Jump to content
  • Kayıt Ol

Genclik ve Spor Bayrami


Susano'o

Önerilen İletiler

Arkadaşlar, malumunuz bugün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı. Ulusal bayramımızı kutlamakla kalmayıp, günün anlam ve önemi hakkında konuşalım istiyorum. Bu yüzden lütfen sadece bayramınız kutlu olsun yazıp gitmeyelim.

Bugünu Atatürk bizlere, gençlere ve kendini genç hissedenlere armağan etmiş. Tarihi anlamı bir yana, bugünün vesilesiyle, fazla konuşmadığımız, fazla dikkat etmediğimiz sağlığımızla ilgili konuşmamızın ve insanları saglıklı yaşam konusunda bilinçlendirmemizin çağımız koşullarında çok önemli olduğu kanısındayım. Zor çalışma ve yaşam koşulları bize bazen en önemli şeyin sağlık olduğunu unutturuyor. Sağlıklı bir yaşam için, dengeli beslenmenin yanı sira spor yapmak da gerek.

Hepinize bugünden itibaren daha sağlıklı bir yaşam dilerim. Bayramımız kutlu olsun.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    1

  • Susano'o

    1

  • Beyazm

    1

  • özz

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Dediklerine aynen katılıyorum. Gençler kendinize dikkat edin ,zararlı alışkanlıklardan uzak durun ve spor yapın. Vatanını seven ,kollayan insanlar olarak yetişmenizi isterim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

19 Mayıs 1919 Mustafa Kemal Paşa’nın Samsun’a geldiği gündür. Nice zorluklar altında canın da değerini yitirdiği sadece var olmanın ve gelecek nesillerin düşünüldüğü zamanlarda verilen samimi mücadelerlerle elde edilen zaferlerin getirdiği bir bayramdır. Herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramını kutluyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

19 Mayıs aynı zamanda doğum tarihi tam olarak bilinmeyen Atatürk' ün doğumgünü olarak da kabul edilir :)

Atamızın spora verdiği önemi, bizim büyüklerimizin ve şimdiki neslin ne yazık ki tam olarak yaşatamaması çok büyük bir eksik. Spor çocuk yaşlarda edinilmesi gereken bir alışkanlık olmalı. Umarım bizden sonraki neslin sporla arası daha iyi olur. Dünyaca ünlü sporcularımızı ülkemizi temsil ederken görmek dileğiyle.

Bayramımız kutlu olsun.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?