Aurora Borealis 15 Haziran 2010 15 Haziran 2010 (düzenlendi) Kokou no Hito TANITIM Mori Buntarou Yokosuka north lisesine Yeni transfer olmuş bir öğrencidir. Arkadaş edinmek şöyle dursun, okulda ki herhangi biri ile konuşmak gibi bir niyeti yokmuş gibi bir tavrı vardır. İlk günden tek yaptığı şey insanlardan uzak durmak ve uyumaktır. Bu davranışları herkesin kafasında ukalalıktan mıdır, yoksa tamamen korkaklık mı? Sorusunu getirmektedir. İlk gününde astığı bir ders sırasın da çatıda gene uyuklarken Miyamoto, çatıya su borularından tırmanarak Mori’ ye meydan okur. Eğer Mori, Miyamoto gibi çatıya tırmanmayı başarır ise bir daha onu rahatsız etmeyeceğini söylemesi ile Mori meydan okumayı kabul eder. Ancak tek bir fark vardır. Mori, ip kullanmadan tırmanışa geçer… KARAKTERLER Buntarou Mori - Ana Karakter Hajime Miyamoto - Yardımcı Karakter Ayumu Takemura - Yardımcı Karakter Masao Oonishi - Yardımcı Karakter Taku Niimi - Yardımcı Karakter Yasufumi Murata - Yardımcı Karakter Yuusuke Ninomiya - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Kokou no Hito İngilizce: The Climber Japonca: 孤高の人 BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 17 Bölüm sayısı: 170 Yayım: 2007 - 2012 Dergi: Young Jump Eser: Shinichi Sakamoto (Hikâye & Çizim) Türler: Dram, Spor, Piskoloji, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 8.45 Sıra: 170 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 12:22 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 7375 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme
Zizoux 6 Temmuz 2010 6 Temmuz 2010 Ben çok beğendim seriyi.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Baya heyecanlı. Ne zamandan beri 22den sonrasını bekliyorum Mangatoshokanda. Devamını nerede bulabilirim?
Aurora Borealis 7 Temmuz 2010 Yazar 7 Temmuz 2010 ingilizceye çeviriyi bakana haven yapmaktadır. çeviri durumunu onların sitesinden takip edebilirsiniz ama henüz yeni bölüm yayınlanmadı. http://bakanahaven.com/
yuuki_cross 1 Aralık 2011 1 Aralık 2011 Realistic art şeklinde bi arama yaptırmıştım mangaupdatesde, o şekilde ulaştığım bi manga oldu. 1 chapter okudum henüz baya bi karışıyor mangalar onlarcasını okurken lol Sadece psiko bi çocuğun uçurum gibi bi yerde kayalıklara tırmanmakla tırlattığını hatırlıyorum lol beklemeye aldım. Burda tanıtımını görünce de sevindim açıkçası. Çünkü manga seçerken nerde mal seri varsa bana denk geliyor. Tanıtımını yağtıgın serileri çok beğeniyorum :3
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap