Jump to content
  • Kayıt Ol

Amagami SS


ademania

Önerilen İletiler

29zyfeu.jpg

Amagami SS

Konusu hakkında fikriniz olması için linkteki konuya göz atabilirsiniz.

Buradan da karakter/seiyuu ilişkisine göz gezdirebilirsiniz.

Bölüm 1

İlk bölümden neredeyse tüm karakterleri az çok görmeye başladık.Elimizde iki yıl önce Noel'de tekmeyi yemiş ve bunalım deryalarında sürüklenen bir ana karakter var :D Aynı zamanda okulda da 6 tane güzel bishoujo onu bekliyor, demek isterdim fakat pek öyle değil gibi.Anime her bir karakter için ayrı bir arc şeklinde ilerleyecek.Sonunda ilk arc karakterimiz de ortaya çıkıyor, Morishima Senpai:

295s8jo.jpg

Okulun idolü, mavi gözlü, tatlı ve çekici, yani istenebilecek tüm özelliklere sahip.Bizim bunalım deryalarında sürüklenen gencimize de ikide bir zarf atınca, haliyle gencimiz de bu gazla kızımıza açılıyor.

15twgo.jpg

Aralarında geçenler sonucunda beklenti her zaman olacağı gibi kızımızın kabul etmesi ve bir ömür boyu mutlu yaşamaları olacakken, kızın kendisinden daha büyük ve güvenilir birini aradığını söylemesi ile bizim genç tekrardan derin bunalımlara girmiş halde buluyor kendini.

b7dm4n.jpg

Animede çok sakin ve yumuşak bir atmosfer hakim, müzikler, ortam ve karakterlerin doğallığı da bunu destekler nitelikte.Bishoujo çizimleri çok hoşuma gitti, daha gerçekçi geldiler gözüme.Rahatsız edici bir fanservice yoktu.Olaylar fazlasıyla abartısız ve doğal akışında ilerliyor.Elbette ki ana karakter her kızla bir arc yaşayacak fakat forumlarda okuduğum kadarı ile "bu kız olmadı, artık o yan karakter ve biz de yeni bir kıza geçelim" den biraz daha farklı bir konsepte sahip olduğu.Ayrıca daha ilk bölümden ana karakterin iki tekme birden yemesi izlemek için beni körüklüyor :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 54
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • ademania

    12

  • Akuma_Blade

    10

  • hione

    6

  • Aequitas

    5

-Klişe sapık arkadaş

-Kesin Haruka'nın trajik bir geçmişi var.

-Kız kardeşi abisine aşık?

-Tachibana fazla üzülme, Haruka şimdiden cepte :sinsin:

Beğendim ilk bölümü.Sakin güzel bir anime olacak.

Bu arada geçen sene çıkan Ps2 date-sim(VN?) oyunundan uyarlamaymış.

2011de de 6 bölümlük Ovası çıkacakmış.Merak etmeyin onda bol fanservice olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

-Klişe sapık arkadaş

-Kesin Haruka'nın trajik bir geçmişi var.

-Kız kardeşi abisine aşık?

-Tachibana fazla üzülme, Haruka şimdiden cepte :sinsin:

-Öyle bir tipi her animede görüyoruz, sanmam ki önemli bir role koysunlar

-Bence Haruka çok fena bir kız, ne trajik geçmişi :D

-Nii-nii bekleyenler varsa, animede kızkardeş arc'ı olmayacak şimdiden söylüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2011de de 6 bölümlük Ovası çıkacakmış.Merak etmeyin onda bol fanservice olur.

Fanservice bari bunda bol kepçe olmasın. fanservice... fanservice... Bir sürü saçmalık yeterince yapılıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Burada görünce animeyi merak edip indirdim.

15 dk dayanabildim.

Elemanın tekine hatun tekmeyi basmış, elemana da feci koymuş . Şimdi de en yüksekte olanı istiyor.

Sevmedim kısacası ama olur da bir bölümde sevişirlerse haber verin. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

...ama olur da bir bölümde sevişirlerse haber verin. :D

Sende hep hızlı ilişki istiyorsun.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

School days izlemedim ama bütün eleştrileri falan bildiğim için izlemedim, izlemeyeceğimde. Bunun konusundan da böyle bir koku alıyorum ve çekinmeye başladım. Mangası falan varsa bir şeyler söyleyinde beni rahatlatın. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

School days izlemedim ama bütün eleştrileri falan bildiğim için izlemedim, izlemeyeceğimde. Bunun konusundan da böyle bir koku alıyorum ve çekinmeye başladım. Mangası falan varsa bir şeyler söyleyinde beni rahatlatın. :)

http://www.mangafox.com/search.php?name=Amagami

Üç alternatif mangası var ve hiçbirne de bakamadım. Ama o tip bir havada da işlenmez sanırım.

Uyarlandığı oyunu oynamadım tabii ama School Days'a oranla daha standart bir flörtleşme oyunumuş gibime geldi (kızı tavlamaya çalışırsın sadece o kadar ).

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümü izledim. Çizimleri hoşuma gitti. :1459mr:

Artık önümüzdeki bölümlere bakacağız, zaman ne getircek belli olmaz :011: En azından bir itou potansiyeli sezmedim çocuktan. Bunun havasını baştan söndürmüşler :biyik gulme:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İkinci bir School Days beklemeyin, çünkü daha farklı bir gidişat olacağı gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Okul romantizm olayına belki en antipatili izleyici olarak fena halde beğendim ve bu muhtemelen de benim için yılın serisi olacak. Hala izlememiş arkadaşlar varsa hemen başlasınlar derim. İlk 2 bölümünden fikir sahibi olmak ne derece doğrudur bilmiyorum ama kendi adıma söyleyebilirim ki KKNJ'den şu anki zamana dek okul romantizm tarzında bu denli beğendiğim bir TV serisi çıkmadı.

@ademania

Doğrudur zira bu H Game değil de Mating Sim uyarlaması.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 2

Yeni bölümde esas oğlan reddedilmenin üzüntüsü içinde kaymış bir haldedir.Gözler şişmiş, uykusuzluk had safhada.

33y3n91.jpg

Bu halinin sonucu olarak, revire gitmesiyle de senpai'si ile karşılaşır.Kızı zaten uyurken yakalamış, üstüne bir de senpai'si yine umut vaadeden sözler sarfedince, esas oğlanımız tekrardan gaza gelir.

35k4nsy.jpg

Esas oğlan, senpai'sinin bir erkekte aradığı özellikleri kazanmak için dostu ile birlikte profesyonel güreş çalışmalarına başlar( heralde aklına başka bir yol gelmedi qsoru ) Senpai'si onları böyle görünce, o da onlarla çalışmak ister.Ne senpai ama :D

icu0kw.jpg

Devamında Morishima'nın, Tachibana'nın kız kardeşi ile arkadaş olma çalışmaları ve de kızın nii-nii'sini kıskanmalarını, ardından da Tachibana ile beklediğim bishoujolardan biri olan Tanamachi'nin derste eğlenmelerine şahit oluyoruz.Bu kızın arc'ı merakla bekliyorum.

24l7z8o.jpg

Tekrar Morishima'ya döndük.Bu mavi göz-siyah saç ile tatlılığın doruklarında dolaşan kızımız, Tachibana'yı da peşine takıp yüzebilmek için havuza doğru yol alır.Eh bir de okul mayosu içinde olunca, pek yoruma gerek kalmıyor!

k2ic74.jpg

Arc'ını merakla beklediğim diğer bishoujo'muz da burada ortaya çıkıyor, Nanasaki Ai!

2hd77li.jpg

Kaptan'dan azarı yiyip yüzemeyen Morishima'yı neşelendirmek, tekrar gaza gelmiş olan Tachibana'ya düşer.Ah bir de yüzerken görseydik güzel olacaktı ama.Esas oğlan, beğeneceği kitaplar bulmak umuduyla onu kütüphaneye götürür.Burada karşılaştığı bir diğer bishoujo Sakurai Rihoko'nun da ağzına bir parmak bal sürmeyi ihmal etmez bizim saf oğlanımız :D

33e268k.jpg

Morishima-senpai'sine geri döndüğünde bir de ne görsün, uyuyakalmış.Centilmen erkeğimiz elbette ki hemen üzerini ceketi ile örtüp uyanmasını beklemeye başlar.Hak vermemek elde değil tabii, kız uyanıkken ayrı tatlı, uyurken ayrı tatlı, çare yok :D

261dcb6.jpg

2qkp66x.jpg

Morishima'nın uyanması ile birlikte, Tachibana tekrardan ona açılır.Cesaret tam! Bu kez de reddeden bir Morishima beklerken, aksine utangaç ve yanakları al al bir Morishima ile karşılaşırız.

2j4dg0w.jpg

Tachibana'nın kararlılığından etkilenmiş olacak ki, bu sefer o da kendini geri çekmez.

2lbov0j.jpg

2znuw6b.jpg

Sanırım Morishima'nın tatlı olmadığı bir hali yok :kanlp:

11i1xd0.jpg

Tachibana sonunda muradına ermiş gözüküyor, ne kadar süreceği ise meçhul.Morishima her ne kadar süper-tatlı bir kız olsa da, ilk bölümden ne kadar acımasız da olabileceğini göstermişti.Yine de esas oğlanın önü açık gibi.Herkese karşı kibar davranması, sonradan onu başına bela açarsa şaşırmam.Anime aynı sakin ve hoş havasında ilerliyor.Herşey ideal.Bishoujolar süper.Aşırıya kaçan bir durum yok.Keza gereksiz fanservice olmadan da ne kadar izlenebilir bir anime yapılabildiğini gösteriyor.Yani izlenmemesi için hiçbir sebep yok

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok güzel bir bölüm incelemesi olmuş Adem. :qiyiii: Yazdıklarından sonra seriyi ve Morishima'yı merak ettim. : )

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Teşekkürler Mustafa, benim de tavsiyemdir Morishima : )

@Akuma_Blade

Benim bildiğim kadarı ile ise her karakter arc'ı için 4 bölüm, 6 karakterden 24 bölüm + 2 bölüm daha şeklinde olacağı idi.Karakterlerden birini atlayacaklar mı ki?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Benimkisi gerçi sadece tahmin ama...

Each heroine will sing her own version of the ending theme song.

#1: "Kimi no Hitomi ni Koishiteru (キミの瞳に恋してる)" by Shizuka Itou (Morishima)

#2: "Kitto Ashita wa... (きっと明日は…)" by Rina Satou (Kaoru)

#3: "Anata Shika Mienai (あなたしか見えない)" by Hiromi Konno (Sae)

#4: "Koi wa Mizu-iro (恋はみずいろ)" by Yukana (Ai)

#5: "Koi wa Aserazu (恋はあせらず)" by Ryoko Shintani (Rihoko)

Morishima hariç tüm karakterler kabulümdür, özellikle de Ai ve Kaoru (Yanlış anlaşılmasın da, Morishima'nın hakkaten geveze ve hafif tavırlarını sevmiyorum)

Beni üzen tek şey Hibiki ile ilgili arc olmaması oldu. Umarım anime çok fazla tutar da onla ilgili OVA filan yaparlar. Hikayesinin olmadığını görünce gerçekten şaşırdım çünkü.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tsukasa arc olmayacak mı yani, bence onun arc'ını da içerir anime.Ai ve Kaoru'yu ben de bekliyorum cidden.Animeden sonra 6 bölümlük OVA geleceği açıklandı.

According to the official website, two-volume OVA of Amagami SS will be distributed to those who purchase all the volumes of the DVD/Blu-rays of the TV series. The first volume will carry three short episodes of Haruka, Kaoru and Sae. The second volume will contain Ai, Rihoko and Tsukasa’s episodes.

Fakat OVA'da da yine ana karakterler üzerinden olacak öyleyse.Hibiki sadece yan karakter olarak kalacak gibi gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yeni bölüme bakmadım ve incelemeyi de okumadım özellikle ama bir school days vakası ile daha karşılaşacaksak ilgimi kaybedebilirim(ya da çoktan etkisi altına girer ve izlemeye devam ederim -.-). Bir kaç bölüme anlarız nasıl bir gidişatı olacağını. Yeni bölümleri izledikçe göreceğiz...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 3:

Çoooooooooooook kötüydü, en azından benim için hayal kırıklığıydı. Harika ilk iki bölümden sonra göreceğimiz diz altı öpmeler, ağza kaşık vermeler olmamalıydı. Bu bağlamda Morishima'nın ne denli boş bir karakter olduğunu da görmüş olduk. Hani fanservice diyeceğim, o da değil. Neyse ki haftaya Morishima arc bitiyor, bari onu düzgün şekilde bitirsinler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu yapımın arkasında nasıl bir fetiş var merak ettim :gul gul:

3.bölüm tam kame-sennin'likti qnoluyo

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1-3 bölümler Eclipse senkronlu eline sağlık Zagato güzel bir çalışma olmuş ama serinin gidişatı biraz canımı sıktı ilişki bazında umarım düzeltirler.Seri 24 bölüm olacak her bir kıza 4 bölüm olur heralde.

Amagami SS.rar

Amagami SS.rar

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 3

Gencimiz senpai'sinin kabulü ile birlikte, ayakları yerden kesilmiş halde gününe başlamıştır.

xgbo15.jpg

Üstüne üstlük Morishima da onu diğer kızlardan kıskanmaktadır.İlk bölümdeki acımasız senpai gitmiş, yerine bizim saf oğlanımızı kıskanan senpai gelmiş.Bu hali de tatlı elbette.

5vd63t.jpg

Sonunda saf saf diye geçinen gencimizin, aslında bir fetişist olduğunu anlamaya başladığımız anlar.Tabii bu sadece başlangıç.

Varan 1: Kaş Öptürme!

Hayır madem öpmesini istiyorsun, doğru dürüst öpsün işte, yok efendim kaşından öpmüşmüş ilkinde de, şimdi de oradan olsunmuş.Böyle bir şey yok genç :D

288z3wo.jpg

Burada senpai'den azar işitmesini bekleyen ben, aksine senpai'nin de olayı büyüttüğünü görüyorum.Bu sefer sen beni öp diyor Tachibana'ya.Elbette normaldir, ama burada olmazmış, gizli bir yer bul diyor.Hadi ona da tamam diyoruz ve on saniyede yeri bulan gencimizin senpai'sini götürüşünü izliyoruz.Güven bana senpai qnoluyo

w2g67p.jpg

Tachibana'nın bulduğu yer okulun su deposunun kulübesi.Bu kadar kısa sürede iyi fikir.Senpai de tutuyor bu fikri.Yani tüm olaylar "sıfır mantık" çerçevesinde ilerliyor :D Resmen götürecek kızı işte, neyi beğenip neyi onaylıyorsun, demek ki tek fetiş manyağı Tachibana çıkmayacak gibi.

r7920h.jpg

Kızı kulübeye atmış, epey de heyecanlı bir şekilde senpai'sine yaklaşıyor.Ama o da ne, senpai dudaklar yasak diyor.Allah allah! Yahu kulübeye gelmeyi biliyorsun da, bunu mu söylüyorsun şimdi de :D Ama başka her yer olurmuş.Bizim fetiş manyağı Tachibana için en tehlikeli cümle.

zxtx1k.jpg

Varan 2: Diz Arkasını Öpmek

Evet, yanlış duymadınız, öpmek istediği yer bu adamın.Öncelikle yazarı tebrik ederim, 40 yıl düşünsem bu fikri bulamam kesinlikle.Dahası var.Senpai'si köpecikleri sevdiğinden, köpecikler her zaman insanların orasını yalarmış da, gencimiz de diyor ki, eğer bunu ben de yaparsam, o zaman neden köpeciklerin bunu yapmayı sevdiğini anlarız.Hayatımda duyup duyabileceğim en ulvi felsefi anlayış :D Kız da evet diyor üstüne.

Burayı anlamlı hale çevirirsek, Tachibana diyor ki ben bir fetiş manyağıyım ve orayı öpücem, kız da diyor ki bende de var o manyaklık, o yüzden devam et lütfen :D

Pozisyon alınır,

9rjddj.jpg

öpmeye başlanılır,

28tvu5h.jpg

ve de kesinlikle o beklenen ses çıkarılır.

33cybyf.jpg

Gencimizin fetiş manyağı olduğu belli, tabi diz arkasından başlayıp yükselmeye kalkışınca, senpai'si durduruyor hemen onu.Yıkıldığım sahneler de burada başlıyor.Sırf tekrar öpebilmek için, bizim Tachibana köpek gibi davranmaya başlıyor.Basbayağı köpek işte, havlıyor, senpai otur deyince oturuyor falan.Orada olmak vardı, çak ağzına iki tane şu çocuğun.Ama fetiş manyaklığı insanın gözünü kör edip, olmayacak şeyler yaptırabiliyor demek :D

bhbpf7.jpg

Devamında gencimiz senpai'sine tekrar diz arkasından onu öpmek istediğini söylüyor.Doymadı sanırım daha :D Daha sonra da senpai'nin, yakın arkadaşı Hibiki'yle konuşup ondan akıl aldığını görüyoruz.Yalnız, bu kız evde hep böyle dolaşıyorsa, Tachibana bu eve hiç girmemeli :D

33ekl50.jpg

Varan 3: Meow Meow Attack!

Sahnede bu sefer senpai var, maksat bizim oğlanı şımartma çalışmaları.Sevgilisi ya ne de olsa.Ona arkasından sarılıp, miyav miyav demeye başlıyor.Gencimiz bu ne diye sorduğunda da, miyav miyav saldırısı diye cevap veriyor.Aşmış bu çift aşmış :D

dy9noj.jpg

Varan 4: ...

Buna yapacak yorum yok, izleyip kararı siz verebilirsiniz :DAman akıyor, damlamasın Tachibana! :D

insrhs.jpg

Senpai'nin evde yine aynı giysi ile kanepeye uzanıp, muhtemelen gün içinde yaşadıklarını düşünmesiyle (hareketlerinden belli) bölüm sona eriyor.

Öncelikle ilk 2 bölümden sonra tam bir hayal kırıklığı.Gerçekçilik gitmiş, yerine aklı hayali durduracak fetişler gelmiş.Kız hala güzel ama, hani mantık, hani o hoş atmosfer.İçini boşaltmışlar resmen bu bölümün.Bu bölümden ne anlıyoruz peki, birincisi 2D'ler çok güzel ve tam hayallerinizdeki gibi davranıyorlar, hepsi sizi alt edip köle gibi elde tutmak için, kanmayın :D Varsa bu güzellikteki ve bu şekilde davranan bir hatun söylesin biri bana.İkincisi aklınızı boş şeylerle doldurmayın, sonra Tachibana gibi hatunu diz arkasından öpen bir fetiş manyağı köpeciğe dönüşürsünüz, gülerler adama :D İzlemeye devam bakalım, ama lütfen Tachibana bu kadar da ayaklar altına alınacak kadar düşürülmesin ilerleyen bölümlerde.Sonraki bölümden bir kare ile yazıyı bitirelim.

20uv0d3.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Varan 2 koptuğum yer, varan 4 gözlerimden yaş gelen yer :D Herifte kötü adam rolüne ne çabuk girdi :D İçinde saklıymış zaten :D Gelecek arc'larda ne tür çılgınlıklar bekliyor bizi acaba? :lol:

1.bölümden sonra güzel olabilir diye düşünüyordum ama 2. ve 3.bölümle beraber sapıtmaya başladı.

Morishima gibi bir kız varsa dünyada bana da gönderin :animation732xl9vh:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yere bakan yürek yakan fetişistimiz Tachibana, yeni arc'larda bize hangi ulvi felsefelerinden bahsedecek acep :D Üzüldüm yalnız, çok iyi yerlere gidebilecek anime, bu bölümle epey umudu yıktı.

Çizimlerle birlikte artık animelerdeki hatunlar felaket olmaya başladılar, bunun gerçek hayata yansıması da daha ağır olmaya başlayacaktır sanırım, sosyal hayattan uzak insanların yeni otakulara dönüşmesi açısından oldukça ideal bir durum maalesef.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?