Jump to content
  • Kayıt Ol

Windows 7 Klavye driver sorunu


sakura hime

Önerilen İletiler

selam arkadaşlar bilgisayarımın işletim sistemini windows 7'ye çevirmiştim fakat kalvye driverları düzgün çalışmıyor klavyem bilgisayarı açtıktan kısa bir süre sonra işlevini kaybediyor bir iki tür driver denedim ama sorunu çözemedim ne yapmam lazım?Laptopun modeli Toshiba-Satellite A300-149 toshibanın kensi sitesinden de driver indirdim ama onlarlada çözüm bulamadım :aglama3:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 11
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • sakura hime

    3

  • fudy

    3

  • Susano'o

    2

  • lantis

    2

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Klavye sürücüsü sorunu olduğunu ilk kez duydum, ne yalan söyleyeyim. Klavye dediğin şey zaten en temel girdi cihazıdır. Bunun sürücü dosyasında bir sorun varsa, sürücüyü silip yeniden yüklediğinde yeniden çalışması gerekir diye düşünüyorum. Sakın klavyenin kendisinde bir sorun olmasın?:006:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

kablosuz klavye ve mouseları direk görüyor ama ekstra özellikleri kullanabilmek için driverini yüklemek gerekiyor

o sorunuda klavyenin sitesine girip windows 7 ye uyumlu driverini indirerek çözebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bilgisayar uzun süre çalışıp ısınınca klavyesi ara sıra kafayı yiyor. Kablosuz kullanıyorum 2 yıldır, kendi klavyesini pek ellemiyorum kullanılmamaktan olsa gerek. :D Herkes çok kullanırsa bozulur benimki ellemediğimden bozuluyor. Ama çok şükür öyle ciddi bir şey değil. Ayda yılda bir oluyor o da kısa süreli.

Buradan çıkan mantıkla ısınma veya bağlantı yollarında bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Yazılımsal olmasından çok donanımsal bir sorun gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ben laptop olduğuna dikkat etmeden cevap yazmıştım eğer laptop ise fazla yapacak bir şey yok geri vistaya yada xp ye döneceksin eğer illaki 7 istiyorum diyorsan sıfırdan 7 kurarsan sorun çözülebilir

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

klavye vistada çok güzel çalışıyor hiçbir sorun çıkarmıyor 7'yi ilk kurduğum zaman 1 ay filan böyle bir sorun yoktu ama sonradan klavye ara ara çalışmamaya başladı bende vistaya geri döndüm ama vista beni deli ediyor performansı çok düşük :( laptopun kendi sitesinden 7 için gerekli driverları indirip denedim ama onlarda çalıştıramadı :(

sorunun donanımsal olması zor servise yolladığımda sistemi tekrar kurun demişlerdi kurdum ama bişi değişmedi benim düşüncem sistemle ilgili bişi olması ama yinede bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Farklı bir Windows 7 sürümü deneyin. Ama Norton Ghost tarzı format değil sıfırdan atın, Dos'tan C'yi biçimlendirip öyle kuruluma geçin. Windows'u açtıktan sonra çıkan menüden değil, yeniden başlattığınızda Dos yüklenmesi sırasında formata başlayın.

Hangi Windows 7 sürümünü kullanıyorsunuz bu arada?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ben de windows 7 kurdum daha yeni, herhangi bir sürücü yüklemene gerek yok demişti bir arkadaşım 7 herşeyi kendisi tanıyormuş zaten. bir sorunla karşılaşmadım henüz.

bence de kurduğun 7 ile ilgili bir sorun olabilir, belki de tamamen laptoptan kaynaklıdır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Windows 7 home kurmuştum :) business sürümünü denemeyi düşünüyorum birde :) yardımlarınız için teşekkürler bakalım umarım sorun düzelir

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence tüm özellikleri barındıran Ultimate sürümünü kur. Öyle şu yok bu yok derdin olmaz. Her şeyin tamamı güzeldir, eksik parçalı olan fiyakayı bozar.:goz kirpma:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben farklı bir başlık olmasın diye buraya yazıyorum. Kardeşme 1 hafta önce ona laptop aldık. Windows 7 Home Premium olanından. Laptobu kurup verdiler ama W7 her ne kadar oyun canavarı falanda olsa uyuz olmaya başladım. Bugün ise laptoba kulaklık almış. Kulaklığı çıkardığı zaman büyük bir ses gürültüsü oluyor. Taktığı zaman ise düzeliyor. Ne yapmam gerekli? Laptob yeni diye yeni bir windowsda kurmuyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sorunu net olarak anlayamadım. Kulaklık varken ses iyi ama, kulaklığı çıkarınca çok mu yüksek? Yoksa cızırtı mı oluyor?qsoru

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?