerinden biridir. Animesini de izledim ve beğenmiştim ama oyundaki hikayeyi anlatsa çok daha iyi olur demişimdir hep.

Oyundaki hikaye çok kapsamlı ve güzel anlatılıyordu, anime de ise her bölüm ayrı ve birbirinden kopuktu. Beğenilmemesinin de sebebi buydu.

İkinci sezonda 5. oyunun tanıtımı için yapılacaksa yine birbirinden kopuk bölümleri olacağını düşünüyorum.

Oyununu oynamamışlara da buradan acilen oyunu oynamalarını tavsiye ederim çok başarılı bir oyun çünkü.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Oyununu oynamadım, ilk serisini de izlemedim ama devamının geliyor olması iyi çünkü 12 bölüm falan kısa serileri hiç sevmem. hdd nin en diplerinde yatıyor dmc, izleme sırasında önlere bi yere alma vakti geldi sanırım. Sahiden niye sadece beyler xD Sanırım hanımların shoujo beylerın shounen eğilimi olduğu düşüncesi kırılmamış henüz. Şahsen action, shounene vs bayılrım. Hatta en sevdıgım 2. tür shounendir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Oyunu oynamadım seriyi izledim, fazla beklentisi olanlar için yeterli olmayacaktır ama yerden yere vurulacak bir seri de değil bence. 2. sezonun gelmesine sevindim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben oyununuda oynadım serisini de izledim..Her ikisinide beğenmiştim 2.sezon ve yeni oyun iyi haberler.Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

benim hatam anime forumlarında daha cok erkeklerle konustugum icin alısmısım :qtehlikeli:

yorumlara bakılırsa beklenen bir anime bakalım hangi grup cevirisini yapacak :gul gul:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk sezonu izledim güzeldi ama 12. bölümde bitirdiler. Dedim bu kadarcık mı? 2. sezonu izleriz artık.

Bu arada animesi oyununa göre oldukça vasat. Oyununu çok oynamadım ama oynadığım kadarıyla animesiyle oldukça farklı. Oyununda daha fazla aksiyon var. Anime konuyu baya bir ağırdan almış. Bu da ister istemez oyununu oynayanların beklentilerini karşılamıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bana göre averaj yada kötü değil de kolpaydı, demek istediğim, Devil May Cry ismini haketmeyen bir işti. Oyunda kombolardan kombolara akarken Anime'de takozvari dövüş sekansları görüyorduk. Hele hele epik olması gereken o son savaş rezaletin zırt dediği nokta idi. Teknik (?) detayları çok eşelemeye gerek yok kanaatindeyim. En basitinden oyundaki karizmatik Dante ne ise Anime'deki Dante bir o kadar loser'dı.

Devil May Cry'in oyun olarak senaryosuna çok da hakim değilim, ama ucundan bir yerinden Vergil ve Nero'nun orjinal hikayeleri doyurucu şekilde sıkıştırılmalıydı, o bile olmadı, yapılamadı. Seriyi seven çok insan gördüm ama açıkçası çok Anime izleyip de seveni nadir gördüm. Uzun lafın kısası, Capcom bu kez işini sağlam tutup başka bir stüdyoyla anlaşmalı, yada ince eleyip sık dokuyabileceği için OVA metodunu seçmeli. İkisi de olmayacaksa, yeni seri de "bile bile lades" olur diyorum ben.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bol combo lu oyunları pek sevmiyorum fakat Devil May Cry'in oyununu oynamıştım. Sonrasında animeyi izlememe rağmen ben gayet beğenmiştim ve şuanda bu haberi gördüğüme çok sevindim çünkü serinin devamı olmalıydı. 12 bölüm az olmuştu.

Gerçi bana göre her anime devam etmeli,hiçbiri bitmemeli :qtehlikeli:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Devil May Cry serisiyle animesinin alakası yok :D Butun oyunlarini oynadim ki anime sadece Devil May Cry ( işyerinin ismi :D ) da Dante nin yaptiği 3-5 ufak tefek işi gösteriyor. Animeye kötü demiyorum bence gayet güzeldi orasi ayri farkli 1 havası vardı en azından ben "12 bölüm bişey yapcaz buna hiçbir oyunun konusunu istesekde sığdıramayız" die düşündüklerini sanıyorum. Eğerki 2. sezon bu serinin devami niteliğindeyse yine oyunla alakası olmaz ama yeni oyunun tanıtımı niteliğinde 1 seri çıkartıcaklarsa ozaman işler deişir. ( Gerçi oyunun ne olucaği bile belli deil 4. oyunda dante bile anakarakter deildi bakalim bu sefer nolcak dantesiz oyun nekadar iyi olsada olmuyor :D öle ayni yerleri bidaha danteyle geç demeleri hiç sarmıyordu açıkcası ^^)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Anime dünyasında ilk izlediğim animelerden biridir. İlk 3te sanırım. Türkçe olarak tvde yayınlananları saymıyorum. Bende izlediğim sırada beğenmiştim. DMC 3'ü oynamıştım ama stage 2yi geçemeyince silirlenip oyunu kaldırmıştım :D Şimdi son oyunun PC versiyonu varsa bile pc'm kaldırır mı bilemiyorum. :pinonkyo:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yakın zamanda bitirdim seriyi ancak çok sevmedim, nedenide her bölüm ayrı konu işlemesi sanırım. Devamlılığı olan büyük bir konu olsa daha iyi olacağını düşünüyorum ama yinede 2. seriyi izlerim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bende Oyununu Oynadım Hikayesi gercekten süperdi anime de iyi idi ama oyundaki hikayeyi yapsalar tamamiyle bambaşka olurdu ve çok tuttulacagından emindim

ama yinede iyi diyelimii olsun :DD

ha bu ara 5. oyunda sadece dante varmış nero yok diye duyumlarım var :DD

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

ben herşekilde sabırsızlıkla bekliyorum :D belki de daha fazla özenirler animesine bu sefer :D belki de daha az... ama Dante için herşekilde izlerim :D:D:962129::qegenmis:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 9 ay sonra...

Oyununu çok başarılı animesi de idare eder ama dante kendini izlettiriyor, 2. sezonu ve 5. oyununu sabırsızlıkla bekliyorum :,

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Asparagası tartışıyoruz sanırım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

neredeyse 1 sene geçmiş haberin üzerinden, sanırım haklısın akuma... 1. sezonu iyi olmasa da gene de isterdim 2. bir sezonun yayınlanmasını...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evet haber sanırım yanlış neyse sizide benide boşuna heveslendirdim :qsokkksok:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?