Jump to content
  • Kayıt Ol

Önemli


ỒżģÜ&#1103

Önerilen İletiler

Arkadaşlar bu konuyu daha öncede yetkili kişilere söylemiştim. Konuyu açmamdaki amaç kesinlikle ilgisiz olmaları değil benim gibi kaç kişinin de bunu istediğini görmek. Önce bi yanlış anlaşılmamasını sağlıyım :023:

Bence bir anime-manga forumunda olmassa olmaz şey tartışma başlıklarıdır. Özellikle Naruto&Naruto Shipuuden , One Piece , Hellsing , Bleach gibi en çok izlenen ve artık popülerleşmiş animelerin ve mangalarının tartışma alanlarının olması bu forumu daha da güzelleştirir ve ilgiyi artırır diye düşünüyorum. Genel olarak baktığım zaman bir forumda olması gerek herşeyi gördüm açıkcası. Çok güzel bir şekilde oturmuş bir düzeninizde var. Fakat Tartışma alanlarının olmaması büyük bi kayıp. Örneğin Naruto başlığı altında tanıtım,tartışma,galeri gibi başlıklar açılabilir ve kalıbımı basarım ki en çok ilgi gören başlıklar olur. :023: Hep böylece forum daha çok ilgi görür. Uzun sözün kısası ben böyle bi talepte bulunuyorum. Herkes fikrini söylerse de çok mutlu olurum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 25
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • ỒżģÜ&#1103

    5

  • Tenbatsu

    4

  • K4oS

    4

  • Susano'o

    3

En Çok Yazanlar

Buna bende katılıyorum, çeviri yönünden gerçekten çok zengin bir forum, herkesin emeklerine sağlık. Tartışmalarda ise sadece genel tartışmalar mevcut, devam eden uzun soluklu animelerin özel başlıkları olsa hiç fena olmaz.

Düşünmeniz dileği ile.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sen alt başlıklardan bahsediyorsun anladığım kadarı ile. Zaten tartışma üzerine kurulmuş ana bir başlık var. FMA, One Piece, Bleach, Naruto, Code Geass gibi serileri o ana başlık atına konu olarak açıyorsun orada tartışıyorsun. Ben daha yeni gördüm Fullmetal Alchemist tartışma konusu vardı.

Şu linke bakarsan görürsün. Anime tartışma başlığı altında arkadaşlardan biri konu açmış.

http://www.animemangatr.com/forum/anime-tartismalari/1400-fullmetal-alchemist-tartisma/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ayrıca sadece tartışma alanlarından da bahsetmedim. Tanıtım alanlarından da bahsettim. ben göremedim bi sage modu yada Uchiha Klanını açıklayabileceğim bi genel başlık ?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ayrıca sadece tartışma alanlarından da bahsetmedim. Tanıtım alanlarından da bahsettim. ben göremedim bi sage modu yada Uchiha Klanını açıklayabileceğim bi genel başlık ?

Özgürlük'çüm :). Forumda "Anime Tartışmaları" adından ana bir bölüm ve bu bölümün altında da "Anime Tanıtım ve İncelemeri" adında alt bir başlık var. "Anime Tanıtım ve İncelemeri" alt başlığına girersin ve orada Naruto Anime'sini tanıtabilirsin. Tanıtımının altına istediğin klan/ı/ları yazarsın' date=' karakter tanıtımlarını yaparsın, seri hakkındaki kişisel görüşürünü bildirirsin ve istediğin kadar ayrıntıya girebilirsin. Biz forum açıldığından beri "Anime Tartışmaları" ana başlığına tartışma için ya konu açarız yada var olan tartışma başlığına yazmak istediklerimizi yazarız. Eğer tanıtım yapacaksak "Anime Tartışmaları" ana bölümün altında bulunan "Anime Tanıtım ve İncelemeri" alt başlığı kullanırız. Anime haberleri için "Anime Tartışmaları" ana bölümünün altındaki "Anime Haberleri" alt başlığını kullanırız. Bir altında aynı şekilde "Manga Tartışmaları" bölümü vardır.

Forumda Anime Müzik, Anime Resim, Anime Fanart, Anime Oyunları, Anime Terimleri, Anime Serileri İndirme, Manga Serileri İndirme gibi bir çok başlık mevcut.

Hala bunlar beni kesmedi Tenbatsu'cum diyorsan :D, yönetim sesini inşallah dinler :).

Ayrıntılı açıklamamın sakın seni aptal yerine koyduğunu düşünme. Boşuna uğraşmaman için yapıyorum.

Bir de Pşp nedir?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yanlış anlamadıysam, Naruto'ya özel bir altbaşlık olmasını, bu altbaşlığın altında da Naruto ile ilgili çeşitli başlıklar açabilmek istiyorsunuz. Bu konu daha önce de gündeme geldi ve lüzum olmadığı yönünde karar alındı. Açılacak başlıklar aşağı yukarı zaten belli çünkü. Örnek: Naruto Tartışma, Naruto OST, Naruto fansub linkleri, Naruto Duvarkağıdı, Naruto Fanart. Bu gibi başlıkların açılabileceği ana başlıklar zaten mevcut. Bu ana başlıklar altında istediğiniz animeyi tartışabilir, OST'lerini yayınlayabilir, indirme linklerini verebilir, fanart'larını sergileyebilirsiniz. Şayet açmak istediğiniz başlık, Naruto ile ilgili bir anket ise bunun için de uygun altbaşlık mevcut.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Teşekkür ederim açıklaman için. Asla beni aptal yerine koyduğunu falan anlamadım. Ama sanırım ben tam olarak anlatamadım ne istediğimizi. Yani şu anki düzeni anladım. Tüm konulara zaten baktım. Ama benim bahsettiğim genel başlıklar açılması. Ve bu başlıklar altında tanıtım tartışm a galeri gibi diğer başlıklıkarın açılması. ve bu başlıkların altında da gerekli tartışmaların yada tanıtımların yapılması. Naruto izledin mi bilmiyorum ama Naruto animesi bi konu başlığı altında kısa bir şekilde anlatılabilecek bir anime değil. genel olarak tanıtırsın. Dediğim gibi içinde geçen klanları tanıtırsın. Bi klanı tanıtmak neredeyse 1 sayfa sürüyor. Tartışmları da aynı şekilde. Bir genel tartışma başlığı,bi manga tartışma başlığı,bi anime tartışma başlığı şeklinde uzar gider. Birde Madara Tobiyle aynı kişi mi şeklinde de tartışma başlıkları açılır. Geniş bi konudur. Genel bi başlık altında kaynar gider hepsi. dediğin gibi umarım adminler bizi duyar. Ama ilgilendiğin için teşekkür ederim :D

Not : Pşp benim ismimle ilgili. Bir ismimde pamuk da :023: öyle takılan bi lakap gibi birşey

@ Susano'o

Aslında diğer üye isteklerini inceleme fırsatım olmadı ama hemen hemen söylemeye çalıştığım şey benzesede aynı değil. Mesela Naruto tanıtım ve naruto tartışma bölümü bi başlığın altına sığdırılıp daha düzenli olmalı bence. Mesela ben genel başlıkların altına Tsunade ölücek mi ? diye bi başlık açsam ne diyo bu kız dersiniz. Ama Naarutoyla ilgili ayrı bi başlık olursa kim kimin ne tartıştığını anlar. Gerçekten de lüzumsuz bulunursa bişey söyleyemem tabi. Saygıyla karşılarım. Ama daha öncede birileri istemişse bu gerekli bişey olduğunun kanıtı olmalı bence

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Böyle gelmiş böyle gidecek diye bir şarkı geldi aklıma :).

Pamucak sen ayrıntılı tanıtımını yap. Foruma yazarken başlıkları teker teker renklendirirsin. Aynı tanıtım altına istediğin resimleri, ost, oyunlarını yada istediğin eklentileri ekle. Düzenlemesini yap, başlıkları ve alt başlıklarını renklendir konunun. Gayet güzel olacak. Emin olabilirsin.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yalnış anlamadıysam -örnek Naruto- OST, Fanart değilde, Naruto'nun ayrı ayrı tanıtımı açabileceğimizi söylemeye çalışıyorsun. Naruto izlediğim için biliyorum. Tek bir konuya bütük tanıtımları sığdırmak imkansız. Sığdırsan bile karmaşık olur. Sanırım bir de alt başlığa şöyle bir şeyde yapmak istiyorsun. Gene örnek anime için, Naruto Shippuuden Bölüm 161 Fragman ve Yorum, manga için ise Naruto 495 Spoiler ve yorum gibi. Aynı mangahelpers gibi.

Böyle yapılmasını bende gündeme getirmiştim. Çünkü tek konu içinde o kadar tartışmayı bulamayacağımızı bize zaman kaybettirir demiştim ama bazı animeler tartışılır bazı anime tartışılmaz. Bir animeye açınca diğer animeye açmamızda gerekir gibi bir şey söylemişlerdi sanırsam. - Tabi yalnışda hatırlıyor olabilirim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Naruto gibi altında çok fazla tartışma konusu açılması mümkün pek çok anime var. Eğer Naruto için açarsak onlar için de açmamız gerekir. Bu durumda da zaten yüksek sayıda olan ana başlıklarımız daha da kalabalıklaşmış olur. Takibini yapmak zor olur. Sadece 3 shounen için yapalım da dendi, ama başka animelere haksızlık olur. Ve bana kalırsa bu başlıklar fazla tartışma çekmez.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sırf mangahelperse spoiler için giriyorum ve sadece One Piecenin bir chapterı için 1000 tane yorum var. Tabi diğer chapter çıkınca konuyu kilitleyip belli bir zaman sonra siliniyor mu silinmiyor mu bilmiyorum ama kilitlendiğini biliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Başlığın ismi değişince insanlar daha çok mu yorum yapıyorlar yani? One Piece Manga Tartışma olunca yapmayan adam, One Piece Manga Bölüm xxx olunca da yazmaz bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@ Susano'o

Ancak bi sadece One piece tartışma adlı konuya mesaj atmak var, birde one piece 586 öngörü ve yorum konusuna atmak var, güncel olduğunu biliyorsun, insanın tartışası gelir. Diğer türlü yavan kalıyor kanımca. Ama gerek görülmüyorsa, burada takip edenin az olduğu anlamına gelir ki, eğer öyle konuların üye çekeceğini düşünmüyorsanız, gereksiz görmekte haklısınız, ancak 3 shounen gerçekten çok ilgi görüyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Arkadaş benim anlatmaya çalıştığımı çok güzel anlamış. Ayrıca her anime için açılması yersiz ve haksızlıkda olucağını zannetmiyorum. Belli başlı animelere yapılabilir. Tabi bu animeler hala devam etmekte olan animeler olur. Mesela Naruto,Hellsing ( ovaları hala devam ediyor. ) , Bleach,One piece , hatta istenirse fairy tail. Bunu dışındaki animeler için diğer anime tartışları şeklinde genel başlık açılabilir. Yine bu başlı k içinde altına konu açabileceğimiz başlıklar olur. Burada da Elfen Lied , Rosario+Vampire, K-on gibi popüler animeleri tartışmaları yapılabilir. Sonuçta genel bi tartış yapmakla farklı başlıklar altında tartışma yapmak olmaz. Bi başlık altında çok fazla konu tartışıldığı zaman hepsi birbirine girer. Biri ordan Pein der biri ordan 161 çıktı abi der falan. Konuyla adminler ilgilendiği zaman onların fikirlerini de çok merak ediyorum açıkcası. bu 3 anime gerçekten de 1-2 başlığa sığdırılamayacak kadar geniş çaplı animeler

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

iyide bu söylediklerin için gruplar var zaten eğer istersen naruto diye bir grup açıp orda istediğini tartışabilrsin(tartışabiliriz):D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

iyide bu söylediklerin için gruplar var zaten eğer istersen naruto diye bir grup açıp orda istediğini tartışabilrsin(tartışabiliriz):D

İşte alternatif bir düşünce ve gayet makul.

Nasıl olsa açılmayacak o bölümler. Tartışmanın gereği yok.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İşte alternatif bir düşünce ve gayet makul.

Nasıl olsa açılmayacak o bölümler. Tartışmanın gereği yok.

Keşke adminlerden alsaydık bu cevabı...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kafam da benimde fikirler var ama son 3-4 aydır ,çok yogunum. Ama güzel bir düzenleme ile karşınıza gelecegimize emin olabilrsiniz. Söylenenleri daha önce bizde düşündük belli kısmını dikkate alacağız.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

burasının genel bir anime ve manga formu olduğu düşünülünce susano'o' nun dediğine geliriz diğer mangalara/animelere ve o mangaları/animeleri sevenlere haksızlık olur. o zaman bende The breaker veya Until detah veya veritsa veya G.İ.T.S için isterim mesela. kaldi ki bleach, naruto ve one piece için bir çok forum kendi içinde ve ya direk özel forumları ve hatta özel başlık altında burası bile fazlası ile ayrıcalık vermiş durumda. ha her biri için yapın demekte abartılı olur. tanıtımlarının altında tartışmak isteyen tartışabiliyor. özel tartışma isteyen ilgili başlığının altında zaten konuyu açıp tartışabiliyorken böyle bir ayrıcalık ve fazlalık bana gereksiz gibi geldi. neyse bu benim şahsi görüşüm sonuçta karar vericekler en uygun kararı vericeklerdir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

yazilanlarin hepsini okudum.. ama arkadaslar sitemizi(sitedeki ortam sicak oldugu icin bu kadar samimi yazdim) falanca anime fan sitesi yada falanca animenin fansub grubu degil de Turkiye de anime ve mangalarin degerini gostermeye calisan bir site olarak goremenizi isterim.. bende one piece yada berserk icin ayri bir kategori olusturulmasini isterdim ama bu durumda diger anime yada mangalara haksizlik olur.. ama sitemiz bos durmamis ve bu durum icinde sosyal gruplar kismini eklemisler bu bolume http://www.animemangatr.com/forum/gruplar/ linke tiklayarak girebilirsiniz.. ve istediginiz anime yada manganin grubu yoksa kendiniz olusturabilir ve istediginiz konulari acip tartisbilirsiniz.. belki de olusturdugunuz grup cok populer olur ve o gruba ozel kategori bile acilabilir kim bilir :)))

saygilar...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Konuları dediğiniz bölümlerde tartışırız o zaman. Admin de gerekli açıklamayı yapmış. Belki ileride olabilir her anime için ayrı ayrı bölümler kim bilir.

Yalnız katılmadığım bi nokta var. Genel bi anime sitesi olmasını taktir ediyorum ama bi animeye yapılan büyük başlık diğerine yapılmassa haksızlık olur gibi bi düşünce bana biraz saçma geldi. Çünkü ben Kimi ni Todoke'yle Naruto Shippuden animesini kıyaslıyamıyorum içerik açısından. Her neyse bundan sonra admin yapılması gerekeni gereken zamanda yapar zaten.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Doğru söylemek gerekirse buradaki neredeyse herkes Naruto, One Piece, Bleach gibi shounen krallarını ya da en az birini izlemiştir, ben böyle inanıyorum.. Ve onun üzerine en az 10-20 tane de başka anime izlemiştir. Şu an tartışmayı uzatmanın geyik olduğunu biliyorum ama tüm yazıları okuyunca bende içimdekileri söylemessem patlarım :D

Ve herkesin dediği gibi o başlıklar açılırsa bende Ef- a tale serisi ya da Kenshin için de açılmasını isterim. Doğrusuda bu ikisinide diğer tüm shounenlerle kıyaslıyabilirim her açıdan. :D Böyle bir uyguluma bence hem sitenin tarzını bozabilir hem de görsel bir kalabalığa sebep olur.

Neyse, gruplar altında tartışılması çok mantıklıydı. Konuyu uzattığım için pardon ^^

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bende bunun eksikliğini bu gün fark ettim.

"Hinata gercekten öldümü."

diye soracam yazacak yer bulamadım.

:hqasta:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?